Nieuws / Artikelen met het woord

57853 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Express.be
Geplaatst: zaterdag 20 januari 2018

Verenigde Staten gaan in ‘shutdown’

In Amerika zijn de Republikeinen en de Democraten er niet in geslaagd een government shutdown te vermijden. Daarvoor hadden begrotingsafspraken moeten worden gemaakt, maar dat is hen niet gelukt.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: zaterdag 20 januari 2018

Turkije bombardeert vliegveld in Syrie

De Turkse luchtmacht heeft dit weekend verschillende luchtaanvallen uitgevoerd in het noorden van Syrië, een regio waar veel Koerdische strijders zitten. Bij deze luchtaanvallen werd ook het militaire vliegveld van Menagh geraakt, een vliegveld dat volgens de Turkse krant Hurriyet door de Amerikanen gebruikt wordt om wapens te leveren aan de Koerdische strijders.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: zaterdag 20 januari 2018

Rusland rust oorlogsvloot uit met hypersonische Zircon raket

Rusland wil al haar grote oorlogsschepen uitrusten met de Zircon 3M22, een nieuwe raket die met een snelheid van 5.700 kilometer per uur doelwitten tot op 600 kilometer afstand kan uitschakelen. Met deze nieuwe raketten heeft het Russische leger een zeer effectief wapen in handen om een eventuele vijand op afstand te houden, want er is geen enkel luchtafweersysteem in de wereld dat een raket op een dergelijk hoge snelheid kan onderscheppen.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: zaterdag 20 januari 2018

Rusland levert S-400 raketsysteem aan China

Rusland is begonnen met de levering van S-400 luchtafweersystemen aan China, zo meldt persbureau TASS. In november 2014 bereikten de twee landen al een overeenkomst over de levering van het S-400 raketsysteem, dat bekend staat als een van de meest geavanceerde luchtafweersystemen ter wereld.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: zaterdag 20 januari 2018

Video: James OKeefe over de rol van de media

James O’Keefe van Project Veritas lanceerde deze maand zijn boek American Pravda over de rol van de media in het sturen van de publieke opinie. Tijdens zijn boeklancering hield hij een korte presentatie, waarin hij praat over propaganda en nepnieuws en waarin hij terugblikt op de undercover video’s van Project Veritas.