EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
Bron: AmsterdamGold
16
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord akkoord.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord AKKOORD

Geplaatst op: vrijdag 7 december 2018

OPEC-landen en Rusland gaan olieproducten samen verlagen

Oliekartel OPEC is in samenspraak met bondgenoten tot een AKKOORD gekomen over de verlaging van de olieproductie, melden bronnen rond de olievergaderingen van vrijdag in Wenen.

De dagelijkse productie wordt in totaal ingeperkt met 1,2 miljoen vaten. De OPEC-landen zullen gezamenlijk 800.000 olievaten per dag minder gaan produceren.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 6 december 2018

'OPEC-landen willen productie verlagen, Rusland moet nog instemmen'

De OPEC-landen zijn donderdag tot een voorlopig AKKOORD gekomen over de verlaging van de olieproductie. Het oliekartel wacht nu op goedkeuring van Rusland om de exacte productieverlaging te bepalen, melden bronnen rondom de vergadering van de OPEC in Wenen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 6 december 2018

Trump jaagt goudprijs omhoog

Etentje met de Chinezen, wapenstilstandje sluiten, en al die domme beleggers de worst voorhouden dat een handelsAKKOORD eraan zit te komen.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: donderdag 6 december 2018

Na mislukte gesprekken bereiken onderhandelaars AKKOORD over EU-begroting voor 2019

Onderhandelaars van het Europees Parlement en de lidstaten hebben een AKKOORD bereikt over de Europese begroting voor 2019. Het resultaat weerspiegelt volgens de onderhandelaars de Europese prioriteiten van het moment: groei en jobs, jongeren, veiligheid en migratie.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 5 december 2018

'VK loopt risico op langdurige Brexit-onderhandelingen met Brussel'

Het Verenigd Koninkrijk zal bij het uitblijven van een transitieAKKOORD nog langdurig vastzitten in onderhandelingen met Brussel. Dat schrijft de Britse procureur-generaal Geoffrey Cox in het woensdag gepubliceerde juridisch advies over het huidige Brexit-AKKOORD.

In het document schrijft Cox onder meer dat onder de zogeheten 'backstop'-regeling, die intreedt als de EU en het VK geen AKKOORD bereiken in de transitieperiode, het Verenigd Koninkrijk "voor onbepaalde tijd" vast zal zitten in "langdurige en repeterende rondes van onderhandelingen".

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs