EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
46
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
24
kliks
21
kliks
18
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord geworden.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord GEWORDEN

Geplaatst op: donderdag 11 oktober 2018

Beurzen in het rood na opmerking Trump: "De Fed is gek GEWORDEN"

Na de zware verliezen op de beurs van Wall Street, heeft Amerikaans president Donald Trump nog maar eens uitgehaald naar de Amerikaanse centrale bank. “Ik denk dat de Fed gek GEWORDEN is”, zei hij net voor een verkiezingsrally in Pennsylvania.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 10 oktober 2018

Britten willen weten hoe iemand 18 miljoen kon uitgeven bij Harrods

Voor het eerst moet iemand aan de Britse rechtbank uitleg geven over de herkomst van een vermogen. Zamira Hajiyeva is het mikpunt GEWORDEN van een anti-corruptieonderzoek nadat ze in tien jaar tijd 16 miljoen Britse pond (18,3 miljoen euro) uitgaf bij warenhuisketen Harrods.

Omgerekend gaf ze 4.000 pond per dag uit bij de winkelketen. Ook willen de Britse autoriteiten weten hoe ze een huis van 11,5 miljoen pond, op steenworp afstand van Harrods, kon betalen en de aankoop van een golfbaan van 10,5 miljoen pond kon financieren.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 9 oktober 2018

Crypto Trading Bot wordt wild: Bitcoin naar $8.000 – Litecoin naar $1

Afgelopen weekend waren er enkele zeer vreemde bewegingen op de cryptomarkt. Volgens medeoprichter Nejc Kodrič van Bitstamp was dit te wijten aan een crypto trading bot die wild GEWORDEN was. In een tijdspanne van enkele tientallen minuten ging de koers van Bitcoin, Ethereum, XRP en Litecoin fors op en neer.

Hoewel de vreemde bewegingen tussen de verschillende cryptomunten gelijkenissen vertoont, vertonen ze ook enkele opmerkelijke verschillen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 5 oktober 2018

Het gaat niet goed met vastgoed

Het aantal hypotheekaanvragen in Nederland daalt met 5%. Vooral starters kopen geen woning meer. De eigen inbreng is te hoog en de huizen zijn te duur GEWORDEN. Het ziet er naar uit dat de vastgoedmarkt haar top heeft bereikt. Vraag is of het straks hard of zacht naar beneden gaat met de prijzen…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 3 oktober 2018

Institutionelen nu belangrijkste kopers van cryptomunten

Institutionele beleggers zijn de belangrijkste kopers GEWORDEN van crypto’s in transacties boven de $100.000. Ze verdringen hiermee de ‘high net-worth individuals’. Het gaat daarbij om hefboomfondsen en andere traditionele kopers. Ze handelen nu meest door privé-transacties op de OTC-markt. De tijd van het Wilde Westen is hiermee ten einde gekomen. Aldus een Amerikaanse hoofd-handelaar in digitale munten.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs