EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord schreven.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord SCHREVEN

Geplaatst op: donderdag 26 juli 2018

CRYPTO: Financialisatie nu in ‘full force’! [Opinie]

We hameren al een tijdje op: terwijl de cryptomunten in verval zijn geraakt, kiezen de financiële spelers vol voor de aanval. We noemden dit de ‘financialisatie van de cryptomarkt’. We SCHREVEN er al diverse analyses over, maar het aantal sterspelers in de financiële markt die z’n stempel wil drukken op de cryptomarkt blijft in een razend tempo toenemen. De jongste partij die zich openlijk uitliet over crypto is … tromgeroffel … BlackRock!

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 28 juni 2018

Bank of England waarschuwt voor gevaren cryptovaluta's

De Bank of England heeft banken en verzekeraars op het hart gedrukt uiterst voorzichtig te zijn met cryptovaluta’s. Die kunnen volatiel zijn en kwetsbaar voor fraude, vindt de toezichthouder.

Sam Woods, de tweede man van de centrale bank, heeft een brief over de kwestie geSCHREVEN aan de bank- en verzekeringssector. Woods is namens de Bank of England belast met het toezicht op financiële instellingen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 18 juni 2018

Zilver breekt uit. Ondanks stijgende dollar!

Ik heb al een tijdje niet meer over goud en zilver geSCHREVEN. De reden daarvoor was dat we een stijgende dollar zagen aankomen door een gebrek aan liquiditeit in de markt voor dollars buiten de VS, ofwel de eurodollar-markt. Abonnees van ons rapport “De Dollar is aan het Stijgen” ontvingen de afgelopen maanden al diverse signalen, waarmee we al op mooie winsten staan. We verwachten snel meer signalen uit te sturen. Waarschijnlijk komende maandag al. Nu MOET ik echter weer over goud en zilver schrijven. Want nu stijgt de kans dat we een stijgende dollar gaan zien, in combinatie met een stijgende goud- en zilverprijs.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: woensdag 6 juni 2018

Waarom Israël zijn goede start-ups zo snel mogelijk verkoopt

Het jonge technologiebedrijf Waze uit Tel-Aviv werd vijf jaar geleden voor een bedrag van 1 miljard dollar verkocht aan Google. Vorig jaar werd voor Mobileye, een innoverende startup uit Jeruzalem, door Intel een bedrag betaald van 15 miljard dollar. Deze twee operaties zijn de speerpunten van de strategie die Israël rond zijn startup-industrie heeft opgebouwd.

“Israël heeft zich tot een echte startup-natie ontwikkeld,” benadrukt Nathalie Hamou, specialiste internationale economie bij de Franse krant Les Echos. “Opmerkelijk daarbij is echter dat een groot aantal van die innoverende bedrijven relatief snel door buitenlandse groepen worden overgenomen. Dat fenomeen blijkt vooral toegeSCHREVEN te moeten worden aan een streven naar een snelle waardecreatie."

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 4 juni 2018

Een absoluut record: Amerikaanse zakenman betaalt 60 miljoen euro voor een Ferrari 250 GTO

De Amerikaanse zakenman David MacNeil heeft 60 miljoen euro neergeteld voor een Ferrari 250 GTO. Dat is een bedrag dat miljardairs normaal betalen voor een privé-jet en een absoluut record voor een oldtimer. De wagen wordt dan ook vaak omSCHREVEN als de 'Heilige Graal' van sportwagens. Er werden er tussen 1962 en 1964 amper 36 van geproduceerd.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs