EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord amerikaanse.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord AMERIKAANSE

Geplaatst op: maandag 16 juli 2018

Een AMERIKAANSE recessie-indicator knippert rood

De AMERIKAANSE economie draait op dit moment op volle toeren. Wat dat betreft kan de titel van deze blog dus wat verwarrend overkomen. Toch is deze titel wel juist, want een belangrijke recessie-indicator heeft onlangs een waarschuwingssignaal afgegeven. En het is de moeite waard om dit signaal serieus te nemen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 15 juli 2018

10 augustus D-Day voor nieuwe Bitcoin-ETF

Beleggers in cryptomunten en voornamelijk Bitcoin moeten 10 augustus met stip aanduiden in hun agenda. Naar alle waarschijnlijkheid zal de AMERIKAANSE beurswaakhond SEC op die dag een beslissing nemen omtrent een nieuwe Bitcoin-ETF. Een goedkeuring kan een stevige boost geven aan de cryptomarkt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 13 juli 2018

John McCain: Poetin is onze vijand

President Poetin is geen bondgenoot en zelfs geen concurrent van de Verenigde Staten, maar een vijand. Dat schrijft de AMERIKAANSE senator en oud-presidentskandidaat John McCain op zijn twitter account. Volgens McCain heeft Poetin zichzelf in deze positie gebracht, mede door ‘de invasie van Oekraine en de annexatie van de Krim’ en door zijn besluit om de Syrische president Assad met militaire middelen te ondersteunen. Daarmee zou de Russische president mede verantwoordelijk zijn voor talloze slachtoffers in Syrië.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: vrijdag 13 juli 2018

VS dreigt met sancties als Rusland en China olie uit Iran blijven importeren

De AMERIKAANSE minister van Financiën Steven Mnuchin overweegt sancties op te leggen aan China, Rusland en Europa, wanneer zij olie blijven importeren uit Iran. Dat zei de minister tijdens een hoorzitting voor de House Financial Services Committee, het comité van het Huis van Afgevaardigden dat toezicht houdt op de financiële sector van de Verenigde Staten.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: donderdag 12 juli 2018

Meeste nieuwe cryptomunten houden het nog geen vier maanden vol

Ruim de helft van de nieuwe cryptovaluta's die op de markt komen, is binnen vier maanden weer verdwenen. Dat hebben onderzoekers van het AMERIKAANSE Boston College ontdekt.

De onderzoekers bekeken bijna 2400 nieuwe cryptomunten die recent zijn uitgegeven. Van deze munten vertoonde 56 procent vier maanden later geen enkel teken van leven meer.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs