EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord rusland.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord RUSLAND

Geplaatst op: vrijdag 7 december 2018

OPEC-landen en RUSLAND gaan olieproducten samen verlagen

Oliekartel OPEC is in samenspraak met bondgenoten tot een akkoord gekomen over de verlaging van de olieproductie, melden bronnen rond de olievergaderingen van vrijdag in Wenen.

De dagelijkse productie wordt in totaal ingeperkt met 1,2 miljoen vaten. De OPEC-landen zullen gezamenlijk 800.000 olievaten per dag minder gaan produceren.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 7 december 2018

OPEC en RUSLAND beslissen weldra opnieuw over olieproductie

Nu de olieprijzen opnieuw fors aan het dalen zijn, vinden de OPEC en zijn collega-olielanden dat het hoogtijd is om opnieuw rond te tafel te zitten om eventuele maatregelen vast te leggen die de olieprijzen terug de hoogte kunnen induwen. Er is echter onenigheid tussen de leden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 6 december 2018

'OPEC-landen willen productie verlagen, RUSLAND moet nog instemmen'

De OPEC-landen zijn donderdag tot een voorlopig akkoord gekomen over de verlaging van de olieproductie. Het oliekartel wacht nu op goedkeuring van RUSLAND om de exacte productieverlaging te bepalen, melden bronnen rondom de vergadering van de OPEC in Wenen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 6 december 2018

Mogelijk terugdringen olieproductie OPEC doet prijzen kelderen

De olieprijzen gaan na berichten over de mogelijke ingreep door oliekartel OPEC hard omlaag. Leden van het kartel besluiten pas over het al dan niet verlagen van de olieproductie als bekend is in hoeverre partner RUSLAND bereid is mee te doen, werd donderdag bekend.

Zowel een vat Amerikaanse olie als Brentolie zakte hiermee tegen het middaguur bijna 5 procent in prijs. De olieproducerende landen zijn deze dagen in Wenen bijeen om over ingrepen in de olieproductie te beslissen. De Russische energieminister Alexander Novak, die ook in Wenen aanwezig was, is naar Moskou teruggekeerd, vermoedelijk voor overleg met president Vladimir Poetin.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 6 december 2018

OPEC besluit pas over verlaging olieproductie na deelname RUSLAND

Leden van oliekartel OPEC besluiten pas over het al dan niet verlagen van de olieproductie, als bekend is in hoeverre partner RUSLAND bereid is mee te doen. De olieproducerende landen zijn deze dagen in Wenen bijeen om over ingrepen in de olieproductie te beslissen.

De Russische energieminister Alexander Novak, die ook in Wenen aanwezig was, is naar Moskou teruggekeerd, vermoedelijk voor overleg met president Vladimir Poetin.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs