Nieuws / Artikelen met het woord

amerikaanse

7720 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 16 januari 2018

Crypto-platform Coinbase schrijft nieuw hoofdstuk in financiële geschiedenis

Het AMERIKAANSE bedrijf Coinbase streeft naar de creatie van een platform dat een brede waaier transacties met virtuele munten kan aanbieden. Onder meer moeten klanten bij Coinbase terecht kunnen voor leningen, geldtransfers, investeringen en effectenhandel.

Coinbase kan zich daardoor tot een volwaardig alternatief voor de traditionele banken ontwikkelen. Dat verduidelijkt Brian Armstrong, chief executive van Coinbase, tegenover het persbureau Bloomberg.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 16 januari 2018

VS bereiden zich stilletjes voor op de oorlog die ze niet willen

De AMERIKAANSE krant New York Times publiceert maandag een opmerkelijke stand van zaken over de militaire voorbereidingen die worden getroffen voor een mogelijke aanval op Noord-Korea.

In een stuk dat de titel “Military Quietly Plans for a War It Doesn’t Want” (“Defensie bereidt zich stilletjes voor op de oorlog die het niet wil”) meekrijgt, staat te lezen dat het vooral de woorden van president Trump zijn die de top van het militaire apparaat hebben overtuigd dat ze werk moeten maken van een plan B.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 11 januari 2018

Goldman Sachs start in juni met bitcoinhandel

Tegen juni 2018 jaar zal de AMERIKAANSE investeringsbank Goldman Sachs een handelsplatform voor cryptovaluta hebben opgestart. Dat hebben een aantal bronnen tegenover het persbureau Bloomberg gezegd.

Op dit ogenblik zou de bank in New York een team specialisten terzake samenstellen. Ook zou worden bekeken welke specifieke elementen en eventuele problemen bij de handel zouden kunnen zijn gemoeid.

Bron: XanderNieuws
Geplaatst: donderdag 11 januari 2018

AMERIKAANSE generaal tegen mariniers in Noorwegen: Er komt oorlog

Op de drempel van kerstmis heeft de AMERIKAANSE generaal Robert Neller, commandant van de mariniers, tegen zijn manschappen in Noorwegen gezegd dat ze zich moeten voorbereiden op een oorlog.

‘Ik hoop dat ik het mis heb, maar er komt een oorlog aan,’ zei Neller volgens Military.com. ‘Door jullie aanwezigheid zijn jullie hier al in gevecht, in een informatiestrijd, een politieke strijd.’

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 11 januari 2018

Britse Pond laat mooi technisch patroon zien tegen USD

De AMERIKAANSE Dollar heeft het de laatste tijd niet makkelijk gehad.

Maar de vraag is dan eigenlijk, tegen wat exact?

Valuta worden overigens afgewogen op een relatieve basis.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$