EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 43 artikelen gevonden met het woord langere.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord LANGERE

Geplaatst op: woensdag 6 juni 2018

Alleen een nieuwe crisis als alles tegenzit

De Wereldbank kwam gister met haar halfjaarlijkse rapport. Daarin voorspellen ze dat de mondiale economische groei in 2018 vergelijkbaar zal zijn met 2017, mits er niet van alles tegenzit. Op de LANGERE termijn verwachten ze dat de groei wat zal afzwakken, vertelt macro-econoom Kees de Kort. Dat heeft volgens de Wereldbank alles te maken met het mondiale beleid, want er zal minder steun zijn vanuit de centrale banken. Ze doen daarom weer een beroep op politici en bestuurders: het gaat nu goed, zorg dat je gebruik maakt van die omstandigheden om de economie voor te bereiden op slechtere tijden. En die slechtere tijden zullen alleen aanbreken als iedereen als een kip zonder kop in het rond gaat rennen, meent de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 7 mei 2018

Grafiek: De goudprijs moet binnenkort een richting gaan kiezen

Het overgrote deel van de beleggers is nog steeds niet gecharmeerd van een positie binnen de goudmarkt. De goudmarkt heeft door de gigantische daling van de afgelopen jaren (sinds 2011) niet bepaald een goede reputatie opgebouwd. Toch was deze daling op de LANGERE termijn gemeten slechts een correctie.

Volgens Chris Kimble, ervaren technisch analist, is de goudprijs op een cruciaal moment aanbeland. Volgens Kimble moet de goudprijs immers binnenkort een richting gaan kiezen. Overigens kan de goudprijs zowel naar beneden als naar boven gaan uitbreken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 17 april 2018

Gundlach: ‘Goud staat voor een $1.000-uitbraak’

Jeffrey Gundlach, die bij DoubleLine Capital meer dan $100 miljard onder beheer heeft, is al LANGERE tijd positief over goud. In een recente presentatie legt hij 2 bewijsstukken op tafel die aantonen dat de goudprijs aan de vooravond staat van een uitbraak die het gele edelmetaal $1.000 hoger kan katapulteren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 1 maart 2018

Is koning Dollar dan eindelijk terug van weggeweest?

Na een uitermate slecht 2017 lijkt de Amerikaanse dollar nu eindelijk te bodemen.

Na een uitermate slecht 2017 lijkt de Amerikaanse dollar nu eindelijk te bodemen.

Het valt af te wachten of dit een kleine beweging zal zijn of dit iets is voor de LANGERE termijn.

Toch zijn sommige beleggers weer hoopvol over het traject van de dollar.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 21 februari 2018

Er staat een financiële aardbeving voor de deur. Dit is wat je moet doen [Opinie]

Er zijn grote veranderingen bezig in de financiële markten, waar u niet direct zicht op heeft, maar die op LANGERE termijn een fundamentele impact zullen krijgen. Dat klinkt misschien erg mysterieus, maar het is geen geheim meer voor de aandachtige belegger. Wie dieper naar het financiële systeem kijkt, ziet letterlijk de verschillende lagen van verandering. Wat we vandaag zien, lijkt erg veel op het verschuiven van tektonische platen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs