EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
71
kliks
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
21
kliks
19
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord akkoord.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord AKKOORD

Geplaatst op: donderdag 14 juni 2018

Noord-Korea: Beijing en Seoul houden hun chequeboek klaar

China en Zuid-Korea bereiden zich voor aanzienlijke investeringen in Noord-Korea, die immers opnieuw mogelijk zouden worden indien er tussen de Verenigde Staten en Noord-Korea een duurzame vredesovereenkomst zou kunnen worden bereikt. Zowel China als Zuid-Korea zien in een politieke dooi een opportuniteit om een nieuwe buitenlandse markt te verkennen en te versterken.

In China hoopt het bedrijfsleven dat een AKKOORD tussen de Amerikaanse president Donald Trump en de Noord-Koreaanse leider Kim Jong Un een historische handelskanaal opnieuw kan openen. China heeft zich de voorbije periode immers gehouden aan de internationale sancties die tegen buurland Noord-Korea waren uitgesproken.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: zondag 10 juni 2018

Trump dan toch niet AKKOORD met slotverklaring G7

De Amerikaanse president Donald Trump heeft via Twitter gemeld dat hij niet meer achter de verklaring van de G7-top staat, die hij bijwoonde. Trump is misnoegd wegens een persconferentie van de Canadese premier Justin Trudeau die het had over maatregelen tegen de Amerikaanse importheffingen op staal en aluminium.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 6 juni 2018

Regering-May legt laatste hand aan noodplan dat 'harde brexit-grens' moet vermijden

De Britse regering zal mogelijk vanavond al de laatste hand leggen aan het noodplan waarmee ze een ‘harde grens’ op het Ierse eiland wil vermijden. Dat scenario komt er enkel als er op het moment van de brexit geen AKKOORD zou zijn over de Brits-Europese relaties. Het dossier zette de regering van Theresa May nog maar eens onder hoogspanning, want brexit-minister David Davis was naar verluidt erg ontstemd over de details.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 4 juni 2018

VS hint op losse AKKOORDen Mexico en Canada om NAFTA te vervangen

Het einde van het Noord-Amerikaanse vrijhandelsAKKOORD NAFTA is mogelijk aanstaande. De Amerikaanse president Donald Trump zei vrijdag dat de tijd mogelijk rijp is voor losse handelsAKKOORDen met Canada en Mexico.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 15 mei 2018

Heeft de olieprijs nog ruimte naar boven toe?

De olieprijs was zonder twijfel de absolute winnaar van de afgelopen week. Het ‘zwarte goud’ wist enkele procenten in waarde te stijgen als gevolg van de beslissing van Trump om het nucleaire AKKOORD met Iran te verbreken. Beschikt de olieprijs over nog meer potentieel?

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs