Nieuws / Artikelen met het woord

fronten

26 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: BNR.nl
Geplaatst: dinsdag 25 juli 2017

China's greep op Amerikaanse huizenmarkt

Op allerlei FRONTEN gaat het langzaam maar zeker iets beter in Nederland, zegt macro-econoom Kees de Kort. Maar die gunstige werkloosheidscijfers? Die zeggen nou juist weer helemaal niets...

Bron: Exscudo
Geplaatst: dinsdag 25 april 2017

ICO (Initial Coin Offering) voor nieuwe cryptovaluta zojuist van start

Momenteel staat de mensheid aan de vooravond van de lancering van een legendarisch financieel product zoals we dat nog nooit eerder in de hele geschiedenis hebben mogen waarnemen. Mede door de opkomst van een ruime diversiteit aan cryptvaluta en de behoefte aan transparantie in een web van digitaal en traditioneel geld, heeft een groep van ongeveer 50 experts met expertise op verscheidene FRONTEN, zich jarenlang ingespannen het gat in de markt te dichten.

[...]

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 17 april 2017

Staan we op de rand van een nieuwe Wereldoorlog?

Er hangt een grimmige sfeer boven de markten. En ditmaal ligt er net de erbarmelijk financiële toestand aan ten grondslag. Vandaag siddert en beeft de beurs van het nieuwe, geopolitieke geweld dat plots losbarst op diverse FRONTEN. President Trump had eerder nog gezworen dat hij de troepen naar huis zou brengen. Maar nu hij aan de knoppen zit, verandert hij het geweer (letterlijk) van schouder. Eerst viel hij een IS-bolwerk aan in Syrië met een grootscheepse luchtaanval. Enkele dagen later gooide hij de ‘Moeder der Bommen’ op Afghaans grondgebied, naar eigen zeggen om een tunnelnetwerk van Al Qaida te vernietigen. Zou Trump dat toch een oorlogspresident worden?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zondag 15 januari 2017

Winter doet prijzen gas tot hoogtepunt stijgen

Nu de winter harder van verwacht toeslaat in Europa dreigt er een energieschaarste te ontstaan om deze koude te trotseren. Deze energieschaarste zorgt dan ook niet enkel voor sterk gestegen prijzen maar tevens voor black-outs, voornamelijk in Oost-Europa.

Niet enkel in Noord-Europa en Oost-Europa is de winter volop ingetreden maar ook in het landen zoals Griekenland en Frankrijk zorgen sneeuwstormen en koudeFRONTEN voor problemen. Enkele weken geleden leek de toestand in diverse skigebieden nog op een vroege lente dan op een aankomende winter. Nu, enkele weken later, is geheel Europa ondergedompeld in negatieve temperaturen.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: woensdag 21 december 2016

Review 2016: Obligatiemarkt!

Het jaar 2016 kan nu al de geschiedenisboeken in als een van de meest wispelturige jaren van deze eeuw. Dit op diverse FRONTEN: sociaal, politiek, economisch, financieel. Overal was de verandering duidelijk zichtbaar.

Bovendien zette het heel wat autoriteiten, op verschillende onderdelen, op het verkeerde been. De consequenties zullen pas volgend jaar echt voelbaar worden. In meerdere niveaus van onze maatschappij. Het jaar begon echter zoals ik de voorbije jaren al had gekend.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$