Nieuws / Artikelen met het woord

economie

7323 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Geotrendlines
Geplaatst: zondag 14 januari 2018

Italië verstrekt krediet van 5 miljard euro aan Iran

Italië wil een bedrag van €5 miljard te investeren in de ECONOMIE van Iran, zo meldt de Iraanse nieuwszender PressTV. Afgelopen week werd in de Italiaanse hoofdstad overeenstemming bereikt over een nieuwe miljardenlening, die gebruikt zal worden voor investeringen in energiecentrales, chemische industrie, de olie- en gaswinning en de aanleg van nieuwe infrastructuur.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 11 januari 2018

Werkloosheid in Duitsland op laagste niveau ooit

Het aantal werklozen in Duitsland is in december nagenoeg gestabiliseerd op 5,5 procent. Ook een maand eerder zat 5,5 procent van de beroepsbevolking in de grootste ECONOMIE van Europa werkloos thuis.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 11 januari 2018

Buitenlandse valutareserves China op hoogste niveau in meer dan een jaar

De buitenlandse valutareserves van China zijn in december uitgekomen op het hoogste niveau in meer dan een jaar. Dat is vooral te danken aan het herstel van de Chinese ECONOMIE en meer vertrouwen. Ondertussen heeft de Chinese overheid strengere regelgeving opgesteld en trekt de koers van de yuan aan.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 11 januari 2018

BIS: ‘Effect kwantitatieve verruiming zo goed al uitgewerkt’

De opkoopprogramma’s van centrale banken leveren door de jaren heen steeds minder resultaat op, zo blijkt uit nieuw onderzoek van de Bank for International Settlements (BIS). Waren de stimuleringsprogramma’s vlak na de crisis nog erg effectief in het stimuleren van de ECONOMIE, de laatste jaren was daar nauwelijks nog sprake van. Het zorgde vooral voor hogere aandelenkoersen.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 11 januari 2018

Wonder boven wonder… Het gaat goed met de Griekse ECONOMIE

De ECONOMIE van Griekenland toont duidelijke tekenen van herstel, maar nog lang niet iedereen voelt de voordelen van de heropleving. Vooral de kleinere ondernemingen blijven worstelen met de hoge fiscale lasten en de beperkte consumentenbudgetten, waardoor hun winsten en omzetten onder druk blijven staan.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$