EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
15
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord verschillende.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord VERSCHILLENDE

Geplaatst op: dinsdag 18 september 2018

De Andere Financiële Krant gelanceerd

Welke lessen hebben we geleerd van het faillissement van Lehman Brothers? En functioneert ons geldsysteem na alle crisismaatregelen van VERSCHILLENDE centrale banken nog wel zoals het zou moeten? Zijn er misschien alternatieve geldsystemen die het overwegen waard zijn? En hoe bestendig is een internationale monetair en financieel systeem dat gebaseerd is op de Amerikaanse dollar als wereldreservemunt? En zijn er in deze onzekere tijden goede redenen om terug te grijpen op goud als veilige haven? Deze onderwerpen en nog veel meer worden behandeld in De Andere Financiële Krant, de tweede editie van de Andere Krant.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: vrijdag 7 september 2018

Is Japan Trump’s volgende doelwit voor een handelsoorlog?

Amerikaans president Trump is verzot op handelsconflicten, dat is ondertussen meermaals gebleken door zijn importheffingen op producten uit VERSCHILLENDE delen van de wereld. Als je denkt dat het ergste achter de rug is, heb je het waarschijnlijk bij het verkeerde eind. Japan zou de volgende op het lijstje zijn, aldus Trump in een gesprek met de Wall Street Journal.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 7 september 2018

Val van Lehman Brothers luidde tien jaar geleden de bankencrisis in

15 september 2008. Voor menig bankier brengt die datum slechte herinneringen boven. Die dag vroeg de Amerikaanse zakenbank Lehman Brothers in de nasleep van de kredietcrisis het faillissement aan. Wat volgde was een turbulente periode waarin VERSCHILLENDE banken wereldwijd de jaren nadien over de kop gingen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 5 september 2018

EU verlengt sancties tegen Rusland

De Europese Unie heeft besloten de sancties tegen Rusland met nog eens zes maanden te verlengen, zo meldt Reuters op basis van VERSCHILLENDE bronnen. Het gaat om sancties gericht tegen 154 personen en 44 bedrijven, die volgens lidstaten van de Europese Unie de soevereiniteit en integriteit van Oekraine hebben ondermijnd.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: vrijdag 31 augustus 2018

Duitse experts: "Immigratie niet nodig om krapte op arbeidsmarkt op te vullen"

De Duitse economie draait op een hoog niveau, maar volgens sommigen dreigen vele bedrijven snel met een tekort aan arbeidskrachten te zullen worden geconfronteerd. Daarom wordt vanuit VERSCHILLENDE hoeken gevraagd om meer werknemers uit het buitenland te kunnen aantrekken, maar die strategie wordt door een aantal economen afgewezen. Dat zegt Nikolaus Doll, redacteur economie bij de Duitse krant Die Welt.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs