EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
48
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
35
kliks
23
kliks
Bron: BNR.nl
20
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord schreven.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord SCHREVEN

Geplaatst op: zondag 7 oktober 2018

Bitcoin en de blockchain bestaan 10 jaar

Op 31 oktober 2018 zal het precies een decennium geleden zijn dat bitcoin/blockchain het licht zagen. De crypto/blockchain wereld zoals we die nu kennen, begon tien jaar geleden met het ondertussen beroemde white paper van de hand van ene Satoshi Nakamoto. De titel: ‘Bitcoin: A Peer-to-Peer Electronic Cash System’. Ondertussen is de identiteit van deze figuur, man of vrouw of groep personen, nog steeds even onbekend en mysterieus. Voor wie het 9 pagina’s tellende epistel nog niet eerder bekeek: hier kunt u het lezen. In 2011 SCHREVEN we hier op Biflatie.nl al een uitgebreid artikel over Bitcoin.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 17 september 2018

ECB wil nog geen digitale munt voor eurozone

De Europese Centrale Bank (ECB) is nog niet van plan een digitale munt uit te geven in de nabije toekomst. Dat heeft ECB-president Mario Draghi vrijdag geSCHREVEN aan een lid van het Europees Parlement.

Volgens Draghi is de eurozone nog niet aan deze verandering toe. "De ECB en het eurosysteem hebben momenteel nog geen plannen om een digitale munt in te voeren", schrijft Draghi in de brief. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 5 september 2018

Recordbedrag aan spaargeld op onze bankrekeningen

Voor de zoveelste keer bemerk ik dat banken de realiteit mooier voorspiegelen dan deze in werkelijkheid is. In dit artikel wordt uitgelegd dat we met ons allen een recordbedrag aan spaargeld op onze bankrekeningen hebben staan. Ik schrijf heel bewust ‘bankrekening’ in plaats van ‘spaarrekening’. De benaming ‘spaarrekening’ is in deze tijd niet meer op zijn plaats. Sparen is geld opzij zetten voor later waarvoor als beloning een rentevergoeding werd bijgeSCHREVEN. Zo was later jouw inleg meer waard.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 21 augustus 2018

Venezuela devalueert de Bolivar en koppelt deze aan de cryptocurrency 'Petro'

In Venezuela wordt weer een nieuw hoofdstuk geSCHREVEN in de financiele crisis. Afgelopen week heeft de centrale bank van Venezuela de nationale munteenheid, de Bolivar, gedevalueerd met 95%. Daarnaast is de munt nu gekoppeld aan de Petro, de cryptocurrency gekoppeld aan olie, welke eerder dit jaar aangekondigd werd. We SCHREVEN eerder uitgebreid over de Petro in ons artikel "Venezuela schrijft cryptocurrency geschiedenis. De manier waarop echter is geen reden tot juichen."

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: donderdag 26 juli 2018

CRYPTO: Financialisatie nu in ‘full force’! [Opinie]

We hameren al een tijdje op: terwijl de cryptomunten in verval zijn geraakt, kiezen de financiële spelers vol voor de aanval. We noemden dit de ‘financialisatie van de cryptomarkt’. We SCHREVEN er al diverse analyses over, maar het aantal sterspelers in de financiële markt die z’n stempel wil drukken op de cryptomarkt blijft in een razend tempo toenemen. De jongste partij die zich openlijk uitliet over crypto is … tromgeroffel … BlackRock!

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs