EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
15
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord persbureau.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord PERSBUREAU

Geplaatst op: maandag 17 september 2018

China legt gesprekken stil als VS nieuwe heffingen oplegt

China zegt alle gesprekken met de Verenigde Staten (VS) af als nieuwe importheffingen van 10 procent worden ingevoerd, meldt PERSBUREAU Bloomberg maandag. Het percentage zou volgens geruchten gaan gelden voor 200 miljard dollar (ruim 127 miljard euro) aan producten.

Een diplomatieke doorbraak tussen de landen lijkt daarmee verder weg dan eerder gedacht, stellen twee ingewijden aan het PERSBUREAU. Begin september werd nog gespeculeerd over overleg tussen Amerikaanse minister van financiën Steven Mnuchin en Chinese vicepremier Liu He.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 17 september 2018

'Trump verdubbelt waarde van importheffingen China'

De Amerikaanse president Trump zet zijn plan door om nog eens voor 200 miljard dollar aan heffingen in te voeren op Chinese producten. Dat meldt PERSBUREAU Bloomberg.

Trump heeft tegen Bloomberg gezegd dat zijn staf heeft opgedragen de heffingen door te voeren. Het komt neer op een verdubbeling van de eerder afgekondigde heffingen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 10 september 2018

YouTube blokkeert kanalen van Syrische overheidsinstanties

YouTube heeft afgelopen weekend de officiële kanalen van de Syrische president en het PERSBUREAU SANA op zwart gezet. Wie de eerstgenoemde pagina probeert te bezoeken krijgt de melding dat de pagina offline is gehaald vanwege een ‘juridische aanklacht’, terwijl de tweede pagina vanwege een ‘schending van de servicevoorwaarden van YouTube’ geblokkeerd wordt.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: vrijdag 31 augustus 2018

Trump dreigt uit WTO te stappen als die 'VS blijft benadelen'

De Amerikaanse president Donald Trump dreigt uit de Wereldhandelsorganisatie (WTO) te stappen als die de Verenigde Staten blijft benadelen en niet optreedt tegen China.

Dat zei Trump in een interview met PERSBUREAU Bloomberg. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 27 augustus 2018

'Noord-Korea probeerde cryptomunten te delven, met weinig succes'

Noord-Korea heeft geprobeerd om cryptomunten te delven. Dat staat in een rapport van de onderzoeksdivisie van de Korea Development Bank (KDB), meldt PERSBUREAU Yonhap maandag.

Transacties met digitale munten zijn vrijwel niet te traceren en kunnen ook worden gebruikt voor het witwassen van geld.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs