EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
Bron: BNR.nl
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord akkoord.
Artikel 1 tot 5
Geplaatst op: vrijdag 9 maart 2018

Elf landen rond de Grote Oceaan sluiten handelsAKKOORD zonder VS

Elf landen die gelegen zijn rond de Grote Oceaan hebben een uitgeklede versie van het Trans Pacifische HandelsAKKOORD (TPP) gesloten zonder dat de Verenigde Staten daarbij zijn betrokken. De landen hebben in Chili een nieuw handelsblok opgericht met de naam CPTPP.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 7 maart 2018

Nieuwe dupe van Trumps handelsoorlog: economische adviseur Cohn dient ontslag in

Gary Cohn, economische adviseur van Amerikaanse president Donald Trump, neemt ontslag. Het is geen geheim dat Cohn, een voormalige topbankier op Wallstreet, niet AKKOORD gaat met de protectionistische maatregelen van Trump. Zo wil die hoge belastingen heffen op buitenlands staal en aluminium. Cohn vreest voor een internationale handelsoorlog.

Will be making a decision soon on the appointment of new Chief Economic Advisor. Many people wanting the job - will choose wisely!

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 5 maart 2018

Trump voert druk verder op in discussie over staalheffing

De Amerikaanse president Donald Trump heeft de druk opgevoerd op buurlanden Canada en Mexico om concessies te doen in hun iinternationale handelsbeleid. Hij belooft de buurlanden uit te sluiten van de hogere invoertarieven voor staal en aluminium als ze AKKOORD gaan met herziening van het zogenoemde NAFTA-verdrag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 11 februari 2018

'RBS wacht miljardenboete in slepende zaak over rommelproducten'

Amerikaanse en Britse autoriteiten zijn dichtbij een AKKOORD over een straf voor Royal Bank of Scotland (RBS) voor het aanbieden van rommelproducten. Daarmee nadert een van de laatste grote zaken over het ontstaan van de financiële crisis in 2008 zijn einde.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 8 februari 2018

Saoedi-Arabië ruilt olie in voor zonne-energie

Het ministerie van Energie van Saoedi-Arabië heeft een AKKOORD ondertekend met een lokaal bedrijf dat een zonnepanelenpark moet gaan bouwen dat 200.000 Soedische gezinnen van elektriciteit zal voorzien.

Het ministerie van Energie van Saoedi-Arabië heeft een AKKOORD ondertekend met een lokaal bedrijf dat een zonnepanelenpark moet gaan bouwen dat 200.000 Soedische gezinnen van elektriciteit zal voorzien.

In januari had het Saoedische agentschap dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van hernieuwbare energie al aangekondigd tegen eind dit jaar een openbare aanbesteding te zullen uitschrijven om nog eens zeven bijkomende zonnepanelenparken te bouwen en een windmolenpark.

Lees verder op Express.live

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs