EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
63
kliks
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord geworden.
Artikel 1 tot 5
Geplaatst op: woensdag 21 maart 2018

7 geboden van de cryptomarkt om je geld te verdubbelen

De cryptomarkt is de laatste maanden een dolle rit GEWORDEN. Eind 2017 kon je op korte termijn ontzettend veel geld verdienen. Begin 2018 kon je op korte termijn ontzettend veel geld verliezen. Na een daling van ruim 60% is een nieuwe verdubbeling niet uit te sluiten. Daarvoor moet je wel onderstaande 7 geboden volgen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 14 maart 2018

Onze bedrijven gaan steeds platter op de buik voor China

Handel drijven in het land dat met 1,4 miljard inwoners straks ook de grootste economie ter wereld zal worden is voor elk bedrijf aantrekkelijk. In ruil daarvoor eist Beijing wel dat we de Chinese kijk op de wereld delen, eerder dan die van Brussel of Washington.  De vraag die zich voor de bedrijfswereld dan stelt is de volgende: hoe kunnen we best een compromis bereiken tussen onze waarden en onze [beurs-]waardering, nu de grootste consumentenmarkt ter wereld een ondoorzichtige één-partij dictatuur is GEWORDEN?

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 12 maart 2018

De altcoin horror show

Cryptocurrency is een grote community op Reddit. Waar eind vorig jaar de gesprekken gingen over Lambo’s en The Moon, krijgen de conversaties in 2018 een totaal andere wending. Voor veel altcoin-beleggers is 2018 een horror show GEWORDEN.

Er zijn meer dan 600.000 leden in de Reddit Community. Een van die leden bracht recent een nieuw topic onder de aandacht: ‘Laten we een spel spelen: Hoeveel verlies heb jij met je (altcoin) portefeuille?’

Dit zijn enkele reacties:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 22 februari 2018

Kredietbeoordelaar Moody's heeft positiever oordeel over Griekenland

Kredietbeoordelaar Moody's is positiever GEWORDEN over de kredietwaardigheid van Griekenland. Het kredietoordeel ging van Caa2 naar B3 bij een gehandhaafde positieve prognose. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 20 februari 2018

Kapitaal vloeit van Goudmijnen naar Kobalt en Lithium

Grondstoffen waren zelden zo goedkoop ten opzichte van aandelen als vandaag. Maar binnen de grondstoffensector zijn er ook nog grote verschillen. Goudmijnen zijn al jaren uit de gratie bij beleggers en nu ook bij investeerders. Grondstoffen als Kobalt en Lithium zijn veel interessanter GEWORDEN.

In 2017 lag het bedrag aan overnames en fusies in de mijnbouwsector 15% hoger, maar het aantal transacties 6% lager. Dat wil zeggen dat er minder, maar grotere investeringen werden gedaan. Opvallend daarbij was dat de activiteiten bij de goudmijnen met 34% daalden en de bedragen met 13% afnamen.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs