Nieuws / Artikelen met het woord

geworden

1276 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 15 januari 2018

Farage: “Historische Brexit-overwinning kan nog worden omgedraaid”

Nigel Farage riep deze week nog op om met een tweede referendum de Brexit te bevestigen, maar lijkt nu toch te beseffen dat de kansen misschien wel gekeerd zijn. Volgens de voormalige leider van Ukip zijn de voorstanders van een vertrek te passief GEWORDEN, en een harde Brexit-deal zou in het parlement momenteel nooit worden goedgekeurd.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 12 januari 2018

In het socialistische paradijs Venezuela kost een ei nu een dagloon

In Venezuela stijgen de prijzen van basisproducten zo snel een ei inmiddels meer kost dan het minimum dagloon. Het land had al de hoogste inflatie van de wereld. Voor volgend jaar wordt echter een inflatieniveau van 2.300 procent verwacht.

Een groot gedeelte van de Venezolaanse bevolking kan zelfs geen basisproducten – zoals luiers, benzine of geneesmiddelen – meer kopen. Zelfs bloem en melk zijn voor vele huishoudens onbetaalbaar GEWORDEN.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: woensdag 10 januari 2018

Dow Jones op 25.000, maar wat zegt deze index eigenlijk?

De Dow Jones Index brak vorige week voor het eerst door de 25.000 punten, ongeveer een jaar nadat de barrière van 20.000 punten doorbroken werd. Maar betekent het ook dat de aandelen uit deze index het afgelopen jaar gemiddeld 25% meer waard zijn GEWORDEN? Niet per se, want de manier waarop deze beursindex wordt berekend laat nogal te wensen over.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 10 januari 2018

Amazonbaas steekt Bill Gates voorbij als rijkste mens ooit

Met een geschat vermogen van 105,1 miljard dollar (88 miljard euro) is Jeff Bezos, de oprichter en CEO van webwinkel Amazon, de rijkste persoon ooit op aarde GEWORDEN. Dat blijkt uit de miljardairsindex van het persagentschap Bloomberg.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: zondag 31 december 2017

Ja: Ripple is veel geld waard en: Nee het wordt niet de nieuwe Bitcoin

Wat is Ripple en waarom is het zoveel waard GEWORDEN? Ripple heeft Ethereum ingehaald qua marktwaarde welke nu rond de 8.7 Miljard dollar schommelt. Op het moment van schrijven is één ripple 2,2 dollar waard waarmee deze bijna 350x over de kop is gegaan sinds december 2016. We hebben tot nu toe minimale aandacht besteed aan Ripple omdat het, want ons betreft, niet de eigenschappen bevat die een cryptocurrency aantrekkelijk maken. Sterker nog het is niet echt een cryptocurrency. Wordt Ripple enkel gekocht omdat het nu nog zo goedkoop is en wat is Ripple eigenlijk?Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$