Nieuws / Artikelen met het woord

57821 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Geotrendlines
Geplaatst: dinsdag 16 januari 2018

Project Veritas over privacy en censuur op Twitter

Twitter is een handig medium om berichten de wereld in te sturen, maar door strengere wetgeving ten aanzien van ‘nepnieuws’ en ‘hate speech’ zien we ook op dit online platform meer vormen van censuur. Project Veritas ging undercover en sprak met verschillende werknemers van het bedrijf, die uit de doeken doen hoe het er achter de schermen bij Twitter aan toe gaat. 

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 16 januari 2018

'Koersen tien grootste cryptomunten dalen flink'

De koersen van de tien grootste cryptomunten zijn dinsdagochtend flink gedaald. De meeste van deze virtuele munten noteerden een verlies van boven de 10 procent.

In de vroege handel verloor de bitcoin al even 14 procent en zakte tot iets boven de 12.000 dollar, meldt Business Insider dinsdag. Dit is de laagste stand sinds begin december. De koers van de virtuele munt is daarna weer licht hersteld.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 16 januari 2018

Bitcoin duikt onder 12.000 dollar: beleggers onzeker na berichten over strengere aanpak

De val van de virtuele munt bitcoin is nog niet voorbij. Beleggers zijn erg onzeker na berichten over een strengere aanpak van virtuele munten, bijvoorbeeld in Zuid-Korea. De koers van bitcoin daalde vandaag zelfs even onder 12.000 dollar, waar die maandag nog rond 14.000 dollar stond en midden december zelfs de 20.000 dollar naderde.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 16 januari 2018

Crypto-platform Coinbase schrijft nieuw hoofdstuk in financiƫle geschiedenis

Het Amerikaanse bedrijf Coinbase streeft naar de creatie van een platform dat een brede waaier transacties met virtuele munten kan aanbieden. Onder meer moeten klanten bij Coinbase terecht kunnen voor leningen, geldtransfers, investeringen en effectenhandel.

Coinbase kan zich daardoor tot een volwaardig alternatief voor de traditionele banken ontwikkelen. Dat verduidelijkt Brian Armstrong, chief executive van Coinbase, tegenover het persbureau Bloomberg.

Bron: qz.com
Geplaatst: dinsdag 16 januari 2018

China wilt bitcoin-mining verbieden

Bitcoin mining could be on its last legs in China.

The country’s top internet-finance regulator, the Leading Group of Internet Financial Risks Remediation, issued a notice asking local governments to “guide” bitcoin-mining operations to make an “orderly exit” from the business, according to a leaked document online. Citing government sources, Bloomberg and Reuters earlier reported that China is planning to limit electricity supply to bitcoin miners.

[...]