Nieuws / Artikelen met het woord

verlagen

465 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Geotrendlines
Geplaatst: woensdag 10 januari 2018

Fitch dreigt met afwaardering Verenigde Staten

Kredietbeoordelaar Fitch dreigt de kredietstatus van de Verenigde Staten te VERLAGEN, indien de regering er de komende maanden niet in slaagt het schuldenplatform te verhogen. Naar verwachting zal de Amerikaanse regering eind maart of begin april door alle opties heen raken om geld beschikbaar te maken, wat betekent dat het wettelijke maximum voor de staatsschuld voor die tijd verhoogd moet worden.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 27 november 2017

China zet 1,8 miljoen mijnwerkers en staalarbeiders op straat

Tegen eind dit jaar worden in de Chinese steenkoolproductie en staalindustrie ongeveer 1,8 miljoen arbeidsplaatsen geschrapt. Aanleiding voor de ingreep is het streven van de Chinese regering om de ecologische voetafdruk van zijn industrie te VERLAGEN.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 4 oktober 2017

Pijnlijk: Britse kredietwaardigheden naar beden, Russische naar boven bijgesteld

Door aanhoudende onzekerheid over de termijn en de omstandigheden van de Brexit, alsook de zwakheid die de Britse onderhandelaars aan de dag legt en de zwalpende regering May, heeft Moody’s besloten om de kredietwaardigheid van het Verenigd Koninkrijk te VERLAGEN van AA1 naar AA2. Een klein verschil, maar wel een belangrijk politiek signaal en een nieuwe domper voor de brexiteers.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 3 mei 2017

Den Haag draait Groningske gaskraan verder dicht

De Nederlandse overheid heeft beslist om het productieplafond van Gronings gas – het grootste gasveld in Europa – verder te VERLAGEN. Vanaf oktober 2017 moet de maandelijkse gasproductie met nog eens 10% omlaag.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 20 april 2017

Olieminister Saoedi-Arabie pleit voor verlenging OPEC-productie-deal

De olieminister van Saoedi-Arabië wil de OPEC-productie-overeenkomst over een tijdelijke verlaging van de productie verlengen, maar met minder dan zes maanden. Dit meldde de Saoedische minister van energie Khalid Al-Falih donderdag.

Een verlenging van de overeenkomst tussen de OPEC-lidstaten en een aantal niet-lidstaten om de productie te VERLAGEN is volgens de minister waarschijnlijk nodig, maar misschien voor minder dan zes maanden. De minister meldde dat een voorlopige overeenkomst is bereikt, maar dat nog niet alle OPEC-minister het akkoord hebben ondertekent.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$