EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
Bron: AmsterdamGold
Er zijn 45 artikelen gevonden met het woord toestand.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord TOESTAND

Geplaatst op: maandag 3 december 2018

Parijs: Grootste rellen in 50 jaar tijd (dit is wat u niet zag in de MSM)

Ruim 130 gewonden in Parijs dit weekend na de hevigste rellen sinds 50 jaar. Sluipschutters op daken. Mogelijk noodTOESTAND. Er gingen naar schatting een kleine 100.000 gele hesjes de straat op. Parijs ligt in puin. Bekijk hier de beelden die u niet voorbij zag komen in de MSM.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 30 november 2018

Deutsche Bank voorbeeld waarom er steeds minder vertrouwen is in banken

Er duiken bijna dagelijks berichten op in de financiële dagbladen over wanTOESTANDen bij de Deutsche Bank (DB). Ook op Biflatie.nl is hier al verschillende keren over geschreven. 170 agenten en belastinginspecteurs hebben een inval gedaan bij Deutsche Bank. Er is een nieuw onderzoek gestart naar de rol van Deutsche Bank in een grootschalig witwasschandaal. De zoveelste keer is dit dus, bij nota bene één van de grootste banken van Europa. Het wordt een dagelijks wederkerend fenomeen dat er weer een bericht opduikt over frauduleuze handelingen bij de grote systeembanken. Je zou haast denken dat er geen bank meer is waar geen ontoelaatbare praktijken plaatsvinden. Er is steeds minder vertrouwen in banken.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 25 november 2018

Tips om zo snel mogelijk van je schulden af te komen

Het is zo ver. Oei! Je zit in de schulden. Probleem? Jawel, meestal wel. Wat te doen? Gà je er sowieso iets aan doen? Besef je de ernst? Hoe erg is je financiële TOESTAND? Weet je zelf hoe het zo ver heeft kunnen komen? Ben jij alleen bij deze schulden betrokken? We bedoelen: heb je buiten voor jezelf nog voor anderen te zorgen, zoals je partner, of kinderen? Mag je hen hierbij betrekken? Moet je dat misschien zelfs doen? Kàn je het wel, is er voldoende eerlijkheid en communicatie tussen jullie? Het ‘makkelijkst’ schulden hebben, is wanneer je alleen bent, single. En dus ook alleen verantwoordelijkheid hebt voor en over jezelf in deze. Heb je jezelf en jezelf alléén in de problemen gewerkt, dan moet jij op de blaren zitten. De gevolgen dragen. Dat is hard. Maar zoals het spreekwoord zegt: eigen schuld dikke bult! De hamvraag is: wat ga je eraan doen? Maar eerst is er een aantal antwoorden dat je voor jezelf zult moeten formuleren.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 17 november 2018

Houd ze dom en je hebt er nooit meer last mee

Zowel in Nederland als in België is een enorm tekort aan leraren. Een school voor speciaal basisonderwijs te Geleen voert per direct de vierdaagse schoolweek in wegens te weinig onderwijzend personeel. Een basisschool te Zaandam doet hetzelfde. ‘Niko Persoon, voorzitter van het college van bestuur van de overkoepelende scholenorganisatie Zaan Primair’ noemt de maatregel “de laatste noodmaatregel” Het is zelfs al zover gekomen dat de Nederlandse onderwijsinspectie haar eigen regels moet verkrachten om de situatie te trachten te counteren. Ook bij onze Belgische buren kampt men trouwens met hetzelfde probleem. Zozeer zelfs dat beide landen gaan samenwerken om te trachten iets te doen aan deze penibele TOESTAND.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 9 oktober 2018

Ron Paul: ‘Er komt een aandelencrash aan van 50% … en niemand kan het tegenhouden’

Ron Paul is een gerespecteerde, gepensioneerde Amerikaanse politicus die geen blad voor de mond neemt. Hij voorspelt al enkele jaren een epische crash. Hoewel er geen tijdsframe op te plakken valt, gelooft hij meer dan ooit dat het moment steeds dichterbij komt. En dan kan een aandelencrash volgen van minstens 50%. De huidige TOESTAND is nu eenmaal onhoudbaar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs