EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
27
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord economie.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord ECONOMIE

Geplaatst op: vrijdag 19 oktober 2018

Groei Chinese ECONOMIE op laagste punt sinds 2009

De Chinese ECONOMIE is in het derde kwartaal minder sterk gegroeid dan verwacht. Dat komt volgens de Chinese overheid onder meer door een zwakke industriële productie en "een ernstige internationale situatie".

De groei was de laagste kwartaal-op-kwartaalgroei sinds het eerste kwartaal van 2009.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 18 oktober 2018

Zijn ecologie en ECONOMIE onverzoenbaar?

Het is niet het Amerika van Donald Trump, maar de Europese Unie - die zich graag als de klimaatpaus opstelt - die op groeiende ECONOMIEën als India en China na - de grootste vervuiler van de ontwikkelde ECONOMIEën is.

Het is niet het Amerika van Donald Trump, maar de Europese Unie - die zich graag als de klimaatpaus opstelt - die op groeiende ECONOMIEën als India en China na - de grootste vervuiler van de ontwikkelde ECONOMIEën is.

De Franse minister van Ecologie Nicolas Hulot verbaasde vorige week vriend en vijand door tijdens een rechtstreekse radio-uitzending ontslag te nemen. Een zichtbaar zwaar teleurgestelde Hulot zei dat het budget dat hij ter beschikking heeft onvoldoende is om de ecologische transitie te realiseren die hij nastreefde, waardoor de resultaten uitblijven. Hulot zei ook niet meer in de overheid te geloven om de klimaatproblematiek op te lossen.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 17 oktober 2018

Welke financiële banden heeft Nederland met Saoedi-Arabië?

[...]

De Nederlandse ECONOMIE is net iets groter dan de Saoedische ECONOMIE, ongeveer 830 miljard dollar tegen ruim 600 miljard dollar.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 17 oktober 2018

Venezuela ruilt dollars voor euros

De regering van Venezuela brengt voor €2 miljard aan euro’s in de ECONOMIE om minder afhankelijk te worden van de dollar. De onderminister van economische zaken, Tareck El Aissami, zei dinsdag in een persconferentie dat het land de euro voortaan ook zal gebruiken voor internationale transacties en als referentiepunt voor het omwisselen van valuta.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 17 oktober 2018

Nederland valt buiten top vijf concurrentielijst WEF

Nederland staat niet meer in het rijtje van de vijf meest concurrerende ECONOMIEën van de wereld. Op de zogenoemde Global Competitiveness Index van het World Economic Forum (WEF) neemt Nederland een zesde plaats in, waar dat vorig jaar nog plek vier was.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs