Nieuws / Artikelen met het woord

schreven

654 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 21 februari 2018

Bitcoin stijgt met meer dan 50%

Tijdens de afgelopen weken is er behoorlijk wat geSCHREVEN over de cryptosector. De nieuwsberichten waren met name gericht op de enorme koersval waardoor de cryptosector geteisterd werd. Sommigen beweerden zelfs dat de zeepbel geknapt was. Toch wordt op dit moment maar weinig gesproken over het enorme koersherstel. En dat is toch wel opvallend te noemen.

De grootste digitale munt van de wereld wist tijdens de laatste maand van 2017 een stevige top neer te zetten net onder de grens van 20.000 dollar. Sinds dat moment kwam de beer op het speelveld en aan het begin van februari kwam de dalende trend zelfs in een hogere versnelling terecht. Als gevolg daarvan kwam de koers zelfs weer even onder de grens van 6.000 dollar terecht. Een gigantische prijsdaling dus.

Bron: Express.live
Geplaatst: dinsdag 20 februari 2018

Bitcoin noteert 80% hoger dan op 6 februari

De waarde van de bitcoin is sinds 6 februari met liefst 80% gestegen. De crypromunt doet zijn reputatie van volatiliteit zo alle eer aan. Zoals dat meestal het geval is, kan de stijging niet direct aan een specifieke reden worden toegeSCHREVEN

Wel heeft de markt in Zuid-Korea zich gestabiliseerd nadat daar werd gevreesd voor een verbod op de handel in cryptomunten. Maar ondertussen zijn minder strikte maatregelen geïmplementeerd, wat een positieve impact op de handel heeft en naast de handelsvolumes ook de prijs de hoogte heeft ingejaagd.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: donderdag 25 januari 2018

Hoe betrouwbaar is het Europese stempel voor nepnieuws?

In augustus SCHREVEN we op Geotrendlines al over EU vs Disinfo, een organisatie die met Europees geld gefinancierd wordt en die zich bezig houdt met het uitdelen van stempels voor alle websites die volgens hun definitie desinformatie verspreiden.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: woensdag 6 december 2017

Bitcoin – Bubbel (?)

Naarmate Bitcoin’s parabolische opmars onstuitbaar lijkt, is deze hype intussen wereldwijd nonstop in de spotlight komen te staan. Mij is verweten nooit de crypto’s te hebben aanbevolen, maar niet zonder redenen. Hoe dan ook blijken deze vooralsnog in variërend sterke mate het voordeel van de twijfel te hebben.

Het zijn vooral de jongere generaties die deze nieuwe geldsoort zonder voldoende kennis van de rol van het geld omarmen. Het enthousiasme voor Bitcoin wordt toegeSCHREVEN aan het relatief geringe aantal dat wordt uitgegeven. Hoe lang blijft die limiet onaantastbaar? Bitcoin is geen uitvinding van “onze lieve heer” maar van mensenhanden maar er kleven meerdere vraagtekens aan. Producten en diensten worden thans nog nauwelijks in Bitcoin aangeboden.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 15 november 2017

EU looft 5 miljoen euro uit aan blockchaintechnologie die Europese overheden transparanter moet doen werken… ofzoiets

De Europese Commissie heeft een wedstrijd uitgeSCHREVEN voor bedrijven en particulieren, zowel EU-burgers als niet-EU-burgers onder de cryptische naam “Blockchains for Social Good”.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$