EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 43 artikelen gevonden met het woord toestand.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord TOESTAND

Geplaatst op: donderdag 23 augustus 2018

Huizenmarkt 2019: Blijven de huizenprijzen torenhoog?

De huizenprijzen stegen in juli 2018 met 9% op jaarbasis. Nog nooit waren koopwoningen in Nederland zo duur als nu. Wat kunnen we verwachten voor de Nederlandse huizenmarkt 2019? We staan inmiddels op een gevaarlijk niveau, namelijk dat door de enorme prijsstijging het aantal verkopen van woningen afneemt. Ten opzichte van een jaar eerder daalden het aantal verkopen van huizen met 2%. Vooral in de Randstad werden minder woningen verkocht. Wat verklaart de snel stijgende huizenprijzen? En hoe is de TOESTAND op dit gebied in andere landen?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 26 juni 2018

Handelsoorlog zal eerst een pak erger worden alvorens er verbetering komt

De wereldeconomie bevindt zich in een relatief goede TOESTAND en zal dit jaar met ongeveer 4 procent groeien, een niveau dat sinds de financiële crisis van 2008 nog niet was bereikt. Maar zoals beleidsmakers reeds hebben gewaarschuwd, kan het binnenkort beginnen stormen.

Een groei van 4 procent, je zou dus denken dat er geen vuiltje aan de lucht is. Maar helaas beginnen er zich donkere wolken boven onze hoofden te vormen. Het momentum van de wereldeconomie kan verstoord gaan worden door een handelsoorlog onder leiding van president Donald Trump.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 24 mei 2018

Zweedse overheid waarschuwt in pamflet alle burgers voor oorlog

[...]

Overheid en burgers moeten klaar zijn voor 3 maanden lange crisis

Zweden heeft al 200 jaar geen oorlog meer gehad, maar desondanks vindt de overheid het nodig om de burgers juist nu aan te sporen er zich zo snel mogelijk op voor te bereiden. Dat geldt ook voor de overheid zelf, die klaar wil zijn voor een crisis die 3 maanden duurt.

In het pamflet wordt gewaarschuwd dat burgers rekening moeten houden met de verstoring van computers en het internet, met ‘incidenten’ die over de hele wereld plaatsvinden, klimaatverandering, en toenemende spanning (met Rusland) in het Baltische gebied. ‘In het geval van maatschappelijke noodTOESTAND zullen degenen die het meeste hulp nodig hebben deze het eerste krijgen. De meerderheid moet voorbereid zijn om zich enige tijd zelf te redden.’

Lees verder op XanderNieuws
Geplaatst op: donderdag 15 maart 2018

Ook VS, Frankrijk en Duitsland beschuldigen Rusland van vergiftigingsincident

De Verenigde Staten, Duitsland en Frankrijk steunen de beschuldigingen van de Britse premier Theresa May aan het adres van Rusland. Ook zij houden Rusland verantwoordelijk voor de vergiftiging van de voormalig dubbelspion Sergej Skripal en zijn dochter en spreken van ‘het eerste offensieve gebruik van zenuwgas in Europa sinds de Tweede Wereldoorlog’. De twee werden eerder deze week vergiftigd en in kritieke TOESTAND naar het ziekenhuis gebracht.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: zaterdag 3 maart 2018

Putins ultimatum dwingt Westen te kiezen tussen vrede of oorlog

Westen vooralsnog onverdedigbaar tegen nieuwe Russische wapens

Westen vooralsnog onverdedigbaar tegen nieuwe Russische wapens

President Vladimir Putins jaarlijkse toespraak tot de natie bevatte naast een nuchtere analyse van de economische en demografische TOESTAND van Rusland ook een ernstige waarschuwing aan het adres van het Westen. De formidabele nieuwe wapens die Rusland volgens hem heeft ontwikkeld zijn een reactie op het eenzijdige terugtrekken uit het ABM (anti anti-raketsystemen) verdrag 14 jaar geleden door president Bush, en de stapsgewijze agressieve militaire omsingeling van Rusland door de NAVO. Putin stelde zich tot nu toe over het algemeen terughoudend op, probeerde ons de hand te reiken, maar dat tijdperk lijkt definitief voorbij. Nu de VS en de EU zo duidelijk uit lijken op een militair conflict, heeft de Russische leider eindelijk zijn kaarten op tafel gelegd. En die zijn dermate sterk, dat het Westen zal moeten kiezen tussen vrede of een oorlog, die het vrijwel zeker zal verliezen.

Lees verder op XanderNieuws
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs