EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord geworden.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord GEWORDEN

Geplaatst op: maandag 16 juli 2018

Huizenprijzen stijgen met 10,4 procent, opnieuw minder woningen verkocht

Woningen zijn in het tweede kwartaal van dit jaar gemiddeld 10,4 procent duurder GEWORDEN ten opzichte van een jaar eerder. Ook werden er voor het vierde kwartaal op rij minder huizen verkocht. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 15 juli 2018

Economische groei moet je niet bij elkaar lenen

De totale schuldenberg in de wereld is behoorlijk opgelopen, zegt macro-econoom Kees de Kort. Als je alles bij elkaar optelt, kom je op een uitstaande schuld van 247.000 miljard dollar. En als je bedenkt dat de grote crisis van 2008/2009 een schuldencrisis was en dat de afgelopen tien jaar de schuld mondiaal harder is gegroeid dan de economie, ligt er nieuw gevaar op de loer. De enige reden dat er nog geen nieuwe crisis is, zegt De Kort, is dat de rente heel laag is GEWORDEN.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 28 juni 2018

Niks te winnen, alleen maar te verliezen

De Chinese economie is erg kwetsbaar GEWORDEN door het handelsconflict met de Verenigde Staten, zegt macro-econoom Kees de Kort. Beleggers maken zich zorgen en de koersen dalen.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 21 juni 2018

Je gelooft nooit waarmee sommige mensen miljonair zijn GEWORDEN

Sommige ondernemers verdienen hun geld met het verkopen van hamburgers, ze zetten een heel nieuwe industrie op de kaart of steken een oude sector helemaal in het nieuw. Anderen werden miljonair  met de meest absurde ideeën. Je kan het misschien moeilijk geloven, maar de meest absurde ideeën kunnen jou rijk maken. 

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 19 mei 2018

Olietransporteurs vermijden olie uit Iran

Europese raffinaderijen hebben nu al moeite om olie uit Iran te krijgen, omdat olietankers deze route beginnen te ontwijken. Verschillende Europese bedrijven die de tankerschepen bezitten zijn terughoudend GEWORDEN met het vervoer van Iraanse olie, omdat ze vrezen voor sancties van de Amerikaanse regering.

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs