Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 5056 tot 5060
Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 9 september 2016

Franse regering verlaagt inkomstenbelasting

De Franse regering zal de inkomstenbelasting per volgend jaar verlagen.

Dit kost de staatskas 1 miljard euro, meldt het Franse ministerie van Financiën vrijdag. De maatregel is opgenomen in de begroting voor volgend jaar.

Meer dan vijf miljoen Franse huishoudens gaan er door de aanpassing op vooruit. Gemiddeld scheelt het de huishoudens bijna 200 euro, aldus het ministerie.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 9 september 2016

Britse claim van 14 miljard tegen Mastercard

Mastercard heeft een massaclaim van 14 miljard pond (16,5 miljard euro) aan zijn broek hangen in Groot-Brittannië. Het zou gaan om de grootste schadeclaim in de Britse geschiedenis.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 9 september 2016

Wells Fargo ontslaat 5300 werknemers wegens fraude

Wells Fargo, de grootste bank in de VS gekeken naar marktkapitalisatie, heeft gisteren een boete gekregen van 185 miljoen dollar.

Daarbij inbegrepen is een boete van 100 miljoen dollar door het Consumer Financial Protection Bureau (CFPB) en het betreft daarmee de grootste boete die het agentschap ooit heeft uitgegeven.

Nog opvallender is het aantal ontslagen die zijn gevallen door het “voorval” wat de reden was voor de boete.

Bron: z24.nl
Geplaatst: vrijdag 9 september 2016

Noord-Korea houdt voor vijfde keer dit jaar kernproef

Noord-Korea heeft voor de vijfde keer dit jaar een kernproef gehouden. De test veroorzaakte een aardbeving met een kracht van 5.3.

De schok was gemeten in de buurt van een bekend Noord-Koreaans nucleair testgebied. De Amerikaanse geologische organisatie United States Geological Survey zei dat de seismische activiteit aan het oppervlak is gedetecteerd terwijl bij een normale aardbeving de activiteit ondergronds plaatsvindt.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 9 september 2016

Dringend op zoek naar werk? Deze jobs liggen voor het rapen

Onlangs nog in het nieuws: tienduizenden jobs in ons land geraken maar niet ingevuld, en dat terwijl er zoveel mensen op zoek zijn naar een job. De onderstaande jobs zijn misschien niet de meest glamoureuze, maar ze bieden wel werkzekerheid en meer voordelen dan je denkt.