EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
35
kliks
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
23
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord president.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord PRESIDENT

Geplaatst op: vrijdag 22 juni 2018

Trump dreigt met importheffing van 20 procent op alle Europese auto's

De Amerikaanse PRESIDENT Donald Trump heeft Europese autobouwers via Twitter een enorme importheffing in het vooruitzicht gesteld. 

Trump noemt in het bericht de handelsbarrières en tarieven die in Europa gelden op Amerikaanse goederen. Als die niet snel worden opgeheven, kunnen heffingen van 20 procent volgen, schrijft hij.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 21 juni 2018

Lage volatiliteit Bitcoin signaleert bodem

Volgens Blue Line Futures PRESIDENT Bill Baruch heeft de prijs van Bitcoin zo goed als een bodem bereikt. De volatiliteit van ’s werelds grootste cryptomunt staat op het laagste niveau in meer dan een jaar. Dit signaleert een bodem, al wil dat niet zeggen dat de prijs nu in een keer weer fors hoger kan.

Een bodem is een proces, geen prijs, zegt Bill Baruch. De fors lagere volatiliteit wijst erop dat het verkoopgeweld stilaan uitgeput geraakt. Het bodemproces kan nu beginnen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 21 juni 2018

IMF stemt in met miljardenhulp voor Argentinië

De peso is sinds begin mei bijna een derde van zijn waarde verloren. Hierdoor zag de centrale bank van het land zich gedwongen de rente in korte tijd te verhogen tot 40 procent, een van de hoogste rentetarieven ter wereld. De regering van PRESIDENT Mauricio Macri heeft zich verplicht het begrotingstekort sterk terug te dringen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 20 juni 2018

Zuid-Korea wil Russisch aardgas via Noord-Korea

Zuid-Korea wil meer aardgas uit Rusland importeren en ziet die kans toenemen nu Noord-Korea weer diplomatieke banden wil aanhalen met haar buurlanden en met de Verenigde Staten. De Zuid-Koreaanse PRESIDENT Moon Jae-in brengt deze week een driedaags bezoek aan Moskou en zal het onderwerp daar waarschijnlijk opnieuw op de agenda zetten.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: dinsdag 19 juni 2018

Trump dreigt met heffing op 200 miljard dollar aan Chinese goederen

De Verenigde Staten en China hebben elkaar opnieuw gedreigd met nieuwe importheffingen en tegenmaatregelen, nadat beide landen vrijdag ook al extra heffingen aankondigden.

De Amerikaanse PRESIDENT Donald Trump kondigde maandag aan 10 procent extra belasting te heffen op Chinese goederen, die een handelswaarde van 200 miljard dollar vertegenwoordigen.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs