EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Er zijn 34 artikelen gevonden met het woord vooravond.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord VOORAVOND

Geplaatst op: donderdag 17 mei 2018

Achter de schermen in de goudmarkt

[...]

Dus als je wat ‘dieper’ naar goud kijkt, dan staat het er helemaal niet zo slecht voor met goud. In yen ziet de grafiek er meer dan goed uit, en zelfs in de sterke euro lijken we ons aan de VOORAVOND van een uitbraak te begeven.

Als goud echt zo zwak erbij zou liggen, kreeg je zowel voor goud in dollar, euro als yen een twijfelachtige opzet in de grafiek te zien. Dat is vandaag het tegenovergestelde: zowel in dollar, euro als yen ligt goud er erg goed bij.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: dinsdag 17 april 2018

Gundlach: ‘Goud staat voor een $1.000-uitbraak’

Jeffrey Gundlach, die bij DoubleLine Capital meer dan $100 miljard onder beheer heeft, is al langere tijd positief over goud. In een recente presentatie legt hij 2 bewijsstukken op tafel die aantonen dat de goudprijs aan de VOORAVOND staat van een uitbraak die het gele edelmetaal $1.000 hoger kan katapulteren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 28 maart 2018

De aandelenmarkt staat aan de VOORAVOND van een epische crash

De financiële markten in de Verenigde Staten liggen in de lappenmand. De belangrijkste indexen bevinden zich momenteel op cruciale niveaus. Wanneer deze steunniveaus doorbroken worden, kan dit een kettingreactie in gang zetten die een epische crash kan veroorzaken.

Mark Newton, technisch analist bij Newton Advisors trekt aan de alarmbel.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 6 maart 2018

Staat de euro aan de VOORAVOND van een nieuwe crash?

De euro kende een geweldig 2017. De Europese munt wist tegen bijna alle verwachtingen in flink terrein te winnen ten opzichte van de meeste andere valuta’s. In het bijzonder was de prestatie tegenover de dollar indrukwekkend te noemen. Binnenkort kan er mogelijk een einde komen aan de uitstekende reeks van de euro.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 14 november 2017

Waarom het Westen moet tussenkomen in Jemen

In Jemen heerst sinds 2015 een burgeroorlog. Het armste land in het Midden-Oosten staat volgens de Verenigde Naties aan de VOORAVOND van de ‘ergste hongersnood in decennia’.

Lees verder op Express.be
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs