EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 32 artikelen gevonden met het woord resultaat.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord RESULTAAT

Geplaatst op: vrijdag 10 december 2021

3 dingen waar je op moet letten bij zakelijk krediet

Ben je op zoek naar een zakelijke financiering voor jouw bedrijf? Dan heb je verschillende opties. Toch denken veel ondernemers al snel aan een zakelijke lening. Deze financieringsvorm is geschikt voor langlopende investeringen in jouw bedrijf. Toch is dit niet altijd de beste keuze. In sommige situaties heb je meer baat bij zakelijk krediet. Hiermee kun je een tijdelijk tekort aan liquide middelen oplossen of de dagelijkse uitgaven van jouw bedrijf betalen. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Dan wil je zelf mogelijk wel zakelijk krediet aanvragen. In deze tekst zetten wij 3 dingen op een rijtje waar je bij zakelijk krediet op moet letten.

1. Bedrag dat je kunt lenen

Voordat je zakelijk krediet aanvraagt, ben je ongetwijfeld benieuwd of dit de beste zakelijke financiering voor jouw bedrijf is. Hiervoor kijk je waarschijnlijk vooral naar het bedrag dat je kunt lenen. Op basis hiervan kun je namelijk bepalen of deze financieringsvorm volstaat voor jouw onderneming. Als je een bedrag tussen de 5000 en 500.000 euro nodig hebt, is zakelijk krediet doorgaans een goede keuze. Verwacht alleen niet dat je het gewenste bedrag ook altijd kunt lenen, want dat is niet het geval. Wie zakelijk krediet aanvraagt, moet namelijk aan een aantal eisen voldoen.

Wanneer je als ondernemer zakelijk krediet aan wilt vragen, heb je een minimale omzet van 50.000 euro nodig. Dit is niet de enige eis waaraan je moet voldoen, want je moet namelijk ook een positief eigen vermogen hebben. Daarnaast verlangt een geldverstrekker een positief RESULTAAT (winst). Ook de rechtsvorm is van invloed. Is jouw bedrijf een eenmanszaak, vennootschap onder firma, maatschap of besloten vennootschap? Dan kom je in aanmerking voor zakelijk krediet. Dit is overigens alleen het geval als je minimaal vijftien maanden staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Daarnaast zijn bepaalde branches uitgesloten van zakelijk krediet.

2. Hoogte van de maandlasten

Wie een lening afsluit, moet deze terugbetalen. Dit doe je door maandelijks een gedeelte van het geleende bedrag af te lossen. De hoogte van het bedrag hangt af van een aantal factoren. Zo speelt de hoogte van het geleende bedrag mee. Hoe meer geld je leent, des te hoger de maandlasten uitvallen. Ook de rente speelt een rol. Je lost namelijk niet alleen af, maar je betaalt ook rente over het geleende geld. Benieuwd hoeveel je precies kwijt bent? Dan kun je een zakelijke lening berekenen. Hierdoor krijg je een goede inschatting van jouw maandlasten.

3. Hoe zit het met de looptijd?

Bij een zakelijke financiering krijg je altijd te maken met een looptijd. Waar je dit bij een zakelijke lening zelf kunt bepalen, is dit bij zakelijk krediet niet het geval. Deze financieringsvorm heeft namelijk een standaard looptijd van 36 maanden. Desondanks is zakelijk doorlopend krediet wel degelijk mogelijk. Hoe dit precies zit? Een geldverstrekker kijkt vlak voor het einde van de looptijd namelijk of jouw zakelijke krediet verlengd kan worden. Als dit het geval is, kun je er opnieuw drie jaar gebruik van maken.

Lees verder op
Geplaatst op: donderdag 20 februari 2020

Eén Coronavirus/Covid19 dode: miljoenen Zuid-Koreanen moeten binnen blijven

Een 63-jarige man is in een Zuid-Koreaans hospitaal gestorven op donderdag 20 februari 2020. Postuum blijkt dat, opgenomen met een longontsteking, hij het Coronavirus/Covid19 in zich had. Het is daarmee het eerste overlijden met deze oorzaak in Zuid-Korea. Er zijn ook 22 nieuwe besmettingen bijgekomen. Wat het totaal voor het land op 104 brengt. Eénentwintig van deze bijkomende gevallen vonden plaats in de stad Daegu. De burgemeester vraagt de 2,5 miljoen inwoners zoveel mogelijk binnen te blijven. Het RESULTAAT zijn verlaten straten. Iedereen is bang.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 5 februari 2020

Wat een dollar per dag in bitcoin betekent/Plan van 1 miljoen

…is behoorlijk indrukwekkend! Laat ons u dat alvast meedelen. Nu hadden we hier zo graag een rijmpje op gemaakt. U kent het Engelstalige gezegde waarschijnlijk wel: ‘An apple a day keeps the doctor away.’ In het Nederlands klinkt het al minder smeuïg: ‘Een appel per dag houdt de dokter weg.’ Rijmen doet het dan al helemaal niet meer. Wat denkt u van ‘Een dollar per dag in bitcoin betekent…dat u zich slapend rijk heeft gerekend.’ Zoiets? Hmm, helemaal tevreden is ondergetekende er toch niet mee. Dus laat ons volstaan met u gewoon het RESULTAAT mee te delen. Eén dollar per dag in BTC geïnvesteerd gedurende vijf jaar, van 2015 tot 2020, had u $22.263 opgeleverd. Anders gesteld: voor de prijs van een kopje koffie kon u een heel aardig bedrag in bitcoin hebben verzameld. Geheel ongemerkt dus, a.h.w. in uw slaap.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 6 november 2019

Microsoft test de 4-daagse werkweek; de productiviteit gaat door het dak

Microsoft Japan testte een systeem waarbij verschillende werknemers maar vier dagen per week moesten werken in plaats van vijf. Het kantoor van Microsoft wilde op die manier de werkdruk verlagen voor de werknemers. RESULTAAT: de productiviteit steeg er met 40%.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 26 september 2019

Amerikaanse buybacks beginnen op te drogen…

Tijdens de afgelopen jaren heeft een gros van het aantal Amerikaanse beursgenoteerde bedrijven eigen aandelen ingekocht. En dat heeft uiteindelijk een positief RESULTAAT gehad op de beurskoersen. Volgens sommige analisten is de beursrally van de afgelopen jaren zelfs te danken aan deze riante buybacks. Langzaam maar zeker beginnen de buybacks echter op te drogen.

Van buybacks is sprake als beursgenoteerde bedrijven eigen aandelen inkopen. Op die manier komen er minder aandelen in omloop en als gevolg daarvan neemt, bij een gelijkblijvend RESULTAAT, de winst per aandeel toe. Tevens wordt het dividend over minder aandelen verdeeld en beide componenten hebben vaak een positief effect op de beurskoers. Vanuit die gedachte is het ook niet vreemd dat beleggers zo gek zijn op buybacks.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Navigeer door nieuws en artikelen
" ... Everything is in a bubble ..." — Peter Schiff

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/usergp/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/c_allesover.php on line 34
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs