EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
38
kliks
23
kliks
Bron: BNR.nl
23
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
22
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord rusland.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord RUSLAND

Geplaatst op: woensdag 20 juni 2018

Zuid-Korea wil Russisch aardgas via Noord-Korea

Zuid-Korea wil meer aardgas uit RUSLAND importeren en ziet die kans toenemen nu Noord-Korea weer diplomatieke banden wil aanhalen met haar buurlanden en met de Verenigde Staten. De Zuid-Koreaanse president Moon Jae-in brengt deze week een driedaags bezoek aan Moskou en zal het onderwerp daar waarschijnlijk opnieuw op de agenda zetten.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: maandag 18 juni 2018

Wat kost de Wereldbeker Voetbal... aan productiviteit?

Het wereldkampioenschap voetbal in RUSLAND betekent voor vele werkgevers vooral een verlies aan productiviteit. Er moet immers rekening worden gehouden met een toegenomen absenteïsme, terwijl ook op de werkvloer zelf nog veel uren verloren dreigen te gaan aan vooruitzichten en nabesprekingen.

Maude Lavanchy en Willem Smit, journalisten bij het persbureau Bloomberg, berekenden dat de eerste twee weken van de World Cup wereldwijd een verlies van ongeveer 14,5 miljard dollar aan productiviteit moet worden ingecalculeerd. Om de reële impact van het evenement van het gebeuren in te kunnen schatten, moet men volgens Lavanchy en Smit echter verder kijken.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 15 juni 2018

Poetin nodigt 'kameraad Kim' uit

De Russische president Vladimir Poetin heeft de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un uitgenodigd voor een bezoek aan RUSLAND. Dat zou volgens hem kunnen plaatsvinden tijdens een economisch forum in september, bericht persbureau TASS.

Lees verder op Telegraaf
Geplaatst op: maandag 11 juni 2018

RUSLAND niet geïnteresseerd in terugkeer G8

RUSLAND heeft geen behoefte om weer aan te schuiven bij een volgend topoverleg van de landen van de G7, zo verklaarde de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov afgelopen weekend op de landelijke televisie. Volgens hem kan RUSLAND uitstekend werken in andere samenwerkingsverbanden waar meer landen aan deelnemen, zoals de G20.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: zaterdag 9 juni 2018

Oostenrijk wil handelsrelatie met RUSLAND versterken

Oostenrijk wil haar handelsrelatie met RUSLAND versterken en kiest daarmee een andere koers dan de meeste Europese landen. Eerder deze week bracht Russische president Poetin een bezoek aan het land, waarbij nieuwe afspraken werden gemaakt over de levering van Russisch aardgas en het verbeteren van het investeringsklimaat tussen beide landen.

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs