Nieuws / Artikelen met het woord

57485 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Geotrendlines
Geplaatst: zondag 19 november 2017

Karel van Wolferen over Pieter Omtzigt en het NRC

Voormalig hoogleraar Karel van Wolferen is van mening dat het NRC karaktermoord heeft gepleegd op Pieter Omtzigt. In Café Weltschmerz haalt hij hard uit naar de krant waar hij in het verleden zelf als correspondent voor werkte. Volgens van Wolferen heeft het er alle schijn van dat de krant op een structurele manier probeert de geloofwaardigheid van Pieter Omtzigt weg te nemen, gezien de hoeveelheid berichten die de krant hierover naar buiten heeft gebracht.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zondag 19 november 2017

Bitcoinbezitter zou bitcoin verkopen bij gemiddelde prijs van €165.000,-

Slechts 14% wil zijn of haar bitcoin binnen een jaar weer verkopen. Ruim 50% houdt de bitcoin langer dan 5 jaaraan,

De gemiddelde waarde van de belegging onder de investeerder was zo’n €2.500,-. De gemiddelde belegger zou zijn Bitcoin verkopen voor een prijs van omgerekend €165.000,-.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 17 november 2017

China en EU spreken over staatssteun en eerlijke concurrentie

De Europese Unie en China hebben donderdag in Peking voor het eerst officieel gesproken over staatssteun en eerlijke concurrentie voor het bedrijfsleven.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 17 november 2017

Europese economie op weg naar een ‘gouden’ periode

De eurozone verkeert in goede gezondheid. Dat is ook de boodschap van rapporten van Crédit Suisse en Oxford Economics, die gewag maken van een gouden periode.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 17 november 2017

Het geheim achter de Russische goudkoopwoede

Volgens de cijfers van de World Gold Council (WGC) is Rusland nu de grootste opkoper van goud ter wereld. De Russische overheid zou dit doen als leverage tegenover de aanhoudende economische sancties en monetaire gevolgen daarvan.