EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
47
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
26
kliks
24
kliks
21
kliks
18
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 45 artikelen gevonden met het woord langere.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord LANGERE

Geplaatst op: dinsdag 18 september 2018

Steeds meer signalen op groen

We vertelden u afgelopen weekend onze visie op de goudsector, vanuit het perspectief op LANGERE termijn. The Big Picture. Wie op een grotere schaal kijkt naar goud, die wordt erg blij. Maar ook op korte termijn staan steeds meer signalen op groen. Dat is ook enkele technische specialisten niet ontgaan.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: dinsdag 18 september 2018

Yellen: “Fed moet de rente langdurig laag houden”

Janet Yellen liet onlangs tijdens een conferentie in The Brookings Institution weten dat de Amerikaanse centrale bank wellicht de rentestanden voor een LANGERE tijd laag moet houden. Yellen gaf aan het begin van dit jaar het stokje over aan Jerome Powell. De voormalige Fed-voorzitter kan alleen nog steeds invloed uitoefenen op het beleid. Het is dus de moeite waard om te horen wat zij te zeggen heeft.

Yellen lijkt het eens te zijn met Donald Trump. Trump liet namelijk al eerder doorschemeren dat hij niet blij was met de renteverhogingen van de Fed. De woorden van Yellen kan een lossere monetaire beleidskoers impliceren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 20 juli 2018

Trump: 'Klaar' om 505 miljard dollar aan Chinese goederen extra te belasten

De Amerikaanse president Donald Trump zegt "klaar" te zijn om extra heffingen in te stellen op 505,5 miljard dollar aan Chinese goederen die de VS importeert.

“Ik doe dit niet om de politiek. Ik doe dit om het juist is voor ons land”, aldus de zakenman. “Wij worden al LANGERE tijd opgelicht door China.”

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 6 juni 2018

Alleen een nieuwe crisis als alles tegenzit

De Wereldbank kwam gister met haar halfjaarlijkse rapport. Daarin voorspellen ze dat de mondiale economische groei in 2018 vergelijkbaar zal zijn met 2017, mits er niet van alles tegenzit. Op de LANGERE termijn verwachten ze dat de groei wat zal afzwakken, vertelt macro-econoom Kees de Kort. Dat heeft volgens de Wereldbank alles te maken met het mondiale beleid, want er zal minder steun zijn vanuit de centrale banken. Ze doen daarom weer een beroep op politici en bestuurders: het gaat nu goed, zorg dat je gebruik maakt van die omstandigheden om de economie voor te bereiden op slechtere tijden. En die slechtere tijden zullen alleen aanbreken als iedereen als een kip zonder kop in het rond gaat rennen, meent de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 7 mei 2018

Grafiek: De goudprijs moet binnenkort een richting gaan kiezen

Het overgrote deel van de beleggers is nog steeds niet gecharmeerd van een positie binnen de goudmarkt. De goudmarkt heeft door de gigantische daling van de afgelopen jaren (sinds 2011) niet bepaald een goede reputatie opgebouwd. Toch was deze daling op de LANGERE termijn gemeten slechts een correctie.

Volgens Chris Kimble, ervaren technisch analist, is de goudprijs op een cruciaal moment aanbeland. Volgens Kimble moet de goudprijs immers binnenkort een richting gaan kiezen. Overigens kan de goudprijs zowel naar beneden als naar boven gaan uitbreken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs