EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 46 artikelen gevonden met het woord toestand.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord TOESTAND

Geplaatst op: vrijdag 22 februari 2019

Nederlandse woningprijzen blijven stijgen: oppassen voor Australische TOESTANDen

Ook in 2019 worden huizen in Nederland duurder. Wel met 6 procent voor de gemiddelde woning oftewel 17.000 euro. Dat schrijft Rabobank in haar Kwartaalbericht Woningmarkt van 21 februari 2019. Verder heeft de bank het over ‘bijna overal recordprijzen.’ Kunnen de bomen tot in de hemel groeien? Of in dit geval de woningprijzen tot in de eeuwigheid blijven stijgen? De Kredietcrisis die in 2007 uitbrak leert ons van niet. Maar we hoeven niet eens zo ver terug te gaan in de tijd. Anno 2019 loopt opnieuw een vastgoedbubbel leeg. Namelijk helemaal down under. Wat is er in Australië aan de hand?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 15 februari 2019

President Trump roept nationale noodTOESTAND uit

Onverwacht roept de president van de Verenigde Staten de noodTOESTAND uit in het land. Rond 17:00 onze tijd. “I didn’t need to do this”, zegt hij, maar… Die dekselse Democraten hé. Hij verwijst naar het voorstel dat zijn Republikeinse partij samen met de Democraten op tafel had liggen. Waar iedereen dacht dat het een fair deal is, blijkt Donald Trump daar anders over te denken. Hij heeft veel macht dus gebruikt hij die. Hij bezit deze nu ook in theorie, om zijn gelijk te krijgen. Een omheining van 1,6 miljard dollar over 80 kilometer met de grens van Mexico, volstaat voor hem duidelijk niet. Het zal een Muur van 8 miljard dollar worden. (Die is plots 2,3 miljard duurder geworden?!)

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 15 februari 2019

Trump roept nationale noodTOESTAND uit om muur te bouwen. Hij heeft geen andere keuze

De Amerikaanse president Donald Trump ondertekent vrijdag een federale begroting die een nieuwe sluiting van overheidsdiensten verhindert. Maar daarin zit onvoldoende geld voor de bouw van de muur die Trump sinds 2015 aan zijn basis belooft. Daarom roept hij tegelijkertijd een nationale noodTOESTAND uit om aan de Mexicaanse grens die muur te kunnen bouwen. Hij wil op die manier de illegale immigratie in de VS tegengaan.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 7 februari 2019

‘Federal Reserve kan rente opnieuw verlagen als globale economie blijft slabakken’

Een verrassende uitspraak van voormalig Fed-voorzitter Janet Yellen, zij verwacht namelijk een renteverlaging van de Amerikaanse centrale bank indien de TOESTAND van de wereldeconomie blijft teleurstellen. Maar enkel als dat invloed heeft op de Amerikaanse economie.

Zwakkere economieën doen de Amerikaanse centrale bank in het haar wrijven. De economieën in China en Europa vertonen tekenen van vertraging en dat heeft een invloed op de TOESTAND van de wereldeconomie. Volgens Yellen kan dit zelfs een invloed hebben op de Amerikaanse economie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 14 januari 2019

Shutdown Amerikaanse overheid langste in de geschiedenis

Zaterdag 12 januari brak een weinig te benijden record in de Verenigde Staten. Het was de 22ste dag dat een vierde deel van de overheidsdiensten gesloten bleef. Wetmakers en het Witte Huis zijn er nog steeds niet in geslaagd om tot een overeenkomst te komen. Het Huis van Afgevaardigden blijft weigeren president Trump 5,7 miljard dollar toe te kennen om een muur met Mexico te realiseren. Trump dreigt ermee de noodTOESTAND uit te roepen. Zijn vetorecht te gebruiken om alsnog zijn zin te krijgen. Wat niet zo makkelijk is als hij wel doet uitblijken.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs