EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
47
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
26
kliks
24
kliks
21
kliks
18
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord stimuleren.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord STIMULEREN

Geplaatst op: donderdag 21 juni 2018

Fed wil terug naar af

De Europese centrale banken en de Fed, ze liepen zo synchroon, maar inmiddels neemt de Amerikaanse centrale bank gas terug, terwijl 'Europa' ervoor kiest om nog even te blijven STIMULEREN. 'Verschillende versnellingen', zoals economiecommentator Kees de Kort constateert. 'Emerging markets als Argentinië en Turkije komen al in de problemen en dat heeft te maken met de verschuivingen in de dollar en de rente in de VS. In Europa is ruimte voor iets proberen, tegenvallers en gedoe. En dat is nooit een goed teken.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 11 juni 2018

De Amerikanen produceerden nog nooit zoveel olie

De Amerikanen lijken behoorlijk te profiteren van de hogere olieprijs. Aangezien de prijs voor een vat ruwe olie nu boven de kostprijs ligt van het gemiddelde schaliegasplatform. Niet verwonderlijk dus dat de productie de afgelopen maanden flink is opgeschroefd.

De Amerikanen hebben eigenlijk het geluk dat ze niet lid zijn van de organisatie van olielanden; beter bekend onder de naam OPEC. De OPEC besloot namelijk twee jaar geleden om het aanbod op de oliemarkt flink terug te schroeven om de olieprijs te STIMULEREN. De Amerikanen hoeven zich echter niet te houden aan deze maatregel.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 31 mei 2018

Trump’s belastingverlagingen hebben (tot nu toe) de economie niet gestimuleerd

Donald Trump probeert door middel van zijn belastingverlagingen de consumentenbestedingen en bedrijfsinvesteringen te STIMULEREN. Maar, tot nu toe is er niet veel bewijs te vinden van een grote opleving in de Amerikaanse uitgaven. Komt die economische impuls nog wel?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 17 april 2018

Trump: "China en Russen manipuleren valutamarkt"

President Donald Trump beschuldigt Rusland en China van valutamanipulatie. De twee landen zouden de koers van hun eigen munteenheden kunstmatig laag houden om de export te STIMULEREN.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 5 april 2018

ECB blijft maar STIMULEREN? Krankzinnig!

De Europese Centrale Bank (ECB) wil per se dat de inflatie op twee procent komt. Pas dán is de ECB bereid te denken over minder steun. Dus blijft de ECB de economie maar STIMULEREN. Maar is dat nou nodig, vraagt BNR-macro-econoom Kees de Kort zich af. De werkloosheid is namelijk dalend en de cijfers uit Europa goed. 'Dan vraag je je af: wáárom blijft de ECB STIMULEREN? Het is krankzinnig! Want die Europese economie kan intussen écht wel op eigen benen staan.'

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs