EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 40 artikelen gevonden met het woord vooravond.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord VOORAVOND

Geplaatst op: woensdag 16 januari 2019

Goud en zilver staan aan de VOORAVOND van een complete trenddraai

Goud en zilver waren de absolute winnaars in december. Terwijl de wereldwijde aandelenmarkten de slechtste decembermaand ooit meemaakten, wisten de goud- en zilverprijs flink te profiteren. Afgelopen maand bewezen de edelmetalen nogmaals dat ze prima kunnen fungeren als ‘veilige havens’.

De goud- en zilverprijs wisten tijdens de afgelopen maand verrassend goede zaken te doen. Tenminste, voor sommige analisten kwam dit als een complete verrassing. Na de tijdelijke opleving van begin 2016 waren de edelmetalen alweer in het ‘vergeethoekje’ geraakt. Toch begint het technische plaatje er steeds beter uit te zien.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 8 januari 2019

Staat de olieprijs aan de VOORAVOND van een historische comeback?

De olieprijs wist op weekbasis met bijna 6% in waarde te stijgen (ruwe olie). Deze stijging was hard nodig, want sinds de top van begin oktober moest de olieprijs al ruim 40% aan waarde inleveren. Moeten we rekening houden met een verdere daling, of is de bodem gezet?

De olieprijs raakte aan het einde van 2018 plots in verval. Dit werd voor een groot deel veroorzaakt door de hard stijgende Amerikaanse olieproductie. De Amerikaanse schalierevolutie heeft haar vruchten afgeworpen en daardoor produceert de VS nu meer olie dan bijvoorbeeld oliegiganten Rusland en Saoedi-Arabië. Daarnaast wist de afzwakkende groei van de wereldeconomie in het eten te gooien.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 12 december 2018

Brexit: te krankzinnig voor woorden

Een dagelijkse soap met iedere dag een nog gekkere wending, zo beschrijft macro-econoom Kees de Kort de situatie in het Verenigd Koninkrijk op dit moment. En dat aan de VOORAVOND van een zeer belangrijke beslissing over het uittreden van het Verenigd Konink uit de Europese Unie. Dat May wordt aangevallen door een minderheid in haar eigen partij noemt De Kort 'te krankzinnig voor woorden. Een Braziliaanse soapschrijver had het niet kunnen verzinnen.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 6 december 2018

Staat zilver aan de VOORAVOND van een grote uitbraak?

De edelmetalen hebben het al jaren lastig. In de periode van 2000 tot 2011 heerste er groot optimisme in de goud- en zilvermarkt, maar dat optimisme is de afgelopen jaren in rap tempo verdwenen. Op dit moment heerst en hoofdzakelijk pessimisme en als gevolg daarvan durven maar weinig beleggers te investeren in goud- en zilveraandelen.

De goud- en zilverprijs liggen op dit moment op schema om het beursjaar 2018 met een verlies af te sluiten. Toch zijn er nog genoeg handelsdagen te gaan en de goud- en zilverstieren zouden door middel van een eindejaarsrally het verlies volledig kunnen wegwerken. Tijdens de afgelopen weken werd daar in ieder geval een goede basis voor gelegd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 5 november 2018

Bitcoin staat aan de VOORAVOND van een grote beweging

De Bitcoin beleefde een saaie oktobermaand. Eigenlijk komt de Bitcoin al twee maanden lang haast niet van zijn plek af. De Bitcoin beweegt nu al geruime tijd tussen de grens van 6.000 en 7.000 dollar in. Maar, de kans is ontzettend groot dat daar binnenkort verandering in gaat komen. De grootste digitale munt ter wereld staat immers aan de VOORAVOND van een grote beweging.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs