EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord economie.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord ECONOMIE

Geplaatst op: maandag 16 juli 2018

Een Amerikaanse recessie-indicator knippert rood

De Amerikaanse ECONOMIE draait op dit moment op volle toeren. Wat dat betreft kan de titel van deze blog dus wat verwarrend overkomen. Toch is deze titel wel juist, want een belangrijke recessie-indicator heeft onlangs een waarschuwingssignaal afgegeven. En het is de moeite waard om dit signaal serieus te nemen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 15 juli 2018

Economische groei moet je niet bij elkaar lenen

De totale schuldenberg in de wereld is behoorlijk opgelopen, zegt macro-econoom Kees de Kort. Als je alles bij elkaar optelt, kom je op een uitstaande schuld van 247.000 miljard dollar. En als je bedenkt dat de grote crisis van 2008/2009 een schuldencrisis was en dat de afgelopen tien jaar de schuld mondiaal harder is gegroeid dan de ECONOMIE, ligt er nieuw gevaar op de loer. De enige reden dat er nog geen nieuwe crisis is, zegt De Kort, is dat de rente heel laag is geworden.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 12 juli 2018

Is een hoge staatsschuld een probleem?

Een groot aantal landen van de wereld torst een bijzonder hoge staatsschuld. Die financiële last weegt op de ECONOMIE en de bewegingsruimte van de overheden, die door de problemen vaak in hun mogelijkheden worden beperkt. Toch is een belangrijk aantal economen, zoals Stephanie Keaton in de Verenigde Staten of Thomas Porcher in Frankrijk - van mening dat hoge staatsschulden in wezen geen fundamenteel probleem vormen.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 12 juli 2018

India heeft nu een grotere ECONOMIE dan Frankrijk

India heeft zich het voorbije jaar tot de zesde grootste ECONOMIE van de wereld opgewerkt. Dat blijkt uit een rapport van de World Bank, waarin de landen volgens de omvang van hun bruto binnenlands product zijn gerangschikt. Daarbij kon worden vastgesteld dat de ECONOMIE in India het voorbije jaar een grotere omvang heeft gekregen dan in Frankrijk, dat hierdoor naar de zevende plaats is teruggezakt.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 11 juli 2018

Trump: Duitsland wordt gegijzeld door Rusland

Duitsland wordt gegijzeld door Rusland omdat ze op grote schaal aardgas uit dat land importeert. Daardoor krijgt Rusland niet alleen meer macht, maar ook de financiële middelen om haar ECONOMIE en leger te versterken. Dat zei de Amerikaanse president Trump in een gesprek met Jens Stoltenberg van de NAVO.

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs