Nieuws / Artikelen met het woord

vooravond

163 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 14 november 2017

Waarom het Westen moet tussenkomen in Jemen

In Jemen heerst sinds 2015 een burgeroorlog. Het armste land in het Midden-Oosten staat volgens de Verenigde Naties aan de VOORAVOND van de ‘ergste hongersnood in decennia’.

Bron: Express.be
Geplaatst: zaterdag 2 september 2017

Grote banken gaan voor blockchaintechnologie

Zes grootbanken, waaronder Barclays, Credit Suisse en HSBC, gaan in op een voorstel van de Zwitserse bank UBS om een nieuwe digitale munt te creëren, gebaseerd op de blockchaintechnologie. Volgens analisten staan we aan de VOORAVOND van een revolutie inzake de manier waarop aandelen, obligaties en andere beleggingen wordt verhandeld.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 11 juli 2017

Gladwell: “VS staan aan VOORAVOND van lange periode van verzet”

De Canadese succesauteur Malcolm Gladwell, bekend van boeken als “The Tipping Point” (5 miljoen exemplaren verkocht) “Blink”, en “The Outliers” was zondagochtend te gast bij NBC’s “Sunday Today”. Gladwell is de zoon van een Britse vader en een Jamaicaanse moeder en studeerde geschiedenis aan de universiteit van Toronto. Hij is een exponent van de populaire wetenschappelijke cultuur en staat bekend om zijn brede visie op globale gebeurtenissen.

Presentator Willie Geist vroeg Gladwell om dieper in de gaan op de huidige, turbulente fase waar de VS door gaan:

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 7 juli 2017

Poetin schrijft een opiniestuk en trekt net als Xi de kaart van Adam Smith

De Russische president Vladimir Poetin heeft aan de VOORAVOND van de G-20 top die vrijdag in Hamburg van start gaat, in een opgemerkt opiniestuk dat door de Duitse krant Handelsblatt wordt gepubliceerd, het ‘commerciële protectionisme en de westerse sancties tegen Rusland’ scherp veroordeeld. Poetin noemde ze een vorm van ‘verdoken protectionisme’.

Volgens de Russische leider ontberen de sancties die na de annexatie van de Krim, zowel door de Verenigde Staten als door de EU, aan zijn land werden opgelegd niet enkel ‘elk perspectief, maar gaan ze ook regelrecht in tegen de principes van de G-20 inzake samenwerking, die in het belang is van alle landen van de wereld:

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 6 juli 2017

3 grafieken die aantonen dat we aan de VOORAVOND van een vernietigende oliecrisis staan

“We staan aan de VOORAVOND van een langdurige en vernietigende oliecrisis, die al in 2018 haar opwachting kan maken en dat zeker zal doen voor 2020”. Dat schrijft Chris Martenson op het Peak Prosperity blog.

“Deze oliecrisis zal een vernietigende impact hebben op ons al met schulden beladen globaal financieel systeem.”Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$