EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
67
kliks
35
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord russische.
Artikel 1 tot 5
Geplaatst op: donderdag 15 maart 2018

Made in Russia: succes van Poetin blijft te veel afhankelijk van olie

De RUSSISCHE president Vladimir Poetin is er niet in geslaagd om zijn land minder afhankelijk te maken van fossiele brandstoffen. Om zijn reserves, die tegen het midden van de jaren veertig uitgeput dreigen te raken, te kunnen ontwikkelen, heeft het land nood aan bijkomende investeringen en innoverende technologie├źn. Op dat gebied kunnen westerse sancties echter bijzonder veel pijn doen.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 15 maart 2018

Rusland wil opheldering over vergiftigingsschandaal in Verenigd Koninkrijk

Het RUSSISCHE ministerie van Buitenlandse Zaken eist meer opheldering van de Britse regering over het incident waarbij de voormalig RUSSISCHE dubbelspion Sergej Skripal en zijn dochter werden vergiftigd. Volgens de regering van Theresa May staat het vast dat de regering in Moskou verantwoordelijk gehouden moet worden voor deze aanval, terwijl het onderzoek nog loopt en er volgens Rusland nog geen harde bewijzen op tafel zijn gekomen.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 14 maart 2018

Defensiecomité RUSSISCHE parlement wil no-fly zone boven Syrië

Het defensiecomité van de RUSSISCHE Doema wil een no-fly zone instellen vanwege beschikbare informatie over op handen zijnde Amerikaanse raket- en luchtaanvallen op regeringsinstellingen in Damascus. Dat zei de vice-voorzitter van het RUSSISCHE defensiecomité Alexander Sherin. Hij verklaarde verder dat het onvermijdelijk is zich op zo’n aanval voor te bereiden door een dergelijke zone vooraf in te stellen.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 14 maart 2018

RUSSISCHE stafchef waarschuwt VS voor interventie in Syrië

Gedurende de afgelopen dagen heeft er een scherpe escalatie in de verhoudingen tussen het Westen en Rusland plaatsgevonden. De focus ligt op dit moment op het gifgasincident in Engeland waar Rusland door Theresa May in niet mis te verstane bewoordingen van beschuldigd wordt. En als eerste maatregel zijn, na het verstrijken van een ultimatum aan Rusland, al 23 RUSSISCHE diplomaten uitgewezen.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: zaterdag 10 maart 2018

Interview: Megyn Kelly in gesprek met Poetin

Megyn Kelly van de Amerikaanse zender NBC sprak onlangs voor een tweede keer uitgebreid met de Vladimir Poetin. In dit gesprek voelt ze de RUSSISCHE president aan de tand over de vermeende inmenging van Rusland in de Amerikaanse presidentsverkiezingen, over de banden tussen hem en Trump, de verhalen van belastingontduiking in de Panama Papers en over chemische wapens in Syrië.

Lees verder op Geotrendlines

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs