EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord verlagen.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord VERLAGEN

Geplaatst op: maandag 4 juni 2018

China verlaagt importtarieven op 1.500 consumentenproducten

China gaat de importtarieven op bijna 1.500 consumentenproducten VERLAGEN. De maatregel is onderdeel van de afspraken om de Chinese import te verhogen.

Het gemiddelde importtarief op deze producten gaat van 15,7 procent naar 6,9 procent, meldt het Chinese ministerie van Financiën. Dit is een daling van bijna 60 procent.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 10 april 2018

Economie China zal toegankelijker worden voor buitenlandse investeerders

De Chinese economie zal meer open worden voor buitenlandse investeerders en China zal de importheffingen op onder meer auto's gaan VERLAGEN. Dat heeft president Xi Jinping gezegd op een economisch forum op het eiland Hainan.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 10 januari 2018

Fitch dreigt met afwaardering Verenigde Staten

Kredietbeoordelaar Fitch dreigt de kredietstatus van de Verenigde Staten te VERLAGEN, indien de regering er de komende maanden niet in slaagt het schuldenplatform te verhogen. Naar verwachting zal de Amerikaanse regering eind maart of begin april door alle opties heen raken om geld beschikbaar te maken, wat betekent dat het wettelijke maximum voor de staatsschuld voor die tijd verhoogd moet worden.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: maandag 27 november 2017

China zet 1,8 miljoen mijnwerkers en staalarbeiders op straat

Tegen eind dit jaar worden in de Chinese steenkoolproductie en staalindustrie ongeveer 1,8 miljoen arbeidsplaatsen geschrapt. Aanleiding voor de ingreep is het streven van de Chinese regering om de ecologische voetafdruk van zijn industrie te VERLAGEN.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 4 oktober 2017

Pijnlijk: Britse kredietwaardigheden naar beden, Russische naar boven bijgesteld

Door aanhoudende onzekerheid over de termijn en de omstandigheden van de Brexit, alsook de zwakheid die de Britse onderhandelaars aan de dag legt en de zwalpende regering May, heeft Moody’s besloten om de kredietwaardigheid van het Verenigd Koninkrijk te VERLAGEN van AA1 naar AA2. Een klein verschil, maar wel een belangrijk politiek signaal en een nieuwe domper voor de brexiteers.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs