EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
67
kliks
35
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord president.
Artikel 1 tot 5
Geplaatst op: vrijdag 16 maart 2018

Trump boekt wel degelijk resultaten: NAVO-leden geven meer uit aan verdediging

De lidstaten van de Noord-Atlantische Verdragsorganisatie (NAVO) hebben het voorbije jaar hun bestedingen in landsverdediging met bijna 5 procent opgevoerd tegenover het jaar voordien. Dat heeft Jens Stoltenberg, secretaris-generaal van de NAVO, gezegd. Daarmee lijken de lidstaten van de militaire alliantie toe te geven aan de druk die door de Amerikaanse PRESIDENT Donald Trump op zijn bondgenoten wordt uitgevoerd.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 15 maart 2018

Made in Russia: succes van Poetin blijft te veel afhankelijk van olie

De Russische PRESIDENT Vladimir Poetin is er niet in geslaagd om zijn land minder afhankelijk te maken van fossiele brandstoffen. Om zijn reserves, die tegen het midden van de jaren veertig uitgeput dreigen te raken, te kunnen ontwikkelen, heeft het land nood aan bijkomende investeringen en innoverende technologieën. Op dat gebied kunnen westerse sancties echter bijzonder veel pijn doen.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 15 maart 2018

China zal keihard zijn in handelsoorlog met V.S.A.

Amerikaans PRESIDENT Donald Trump wilt een handelsoorlog voeren en China is hier op voorbereid. Maar de Amerikanen moeten zich de vraag stellen of ze bereid zijn om hier een hoge prijs voor te betalen. China heeft een grote binnenlandse markt en een robuuste economie. Als het menens wordt, kunnen de Amerikanen slachteroffer worden van hun eigen stommiteit.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 14 maart 2018

Nieuw Zeeland: "Sancties geen reden om niet te handelen met Rusland"

De Nieuw-Zeelandse minister van Buitenlandse Zaken Winston Peters heeft gezegd dat hij zijn land een manier moet vinden om de sancties tegen Rusland te ontwijken, omdat het volgens hem helemaal niet bewezen is dat Rusland zich schuldig heeft gemaakt aan het neerhalen van de MH17 of aan de inmenging in de Amerikaanse PRESIDENTsverkiezingen.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: maandag 12 maart 2018

Federal Reserve zal zelf voor nieuwe financiële crisis gaan zorgen

In een recent artikel van de hand van Lance Roberts van Real Investment Report, een graag geziene gast op diverse financiële nieuwskanalen in de V.S. als de Wall Street Journal, CNBC, New York Times, Bloomberg etc. stond in de onderstaande kop van zijn laatste artikel deze “vlammende” waarschuwing afgedrukt. Hij is al lang niet meer de enige. Zo ook Bill White, OECD Chairman, David Stockman, voormalig Budget Director onder PRESIDENT Reagan, de Bank of America alsmede de Federal Reserve zelf die met de “broodnodige” renteverhogingen hun hart beginnen vast te houden. De Fed zou zelf zomaar voor een nieuwe financiële crisis kunnen gaan zorgen.

Lees verder op Biflatie.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs