EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
Bron: BNR.nl
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord oliemarkt.
Artikel 1 tot 5
Geplaatst op: donderdag 15 maart 2018

'Problemen Venezuela voelbaar op wereldwijde OLIEMARKT'

De problemen in Venezuela zijn voelbaar op de wereldwijde OLIEMARKTen. Het land pompt als gevolg van de diepe economische crisis steeds minder olie omhoog.

Deze aanhoudende productiedaling zal bijdragen aan het wereldwijde leveringstekort dat later dit jaar wordt voorzien, zegt internationaal energieagentschap IEA donderdag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 5 januari 2018

Olieprijzen in de lift door onrust Iran

De olieprijzen zijn woensdag gestegen tot de hoogste niveaus in zo'n tweeënhalf jaar door de aanhoudende onrust in Iran.

Het land heeft inmiddels zijn Revolutionaire Garde ingezet in een poging om de protesten in te dammen. Een en ander lijkt zijn weerslag te hebben op het sentiment op de OLIEMARKT.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 8 november 2017

Olieprijzen stijgen na arrestaties in Saoedi-Arabië

Tijdens het afgelopen weekend bewoog er wat in Saoedi-Arabië, in opdracht van de nieuwe kroonprins Mohammed bin Salman werden er tal van ministers en prinsen gearresteerd om zo zijn macht in het koninkrijk te vergroten. De reactie op de OLIEMARKT bleef niet uit, beleggers vermoeden namelijk dat bin Salman de olieproductie nog iets verder zal terugschroeven, de prijs voor een vat ruwe olie steeg maandag met 3,54 procent.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 12 oktober 2017

Saoedi-Arabie zal olie in yuan te verhandelen

China zal Saoedi-Arabië dwingen om olie in yuan te verhandelen, waarna ook de rest van de OLIEMARKT zal volgen en de Amerikaanse dollar zal loslaten als wereldreservemunt. Dat zegt Carl Weinberg, de hoofdeconoom van High Frequency Economics, deze week in een interview met de Amerikaanse zender CNBC.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 4 oktober 2017

Poetin hint op verlenging oliedeal met OPEC – media

Rusland denkt dat het akkoord over een productieverlaging tussen oliekartel OPEC en verschillende niet aangesloten grote producenten verlengd kan worden tot eind 2018. Dit meldde het Russische persbureau Interfax woensdag op basis van uitspraken van president Vladimir Poetin.

De Russische president wil binnenkort met de koning van Saoedi-Arabië over de toestand van de OLIEMARKT praten.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs