EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
38
kliks
23
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Bron: BNR.nl
22
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord persbureau.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord PERSBUREAU

Geplaatst op: maandag 18 juni 2018

Wat kost de Wereldbeker Voetbal... aan productiviteit?

Het wereldkampioenschap voetbal in Rusland betekent voor vele werkgevers vooral een verlies aan productiviteit. Er moet immers rekening worden gehouden met een toegenomen absenteïsme, terwijl ook op de werkvloer zelf nog veel uren verloren dreigen te gaan aan vooruitzichten en nabesprekingen.

Maude Lavanchy en Willem Smit, journalisten bij het PERSBUREAU Bloomberg, berekenden dat de eerste twee weken van de World Cup wereldwijd een verlies van ongeveer 14,5 miljard dollar aan productiviteit moet worden ingecalculeerd. Om de reële impact van het evenement van het gebeuren in te kunnen schatten, moet men volgens Lavanchy en Smit echter verder kijken.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 15 juni 2018

Poetin nodigt 'kameraad Kim' uit

De Russische president Vladimir Poetin heeft de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un uitgenodigd voor een bezoek aan Rusland. Dat zou volgens hem kunnen plaatsvinden tijdens een economisch forum in september, bericht PERSBUREAU TASS.

Lees verder op Telegraaf
Geplaatst op: dinsdag 5 juni 2018

'VS vraagt OPEC productieverhoging van 1 miljoen vaten per dag'

De Amerikaanse regering heeft aan Saudi-Arabië en andere leden van oliekartel OPEC gevraagd de productie met 1 miljoen vaten per dag te verhogen. 

Dat meldden ingewijden rond het opmerkelijke verzoek aan PERSBUREAU Bloomberg.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 29 mei 2018

'Superbelegger' George Soros ziet een nieuwe crisis ontstaan

Een nieuwe crisis ligt mogelijk op de loer. Een stijgende dollar, kapitaalvlucht uit opkomende landen en een reeks politieke problemen voorspellen weinig goeds.

Alles dat fout kon gaan, ging ook fout, vertelde de Hongaars-Amerikaanse investeerder George Soros dinsdag in Parijs, meldt PERSBUREAU Bloomberg. Vooral over de Europese Unie is hij pessimistisch.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 28 mei 2018

Erdogan rijdt zijn economie recht de afgrond in, maar geen Turkse analist die daar iets over zegt

In Turkije lijkt bijna niemand nog de moed te hebben om president Recep Tayyip Erdogan tegen te spreken. Dat geldt ook voor de economische analisten, die elke ongunstig signaal over het beleid van Erdogan vermijden. Dat schrijven Ugur Yilmaz en Cagan Koc, correspondenten van het economische PERSBUREAU Bloomberg, verwijzend naar de afwezigheid van elke kritiek op een aantal economische ingrepen die Erdogan heeft doorgevoerd, maar die desastreus dreigen uit te draaien.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs