EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord verschillende.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord VERSCHILLENDE

Geplaatst op: vrijdag 14 december 2018

Miljarden wegschenken is niet eenvoudig

Een aantal miljardairs besteden een groot deel van hun fortuin aan filantropie. Ondanks die caritatieve inspanningen zijn de meesten ondertussen echter nog rijker geworden. Dat zegt David Callahan, hoofdredacteur van de gespecialiseerde nieuwssite Inside Philanthropy. Het blijkt volgens Callahan dan ook vaak bijzonder moeilijk - om VERSCHILLENDE redenen om grote kapitalen weg te geven.

[...]

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 3 december 2018

Wordt onze schijnwelvaart doorgeprikt?

We kunnen op VERSCHILLENDE manieren kijken naar onze westerse welvaartsmaatschappij. Het is maar net welke bril men opzet. Met een zonnebril op onze neus zien we een meer vrolijke werkelijkheid dan wanneer we onze leesbril opzetten die alles vlak voor onze neus uitvergroot. Nu ben ik al jaren gewend om met mijn leesbril op de dingen wat duidelijker te zien en soms wil ik wel een vergrootglas gebruiken om de details wat nader te bestuderen. Dat is af en toe wel nodig. We zijn meestal te oppervlakkig in onze beoordelingen in een gejaagde samenleving die gewend is om met de waan van de dag voort te leven naar de volgende dag. Verder vooruit kijken naar de langere termijn toekomst is er niet bij tegenwoordig. Dat kost tijd en enige inspanning. In onze 21ste eeuw zijn we niet gewend een eind vooruit te kijken na vele decennia van economische voorspoed.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 30 november 2018

Deutsche Bank voorbeeld waarom er steeds minder vertrouwen is in banken

Er duiken bijna dagelijks berichten op in de financiële dagbladen over wantoestanden bij de Deutsche Bank (DB). Ook op Biflatie.nl is hier al VERSCHILLENDE keren over geschreven. 170 agenten en belastinginspecteurs hebben een inval gedaan bij Deutsche Bank. Er is een nieuw onderzoek gestart naar de rol van Deutsche Bank in een grootschalig witwasschandaal. De zoveelste keer is dit dus, bij nota bene één van de grootste banken van Europa. Het wordt een dagelijks wederkerend fenomeen dat er weer een bericht opduikt over frauduleuze handelingen bij de grote systeembanken. Je zou haast denken dat er geen bank meer is waar geen ontoelaatbare praktijken plaatsvinden. Er is steeds minder vertrouwen in banken.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 26 november 2018

Bitcoin crash, is dit de bodem?

Zou je eerder dit jaar gezegd hebben tegen een crypto investeerder dat de Bitcoin koers zal dalen naar het huidige prijsniveau van $3800 dollar, dan zou hij je waarschijnlijk voor gek verklaard hebben. Toch is het de realiteit, wij geven in dit artikel de VERSCHILLENDE factoren die hebben gezorgd voor de cryptocurrency crash en waarom we weer positief kunnen zijn in de toekomst.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 21 november 2018

Wanneer zelfs lànden cryptomunten willen…?!

Het ene na het andere land wil een eigen cryptomunt, zo lijkt het wel. Niet allemaal om dezelfde reden misschien maar de trend is opvallend. Allemaal hadden of hebben ze plannen, in diverse stadia van ontwikkeling. Van idee, wens, probeersel of experiment tot…de eerste mislukking. De Petro als staatscryptomunt van Venezuela werd door de overheid aangekondigd in mei 2018. ‘De munt zou een waarde hebben die verbonden is aan de prijs van olievaten in een, nog onontgonnen, olieveld voor de kust van Venezuela.’ Maar ze werd al VERSCHILLENDE keren gelanceerd, niemand schijnt iemand te kennen die ook maar één Petro bezit… Al met al bijzonder onbetrouwbaar. Dus exit de Petro, jammer maar helaas.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs