EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
17
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5061 tot 5065 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 10 januari 2017

Uitspraak May doet pond tuimelen

Het plan voor de Britse uittreding uit de Europese Unie begint stilaan vorm te krijgen. Marktkenners en analisten verwachten een vlot en gestructureerd verloop zonder te veel turbulentie, maar de uitspraak van Theresa May zorgt voor flinke opschudding. Afgelopen weekend waarschuwde ze de wereld voor een ‘harde brexit’ met alle zware gevolgen van dien.

De uitspraak was genoeg om een enorme druk te zetten op het Britse pond, de munt verloor maar liefst 1,3 procent van zijn waarde ten opzichte van de Amerikaanse dollar en de euro. De voorkeur van Theresa May om te opteren voor een ‘harde brexit’ heeft te maken met de immigratiebeperking.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 10 januari 2017

IJsland gaat stemmen over toetreding tot de EU

De drie partijen die de nieuwe centrum-rechtse IJslandse coalitieregering gaan vormen, hebben een akkoord bereikt over een referendum, waarin de bevolking mag stemmen over eventuele toetreding tot de EU. De drie – de centrumrechtse Onafhankelijkheidspartij, de partijen Bright Future en Vidreisn (Hervorming) – hebben samen 32 van de 63 zetels in het parlement. Bjarni Benediktsson (foto boven), de leider van de Onafhankelijkheidspartij en de minister van Financiën in de vorige regering, wordt de nieuwe premier. Zijn partij, die 21 zetels heeft, is alvast tegen toetreding tot de Europese Unie.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 10 januari 2017

Ruim 12.000 jobs weg door collectieve ontslagen in 2016

Het afgelopen jaar kwamen meer dan 12.000 banen op de helling te staan door een aangekondigd collectief ontslag: meer dan een verdubbeling tegenover 2015. Dat blijkt uit cijfers van de federale overheidsdienst Werk.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 10 januari 2017

Britse banken schreeuwen om hulp bij EU

De lobbyisten die opereren namens de Britse banken en verzekeringsmaatschappijen, schreeuwen om hulp bij de aanspreekpunten van de Europese Unie. The City in Londen heeft nog steeds geen zin in de Brexit.

Vooral het gegeven dat Theresa May, als Eerste Minister, een ‘harde’ Brexit wil bekomen, baart de financiële wereld zorgen. Bij een ‘harde’ Brexit zal het Verenigd Koninkrijk ook geen deel meer blijven uitmaken van de Europese binnenmarkt van goederen en diensten. Vooral de dienstensector in Engeland zit met deze situatie verveeld.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 10 januari 2017

Mexico spendeert $4 miljard om peso op te krikken… zonder enig resultaat!

De Mexicaanse peso zet maand na maand nieuwe records. Diepterecords wel te verstaan. De neerwaartse beweging die al voor de Amerikaanse verkiezingen ingezet was is enkel nog versneld sinds de overwinning van Donald Trump.

De Mexicaanse peso zet maand na maand nieuwe records. Diepterecords wel te verstaan. De neerwaartse beweging die al voor de Amerikaanse verkiezingen ingezet was is enkel nog versneld sinds de overwinning van Donald Trump.

De peso zit al meer dan een decennium in het slop. Sinds 2002 gaat het met de munt praktisch enkel bergaf. 58% van zijn waarde verloor de Mexicaanse munt in al die tijd!

De verkiezing van Trump gooide nog wat olie op het vuur. Het lijkt wel of bij elke tweet van de nieuwe president de peso nog wat lager gaat.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs