EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
38
kliks
23
kliks
Bron: BNR.nl
23
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
22
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord verschillende.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord VERSCHILLENDE

Geplaatst op: donderdag 21 juni 2018

Fed wil terug naar af

De Europese centrale banken en de Fed, ze liepen zo synchroon, maar inmiddels neemt de Amerikaanse centrale bank gas terug, terwijl 'Europa' ervoor kiest om nog even te blijven stimuleren. 'VERSCHILLENDE versnellingen', zoals economiecommentator Kees de Kort constateert. 'Emerging markets als Argentinië en Turkije komen al in de problemen en dat heeft te maken met de verschuivingen in de dollar en de rente in de VS. In Europa is ruimte voor iets proberen, tegenvallers en gedoe. En dat is nooit een goed teken.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 19 juni 2018

Wat zullen de belangrijkste cryptocurrencies waard zijn eind 2018?

Deze Australische website ondervraagt elke maand een panel van experts naar hun voorspelling van de toekomstige waarde van de belangrijkste cryptocurrencies. Dertien VERSCHILLENDE crypto’s worden er vergeleken en telkens opgevolgd naar evolutie. ‘Wij zijn de grootste vergelijkingssite van Australië’ kopt Finder, en dat klopt wel. Gratis en onafhankelijk ook, naar eigen zeggen.. Over alles wat met geld te maken heeft en dus ook cryptocurrencies anno 2018. Welke van de dertien belangrijkste cryuptomunten zullen hoeveel waard zijn binnen zes maanden?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 16 juni 2018

China kondigt heffingen op Amerikaanse goederen aan

China heeft importheffingen ingevoerd op Amerikaanse goederen ter waarde van 43 miljard euro (50 miljard dollar). Dat is een reactie op de invoertarieven die de Verenigde Staten eerder op vrijdag afkondigde. 

Het gaat om heffingen van 25 procent op 659 VERSCHILLENDE Amerikaanse goederen, waaronder vliegtuigen, auto's en sojabonen. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 juni 2018

G7 top werd eigenlijk de G7 flop

Deze foto genomen tijdens de G7 top in het Canadese La Malbaie is misschien wel hét nieuwsbeeld van 2018. Al zijn we pas op de helft. Net als de gehoopte vooruitgang in het streven naar eenheid van de 7 belangrijkste industriële naties plus de EU ter wereld. Die is ook nog maar voor de helft bereikt – en dat is nog gezien door een uiterst roze bril. M.i. (en dit gedeeld door zowat elke waarnemer, commentator en journalist) is er meer onenigheid dan eenheid bereikt. En dat komt door de totaal VERSCHILLENDE agenda’s van 1. The Donald, recalcitrant en onruststokend als de bullebak die we kennen. 2. De Europese Unie. En last but not least op 3: elke natie individueel. Het is me een zootje geweest daar…?!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 juni 2018

NASA jaagt op 700 triljoen dollar aan zeldzame ruimtegrondstoffen: “Dit kan de hele wereldeconomie vernietigen”

Er zit een heuse nieuwe ‘gold rush’ aan te komen, maar deze keer in de ruimte. NASA en tal van andere bedrijven maken jacht op zeldzame grondstoffen op asteroïden die in totaal tot wel 700 triljoen dollar waard zouden zijn. 700 triljoen, dat is 700 miljard miljard, ofwel 700.000.000.000.000.000.000 dollar…

Bankiers van Goldman Sachs zeiden het al: de eerste biljonair (iemand die 1.000 miljard bezit) zal geen cryptobelegger of uitvinder zijn, maar wel een ontmijner van ruimtegrondstoffen. De Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA schat de totale waarde van de asteroïden binnen bereik op niet minder dan 700 triljoen dollar. Mocht je dat bedrag verdelen onder de wereldbevolking, dan zou elke mens op aarde 100 miljard dollar toegestopt krijgen. Volgens VERSCHILLENDE experten kan een dergelijke kapitaalsinjectie de wereldeconomie zelfs vernietigen.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs