EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
Bron: BNR.nl
29
kliks
Notice: Undefined index: fzw in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/ct_fzw.php on line 4
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Notice: Undefined index: fzw in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/ct_fzw.php on line 132 .
Artikel 1 tot 5
Geplaatst op: woensdag 21 maart 2018

Verscherpte toon in de retoriek nu ook uit Rusland

Na de drie scherpe waarschuwingen aan het adres van de NAVO en in het bijzonder aan het adres van de VS neemt nu ook de toon die uit Rusland komt dezelfde scherpte aan als die van het Westen. De reeks van uitlatingen die beide partijen doen in relatie tot het gifgasincident rondom Skripal trekt nu de meeste aandacht trekt in de media en dat is niet verwonderlijk. De snelle escalatie in de retoriek en de beschuldigen – in eerste instantie door Engeland – hebben een reeks van reacties uit Rusland veroorzaakt die steeds scherper worden.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 21 maart 2018

Catalaanse onafhankelijkheidsstrijd zorgt voor grootste kapitaalvlucht uit Spaanse geschiedenis

De politieke crisis in Catalonië heeft in het laatste kwartaal van 2017 ruim 31,4 miljard euro aan bankdeposito’s uit de Spaanse deelstaat doen weghalen. Het ging om 17% van alle spaargeld. Eind 2017 stonden op Catalaanse spaarrekeningen nog 153 miljard euro, het laagste bedrag sinds 2006. Dat blijkt uit cijfers van de Spaanse centrale bank.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 21 maart 2018

Meer dan 90% van de Amerikaanse volwassenen bezit geen digitale munten

Een nieuwe enquête van Finder maakt duidelijk dat de meeste Amerikanen zich grote zorgen maken over de cryptosector. Nog geen 10% van de respondenten geeft aan dat het cryptocurrencies bezit. Daar tegenover staat een grote groep die angstig is over de toekomst van de cryptosector.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 21 maart 2018

Dit is hoeveel Warren Buffett per jaar verdient (en het is bijzonder weinig)

De reden waarom iemand als Warren Buffett zo’n goede belegger is, valt direct af te leiden uit zijn levensstijl en zijn salaris. Buffett is een van de rijkste mensen ter wereld, maar verdient bijzonder weinig. Hoewel veel mensen blij zouden zijn met zijn salaris, is een jaarsalaris van $100.000 bijzonder weinig voor iemand in zijn positie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 21 maart 2018

Gaat de Bitcoin binnenkort een nieuwe bodem neerzetten?

De Bitcoin staat op dit moment flink onder vuur. De grootste digitale munt ter wereld beleefde een geweldig 2017, maar van die positieve sfeer lijkt weinig over te zijn. Met name de druk van de overheden zorgt er voor dat steeds meer beleggers de cryptosector links laten liggen. Is dat terecht?

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs