EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord akkoord.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord AKKOORD

Geplaatst op: donderdag 20 september 2018

Mondiale anti-witwas-standaard voor cryptovaluta in de pijplijn

De Financial Action Task Force (FATF) claimt dichtbij een AKKOORD te zijn over wereldwijde standaarden voor cryptovaluta. Concreet gaat het over het dichten van gaten in de internationale witwasregelgeving.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 17 september 2018

IMF: Brexit zonder deal zal Britse economie flink doen krimpen

De Britse economie zal flink krimpen wanneer er geen AKKOORD wordt gesloten over Brexit, waarschuwt de directeur van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) Christine Lagarde maandag. 

Lagarde deed de uitspraken nadat het IMF een rapport publiceerde over de stand van zaken van de Britse economie.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 17 september 2018

Dit Chinees technologiebedrijf moeit zich met handelsoorlog

De handelsoorlog tussen de Verenigde Staten van Amerika en China is nu al enkele maanden bezig. Beide landen zijn ondertussen wel aan het overwegen wat ze kunnen doen om de situatie te ‘ontmijnen’ en stilaan tot een AKKOORD te komen. De CEO van het Chinese computerbedrijf Lenovo roept Trump en Xi Jinping op om zo snel mogelijk tot een AKKOORD te komen.

Yuanqing Yang, de CEO van de Chinese maker van computerhardware en consumentenelektronica Lenovo, was afgelopen zaterdag aanwezig in New York City en riep president Trump en Xi Jinping op om zo snel mogelijk een einde te maken aan de handelsoorlog die momenteel woedt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 5 september 2018

IBM lanceert (met Stellar Lumens) officieel concurrent voor Ripple

In oktober vorig jaar kwam Stellar Lumes uit het niets tussen de populairste cryptomunten door een samenwerkingsAKKOORD met technologiereus IBM. Minder dan een jaar later wordt het project uit de Beta-fase gehaald en officieel gelanceerd. Het doel is om grensoverschrijdende financiële transacties te revolutioneren. Het project wordt hiermee een te duchten concurrent van Ripple.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 3 september 2018

Gesprekken over handelsAKKOORD VS-Canada voorlopig mislukt, volgende week nieuwe poging

De gesprekken tussen de Verenigde Staten en Canada over een nieuwe versie van een Noord-Amerikaans handelsAKKOORD zijn voorlopig mislukt. Volgende week woensdag wordt opnieuw een poging gewaagd, zo liet Robert Lighthizer, de Amerikaanse verantwoordelijke voor handel, vrijdag in een verklaring weten.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs