EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord persbureau.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord PERSBUREAU

Geplaatst op: woensdag 12 december 2018

Trump: 'Renteverhoging zou dom zijn'

De Amerikaanse president Donald Trump dringt er bij de Federal Reserve op aan om de rente deze maand niet verder te verhogen. "Ik denk dat het dom zou zijn, maar kan ik er van zeggen?", zei Trump in een interview met PERSBUREAU Reuters.  

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 11 december 2018

Trumps handelsoorlog is nefast voor de VS, maar goed voor zijn herverkiezing

Handelsconflicten zijn slecht voor het bedrijfsleven van de Verenigde Staten, maar zouden wel eens cruciaal kunnen blijken voor de herverkiezing van Amerikaanse president Donald Trump. Dat zegt politiek commentator Ramesh Ponnuru in een column voor het PERSBUREAU Bloomberg. In het kader van een herverkiezing zou Trump er volgens Ponnuru dan ook mogelijk goed aan doen om de klachten over de negatieve gevolgen van de handelsoorlog met China te negeren.

[...]

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 6 november 2018

500.000 jonge Amerikaanse mannen zijn niet aan het werk en men weet niet echt waarom

In de Verenigde Staten is de werkloosheid tot een historisch dieptepunt teruggevallen. Daarbij moet echter wel een uitzondering gemaakt worden voor mannen tussen vijfentwintig en vierendertig jaar. Dat zegt Jeanna Smialek, redacteur economie bij het PERSBUREAU Bloomberg. Niemand blijkt echter goed te weten waarom de mannelijke millennials op de arbeidsmarkt zoveel problemen ervaren.

[...]

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 1 november 2018

Uit welke landen komt de economische groei in de volgende 5 jaar?

De volgende vijf jaar zal geen enkel land in de wereld een grotere economische groei kennen dan China, gevolgd door India, de Verenigde Staten en Indonesië. Dat hebben analisten van het PERSBUREAU Bloomberg, gebaseerd op projecties van het Internationaal Monetair Fonds (IMF), berekend. Op de vijfde plaats zal Duitsland uiteindelijk door Brazilië worden afgelost.

[...]

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 30 oktober 2018

'Wapendeal Trump met Saoedi-Arabië levert lang geen 500.000 banen op'

De wapendeal ter waarde van 110 miljard dollar (96 miljard euro) die de Amerikaanse president Donald Trump heeft gesloten met Saoedi-Arabië levert niet zoals hij beweert 500.000 Amerikaanse banen op.

Het aantal banen dat Trump herhaaldelijk heeft aangehaald als er over de deal gesproken wordt, ligt waarschijnlijk drie tot vijf keer hoger dan het aantal dat daadwerkelijk gerealiseerd zal worden, zo blijkt dinsdag uit documenten van defensiebedrijven die PERSBUREAU Reuters heeft ingezien.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs