EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
67
kliks
35
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord verschillende.
Artikel 1 tot 5
Geplaatst op: maandag 12 maart 2018

Bloggers mogen Verenigd Koninkrijk niet in vanwege 'racisme'

Politiek activisten Brittany Pettibone en Lauren Southern zijn tegengehouden bij de Britse grens, naar verluid vanwege hun politieke opvattingen en uitspraken op sociale media. Beide hebben meer dan 100.000 volgers op twitter en zijn bovendien actief op Youtube, waar ze VERSCHILLENDE maatschappelijke thema’s bespreken.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: maandag 12 maart 2018

Westerse machten brengen oorlogspropaganda over Syrië

Een groep Syrische trappinisten halen in een nieuwe open brief hard uit naar de berichtgeving over de oorlog in Syrië. Westerse regeringen, NGO’s en VERSCHILLENDE internationale media-organisaties zouden zich op structurele basis schuldig hebben gemaakt aan het verdraaien van de waarheid en het verspreiden van desinformatie over de situatie in het land.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: vrijdag 9 maart 2018

Cryptomunten weer eens onder druk

Geld VERSCHILLENDE cryptomunten stonden vandaag weer eens onder druk. Een bitcoin, in totale marktwaarde de grootste cryptomunt, werd deze ochtend voor circa 8.600 dollar verhandeld. Dat betekende in een dag tijd een daling van ongeveer 15 procent, aldus de site Coinmarketcap, die alle koersen bijhoudt. Ook andere valuta's leverden in eenzelfde orde van grootte in. In een week tijd is sprake van een waardedaling van meer dan 20 procent.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 9 maart 2018

Koersen cryptomunten staan opnieuw onder druk

De koersen van VERSCHILLENDE cryptomunten stonden vrijdag onder druk. Dit lijkt samen te hangen met onder meer de vrees voor strenger toezicht. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 8 maart 2018

Opent Zijderoute de weg naar goud?

China heeft een paar jaar geleden de ambitie uitgesproken om nieuwe handelsroutes aan te leggen naar Europa, zodat goederen sneller heen en weer getransporteerd kunnen worden tussen de VERSCHILLENDE landen op het Euraziatische continent. De Chinese regering onder leiding van president Xi Jinping richtte een nieuwe Aziatische investeringsbank op, waarmee de aanleg van nieuwe wegen, bruggen, spoorlijnen en pijpleidingen gefinancierd kan worden. Het is een groot en ambitieus project, dat inmiddels door tientallen landen op het Euraziatische continent wordt ondersteund.

Lees verder op Geotrendlines

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs