EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord economie.
Artikel 1 tot 5
Geplaatst op: dinsdag 20 maart 2018

“Crypto is niet het antwoord voor een cashloze ECONOMIE

Economische toepassingen veranderen continu dankzij technologische ontwikkelingen. Hoe langer, hoe minder cash er in omloop is dankzij internetbankieren en betalingen met de kaart. Maar zal de bitcoin, of een andere cryptomunt, ervoor zorgen dat cash volledig zal verdwijnen? De Europese Centrale Bank (ECB) en de Bank of International Settlements (BIS) denken van niet.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 15 maart 2018

China zal keihard zijn in handelsoorlog met V.S.A.

Amerikaans president Donald Trump wilt een handelsoorlog voeren en China is hier op voorbereid. Maar de Amerikanen moeten zich de vraag stellen of ze bereid zijn om hier een hoge prijs voor te betalen. China heeft een grote binnenlandse markt en een robuuste ECONOMIE. Als het menens wordt, kunnen de Amerikanen slachteroffer worden van hun eigen stommiteit.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 14 maart 2018

De ECB is nog erger dan de Fed…

Mario Draghi liet afgelopen donderdag de rentestand onveranderd. Daarnaast liet hij weinig los over een eventuele renteverhoging later dit jaar. Het is duidelijk dat de Europese centrale bank zelf nog niet precies weet wat het beste is voor de Europese ECONOMIE. Voorlopig bevloeit de ECB de ECONOMIE elke maand nog met miljarden euro’s.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 14 maart 2018

Onze bedrijven gaan steeds platter op de buik voor China

Handel drijven in het land dat met 1,4 miljard inwoners straks ook de grootste ECONOMIE ter wereld zal worden is voor elk bedrijf aantrekkelijk. In ruil daarvoor eist Beijing wel dat we de Chinese kijk op de wereld delen, eerder dan die van Brussel of Washington.  De vraag die zich voor de bedrijfswereld dan stelt is de volgende: hoe kunnen we best een compromis bereiken tussen onze waarden en onze [beurs-]waardering, nu de grootste consumentenmarkt ter wereld een ondoorzichtige één-partij dictatuur is geworden?

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 13 maart 2018

OESO ziet wereldwijde economische groei aan kracht winnen

De wereldwijde economische groei wint aan kracht. Zowel in 2018 als in 2019 zal de wereldECONOMIE met 3,9 procent groeien.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs