EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
33
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5061 tot 5065
Geplaatst op: donderdag 3 november 2016

Bank of England houdt rente op 0,25 procent

De rente in Groot-Brittannië blijft onveranderd op het historisch lage niveau van 0,25 procent.

De rente in Groot-Brittannië blijft onveranderd op het historisch lage niveau van 0,25 procent.

Dat heeft de Britse centrale bank donderdag bepaald bij zijn beleidsvergadering.

Ook nam de Bank of England (BoE) geen extra stimuleringsmaatregelen. In augustus kwam de BoE nog met een renteverlaging om de economische gevolgen van de Brexit op te vangen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 3 november 2016

‘Welke andere naties zullen worden meegesleurd in deze tsunami van galspuwerij?’

‘De Brexit-uitslag had een paar opmerkelijke eigenschappen – bijvoorbeeld het feit dat het Remain-kamp een meerderheid haalde onder de jonger dan 50-jarigen en ook in Londen, Schotland en Noord-Ierland,’ schrijft John Van Reenen op de website van de London School of Economics:

‘[…] Het is gewoon schokkend dat een grondwettelijke breuk kan worden geforceerd op basis van 37% van de kiesgerechtigden, terwijl we decennialang debatteren en uitvluchten blijven verzinnen wanneer het over grote infrastructuurprojecten gaat als de derde startbaan op Heathrow of de kerncentrale van Hinkley Point.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 3 november 2016

Draagt de inflatie in Venezuela bij aan de stijgende Bitcoin koers?

Zoals bij elke Bitcoin rally is het zoeken naar de redenen waarom en zoals gewoonlijk is het waarschijnlijk weer een combinatie van factoren. Denk bijvoorbeeld aan speculatie, kapitaalvlucht, brexit, dark-markets, drugs/gokken/porno en ransomware. In meerdere landen echter gaat het ook niet best met hun nationale munteenheden en laat nu daar de handel in Bitcoin de laatste tijd omhoog geschoten zijn. Dit lijkt op zijn beurt weer effect te hebben op de Bitcoin koers. Laten we bijvoorbeeld eens kijken naar Venezuela.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: donderdag 3 november 2016

Britse pond meer waard na uitspraak Britse rechtbank over Brexit

Het Britse pond sterling ging donderdag in waarde omhoog na de uitspraak van het Britse gerechtshof, de High Court, dat de regering parlementaire goedkeuring nodig heeft om de procedure voor een brexit in gang te zetten.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 3 november 2016

Amerikaanse verkiezing kent slechts 1 winnaar

Nog 5 dagen en dan is het zo ver. Amerika gaat dan een van de twee meest gehate presidentskandidaten verkiezen tot president. Daarbij toonden tot vorige week de meeste nationale peilingen een overwinning voor Hillary Clinton.

Daar kwam verandering in toen de FBI vorige week vrijdag aangaf dat zij wederom onderzoek gaat doen naar Clinton’s email-gate.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs