EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord schreven.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord SCHREVEN

Geplaatst op: vrijdag 11 mei 2018

De dollar als een probleem

‘The dollar is our currency, but your problem’ is een uitspraak die wordt toegeSCHREVEN aan John Connally, de Amerikaanse minister van Financiën in de regering van president Nixon. Hij zou deze legendarische woorden hebben uitgesproken tijdens een G10 bijeenkomst in Rome in november 1971, een paar maanden nadat Nixon de koppeling tussen de dollar en goud had verbroken.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: zondag 29 april 2018

Mike Pompeo: "Rusland moet haar koers wijzigen"

De NAVO kan haar positie ten aanzien van Rusland pas veranderen wanneer Moskou haar koers wijzigt. Dat zei Mike Pompeo, de nieuwe Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, tijdens een persverklaring in het hoofdkwartier van de NAVO. Ook zei hij dat de trans-Atlantische militaire alliantie vandaag de dag meer noodzakelijk is dan ooit, verwijzend naar recente incidenten die aan Rusland worden toegeSCHREVEN.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: vrijdag 20 april 2018

“Ze weten dat er iets gaat gebeuren” – waarom overheden en banken goud kopen

Het staat in de sterren geSCHREVEN, er staats iets te gebeuren en het zal er niet goed uitzien. Overheden, centrale banken en grote commerciële banken over heel de wereld bereiden zich voor. Ze kopen massaal goud en zilver om zich te beschermen. En jij?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 18 april 2018

Ook Christine Lagarde van het IMF ziet de potentie van Bitcoin en blockchain.

Ook Christine Lagarde van het IMF ziet de potentie van Bitcoin en blockchain. Regeringen en internationale instituties kunnen tegenwoordig niet meer om Bitcoin en 'crypto-assets' heen. Zo kwam er laatst een advies naar buiten van het FSB waarin ze aangaven dat Bitcoin op dit moment geen bedreiging is voor het globale financiele systeem. Ook bij het IMF staan crypto-assets tegenwoordig op de agenda. Het Hoofd van de IMF, Christine Lagarde, heeft recent twee artikelen geSCHREVEN die de voors en tegens van deze revolutionaire technologie onder de loep nemen.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: zondag 25 maart 2018

Waarschuwt de obligatiemarkt ons voor een nieuwe crisis?

Tijdens de afgelopen maanden is er veel geSCHREVEN over de situatie rondom de obligatiemarkt. Zo werd de obligatiemarkt tijdens de afgelopen weken geconfronteerd met een flinke prijsval. Deze prijsval werd veroorzaakt door de angst dat de Fed de rente hoogstwaarschijnlijk vaker dit jaar zal gaan optrekken dan waar op dit moment op gerekend wordt. En een stijgende rente zorgt er natuurlijk voor dat de obligaties minder aantrekkelijk worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs