Nieuws / Artikelen met het woord

langere

263 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 20 september 2017

Venezolanen mogen nog 35 eurocent per dag uit geldautomaat halen

In Venezuela is inmiddels ook geld gerantsoeneerd. Het land wordt al LANGERE tijd geconfronteerd met een gigantische inflatie, maar de Venezolaanse regering heeft onvoldoende financiële middelen om de kosten voor het drukken van nieuwe bankbiljetten te betalen.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: zaterdag 22 juli 2017

Australie exporteert recordhoeveelheid goud naar China

Australië heeft in de eerste kwartaal van dit jaar een recordhoeveelheid van 57,4 ton goud naar China geëxporteerd, zo blijkt uit de laatste cijfers van de Australische regering. Vergeleken met de 37,2 ton goud die Australië dezelfde periode vorig jaar exporteerde is dat een toename van 54%. Kijken we naar de cijfers over een LANGERE termijn, dan zien we dat de export van goud naar China in korte tijd explosief is toegenomen van een paar ton naar enkele tientallen tonnen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 16 juni 2017

Meer geld verdienen? Dan moet je meer slapen

Voor mensen die meer geld willen verdienen, heeft de wetenschap een goede oplossing gevonden: meer slapen. Een tekort aan slaap is niet alleen slecht voor je gezondheid, het is ook slecht voor je bankrekening. Lig dus zeker niet wakker van je geld, dat maakt het alleen maar erger.

Uit een onderzoek blijkt dat mensen die 1 uur langer slapen, op LANGERE termijn hun loon met 5% zien toenemen. Door meer en beter te slapen, verhoog je de kwaliteit van je werk waardoor je beter en efficiënter werkt. Dat is goed voor je carrière … en je portemonnee.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 9 maart 2017

Europese Centrale Bank houdt rente onveranderd

De Europese Central Bank (ECB) houdt het belangrijkste renteniveau onveranderd op het historisch lage niveau van 0 procent. 

De centrale bank spreekt de verwachting uit dat de rente voor "LANGERE tijd" op dit of zelfs een lager niveau blijft, zo meldt de ECB donderdag. Analisten hadden ook verwacht dat de centrale bank het beleid niet zou aanpassen. 

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: zaterdag 4 maart 2017

Muur van zorg

Je hoort vaker dat de financiële markten een muur van zorgen beklimmen, als ze aan een LANGERE klim bezig zijn. Dit concept krijgt nu een gouden randje.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$