Notice: Undefined index: fzw in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/metadata/meta_zoeken.php on line 3 BETEKENIS van het woord ""
EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Notice: Undefined index: fzw in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/c_fzw.php on line 4
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Notice: Undefined index: fzw in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/c_fzw.php on line 28 .
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord Notice: Undefined index: fzw in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/c_fzw.php on line 29

Geplaatst op: dinsdag 17 juli 2018

Dit zijn de 10 armste landen ter wereld

De armste landen ter wereld zijn allemaal op het Afrikaanse continent ten zuiden van de Sahara te vinden. In bijna alle arme landen is er recent een burgeroorlog of een etnisch conflict geweest.

De meeste arme landen in de top 10 hebben een autoritair regime, zonder sterke gerechtelijke instellingen of vrije pers, en corruptie is er ingeburgerd. Samen met zwakke financiële instellingen en een gebrekkige infrastructuur zijn deze landen niet aantrekkelijk voor investeerders, hoewel sommige landen nochtans een enorme voorraad grondstoffen bezitten.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 17 juli 2018

Wat jij van het slimme geld kan leren

Het ‘slimme geld’ worden ze ook wel eens genoemd. Je kent ze wel, de grote namen van Wall Street die miljoenen en miljarden verdienen voor hun klanten en zichzelf. Het ‘slimme geld’ komt aan zijn naam omdat ze professionals zijn. Ze zijn dag en nacht bezig met beleggen. Ze hebben de modernste software tot hun beschikking. Er lopen tientallen getalenteerde researchers rond in hun kantoor, en ga zo maar verder. Daar tegenover staat het ‘domme geld’. Hier worden de particuliere beleggers ondergebracht. Ze hebben veel minder ervaring, veel minder middelen en nemen hun beslissingen vaak op basis van emoties of buikgevoel.

De kans is vrij groot dat jij tot die laatste categorie behoort, het ‘domme geld’.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 17 juli 2018

Bankier doet gedurfde voorspelling!

Opnieuw beleven we een zonovergoten weekend, het zoveelste op rij. Het zijn geweldige tijden voor de zonnekloppers onder ons. Maar helaas zijn het dan ook vaak sombere tijden voor goudbeleggers.

Zowat iedere zomer beleeft de goudmarkt haar dieptepunt. In de Engelse termen noemen handelaars ook wel de ‘summer doldrums’ van goud. Jaar na jaar, steeds weer hetzelfde: de goudprijs zinkt tot haar laagste niveau als het zomerse klimaat haar hoogtepunt bereikt.

Wat is hier de verklaring voor?

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: dinsdag 17 juli 2018

David Lynch: ‘Trump kan een van de grootste presidenten uit de geschiedenis worden’

David Lynch ken je vermoedelijk van films en series als Mulholland Drive, Blue Velvet en Twin Peaks. De man heeft een uitgesproken mening. In een interview met The Guardian zei Lynch dat Donald Trump wel eens een van de grootste presidenten uit de geschiedenis van de Verenigde Staten kan worden.

Hoewel Lynch erbij zegt dat Donald Trump niet altijd even goed bezig is, effent hij wel het pad voor toekomstige politieke ‘outsiders’ die mogelijk wel iets kunnen betekenen. Trump is officieel een Republikein maar vertegenwoordigt eigenlijk meer alles wat een traditionele politicus niet is.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 17 juli 2018

Grafiek: Deze divergentie bij de goudprijs is zeldzaam

De goudprijs is tot nu toe bezig aan een tegenvallend jaar. Aanvankelijk bleef de goudprijs tijdens de eerste maanden van dit jaar nog redelijk goed op de been, maar daar is op dit moment niets meer van terug te zien. In amper 3 maanden tijd heeft de goudprijs een kleine 10% aan waarde moeten inleveren. Waar eindigt dit?

De edelmetalen krijgen dit jaar een domper te verduren. Tijdens de afgelopen twee jaar wisten zij, in het bijzonder goud, namelijk wel goede zaken te doen. En juist nu, in tijden van onzekerheid en instabiliteit, moeten ze waarde inleveren. En dat is toch wel iets opmerkelijks wat maar weinig economen en analisten kunnen uitleggen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs