Nieuws / Artikelen met het woord

57853 artikelen gevonden. Artikel 5051 tot 5055
Bron: BNR.nl
Geplaatst: woensdag 21 september 2016

Only God knows

De pennenlikkertjes hadden weer eens helemaal geen oog voor de langetermijnvoorspellingen van het Centraal Planbureau. Dus hier is... BNR's macro-econoom Kees de Kort, met het laatste nieuws van het CPB-front: de groei zal de komende jaren niet toenemen en ook de koopkracht zal niet verbeteren.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 21 september 2016

Bitcoin is officieel geld

Opnieuw goed nieuws voor de Bitcoingemeenschap. Een Federale Rechter in de Verenigde Staten oordeelde dat Bitcoin wel degelijk een officiƫle munt is die de kwalificaties draagt van geld.

In een rechtszaak tegen Coin.mx argumenteerde de tegenpartij dat de gehackte Bitcoins niet van toepassing waren op de wet die verbied niet-gelicencieerd geld over te schrijven tussen bedrijven.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 21 september 2016

9 gedachten die je tegenhouden rijk te worden (en wat je dan wel moet doen)

Rijk worden is een kwestie van de juiste mentaliteit. Hoe je denkt heeft een grote invloed op wat je doet. Miljonairs hebben geen grotere motivatie om rijk te worden dan andere. Het gebrek aan geloof bij de rest houdt hen tegen om hetzelfde te bereiken.

9 veelvoorkomende gedachten kunnen dan ook tussen jou en je rijkdom staan.

Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 21 september 2016

BREAKING: A gun attack on the Israeli embassy in Turkey leaves one dead

An attempted stabbing attack outside the Israeli embassy in Ankara has been prevented by Turkish police, according to local media reports cited by various news agencies.

Reuters is reporting that at least one person tried to launch an attack on the building in the Turkish capital but was stopped as they approached the entrance. The perpetrator was shot in the leg by police.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 21 september 2016

Is Deutsche Bank too big to save?

Deutsche Bank kreeg afgelopen vrijdag harde klappen op de beurs vanwege een miljardenboete uit de Verenigde Staten. Het aandeel verloor meer dan 8% van haar waarde en zakte begin deze week zelfs naar een historisch dieptepunt van iets meer dan €11. Beleggers maken zich grote zorgen over Deutsche Bank, omdat de bank vanwege haar enorme omvang lastig te redden is.