EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5021 tot 5025 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 24 november 2016
Geplaatst op: donderdag 24 november 2016

Dow Jones in goud sinds 1925

De Dow Jones brak deze week voor het eerst door de grens van 19.000 punten, maar wat betekent dat eigenlijk? Zijn de aandelen uit deze index nu meer waard dan ooit tevoren? Dat ligt er maar net aan wat je als referentiepunt gebruikt voor waarde. In dollars gemeten staat de beurs inderdaad op recordhoogte, maar de waarde van diezelfde dollar daalt voortdurend als gevolg van de geldgroei.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 24 november 2016

Op de Noordpool is het 20 graden warmer dan normaal

Wetenschappers hebben het raden naar de reden van de uitzonderlijke warmte op de Noordpool. De gemiddelde temperatuur ligt deze maand gemiddeld rond minus 5 graden Celsius, terwijl de norm rond deze tijd van het jaar eerder in de buurt van minus 25 graden Celsius ligt. Volgens Rasmus Tonboe van het Deense Meteorologisch Instituut zijn zulke hoge temperaturen sinds het begin van de metingen in 1958 nog nooit voorgevallen: ‘We proberen de situatie te analyseren en te begrijpen, maar het is zeer verrassend,’ zegt hij in de Financial Times.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 24 november 2016

Irak wil toch instemmen met productieverlaging OPEC

Irak is toch bereid in te stemmen met de voorgenomen productieverlaging van oliekartel OPEC.

Irak is toch bereid in te stemmen met de voorgenomen productieverlaging van oliekartel OPEC.

"Wat we verliezen door de lagere productie wordt gecompenseerd door de hogere olie-opbrengsten", zegt premier Haider al-Abadi woensdag.

De OPEC hoopt met afspraken over productiebeperkingen de olieprijzen op te krikken. De olieprijzen staan door een structureel overaanbod al meer dan twee jaar onder druk.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 24 november 2016

Tesla voorziet eiland in Stille Oceaan volledig van energie

Midden in de Stille Oceaan liggen de Samoa-eilanden en één van die eilanden is Ta’u. Een prachtig eiland, waar slechts 800 mensen wonen. Tot voor kort werden op Ta’u duizenden liters diesel verstookt om de generatoren te laten draaien die het eiland van stroom voorzien. Maar nu is dit eiland volledig overgestapt op zonne-energie dankzij de zonnepanelen en batterijen van Tesla.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs