EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 506 tot 510 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 14 mei 2018

Cryptomarkt 29 miljard euro lichter in enkele uren, en het is nog niet voorbij

De hele cryptomarkt heeft gisteren zware klappen gekregen. De waarde van de markt zakte in enkele uren met 35 miljard dollar (29 miljard euro) naar beneden. En vandaag lijkt de markt de daling verder te zetten.

De cryptomarkt zakte gisteren in nadat bekend raakte dat fraudeonderzoekers waren binnengevallen bij Upbit, de grootste cryptobeurs van Zuid-Korea. Het nieuws sloeg in als een bom en de markt maakte een tuimeling van 35 miljard dollar.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 11 mei 2018

Kijken als een konijn in de lichtbak

De economie in het Verenigd Koninkrijk is in het eerste kwartaal van dit jaar veel minder hard gegroeid dan gedacht, maar volgens the Bank of England is er niks aan de hand. 'Dat zijn net mensen die als konijnen in de lichtbak kijken. Ze zien nergens iets. De groei is laag, gaat beter, inflatie is hoog maar gaat omlaag. Kortom: why worry, be happy. Dat noemt zich verantwoordelijk, echt ongelofelijk.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 11 mei 2018

Het vuile geheim achter de groene Noorse economie

Noorwegen wordt algemeen beschouwd als het meest ontwikkelde, gelukkige en democratische land van de wereld en wordt tevens bestempeld als Ă©Ă©n van de leiders van de duurzame economie van de toekomst. Dat milieuvriendelijke imago verbergt echter een realiteit waarbij het land eerder als een symbool voor wereldwijde vervuiling zou moeten worden bekritiseerd. Dat zegt James Watkins, journalist bij de nieuwssite Ozy.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 11 mei 2018

Werkt Facebook aan een eigen 'bitcoin'?

Facebook wil naar verluidt een eigen cryptomunt lanceren. Dat vernam nieuwsmedium Cheddar van een anonieme bron dichtbij Facebook. De nieuwe cryptomunt zou miljarden gebruikers rond de wereld toelaten om online te betalen via het sociale netwerk.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 11 mei 2018

Olie en dollar stijgen allebei en dat is toch wel bijzonder…

De olieprijzen zijn in een stroomversnelling gekomen. Niet verwonderlijk, want het besluit van Donald Trump om de nucleaire deal met Iran op te zeggen, zorgt voor extra opwaartse prijsdruk. Ook de dollar wist tijdens de afgelopen weken goede zaken te doen. En het is toch wel bijzonder te noemen dat zowel olie als de dollar aan een stijgende beweging bezig is.

De mannen van Bespoke Investment Group deelde onlangs de bovenstaande grafiek. Tijdens de afgelopen vier weken wist te Dollar Index met meer dan 3% te stijgen. In diezelfde periode wist de olieprijs het nog beter te doen met een stijging van meer dan 10%. De huidige periode is pas de 11e keer sinds 1983 dat ruwe olie meer dan 10% steeg tijdens hetzelfde vierweekse tijdsbestek dat de Dollar Index een plus kende van meer dan 3%.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs