EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
17
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5066 tot 5070 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 10 januari 2017

Snel nog zwart geld regulariseren

Er zijn in de voorbije 10 à 15 jaren al heel wat zogenaamde ‘fiscale regularisaties’ geweest in België (en ook in andere Europese landen). Particulieren, vrije beroepen en ondernemers kregen van overheden de kans om – tegen betaling – hun zwart geld wit te wassen. Vaak ging het om geld dat op buitenlandse bankrekeningen werd opgeslagen.

In de laatste weken van 2016 heeft de Federale Overheidsdienst (FOD) Financiën een gigantische toestroom gezien van ‘belastingzondaars’. Een grote stroom aan aanvragen liep binnen om zwart (belastingontduiking) of grijs (belastingontwijking) geld wit te wassen. In total werd voor meer dan 170 miljoen euro aangegeven, zo weten De Tijd en Trends te melden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 10 januari 2017

Volgens de geschiedenis is NU het beste moment om aandelen uit groeilanden te kopen

Wanneer je meer dan bovengemiddelde rendementen wil behalen met beleggen, is er in feite maar 1 optie: groeilanden. Dat blijkt uit data samengesteld door Bloomberg. Al 20 jaar lang domineren groeilanden de bovenste regionen van de hoogste rendementen. En daar lijkt voorlopig geen einde aan te komen.

Veel beleggers vermijden groeilanden wegens de volatiliteit en het valutarisico. Maar die angst is ongegrond. Vorig jaar parkeerden opnieuw 10 groeilanden zich in de top-10 van beste beursindices ter wereld … in dollar. De laatste 20 jaar bestaat de top-10 gemiddeld uit 9 groeilanden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 10 januari 2017

Op reis naar India? Neem geen grote bankbiljetten mee! Australiës grootste biljet wordt al geweigerd

De oorlog tegen cash gaat gestaag verder en treft steeds meer landen. Hoewel in Australië het 100 dollar biljet nog gewoon een wettig betaalmiddel is, zijn er al plaatsen waar het niet meer aanvaard wordt.

In India is men zo getraumatiseerd nadat de twee grootste bankbiljetten uit omloop gehaald werden, dat men nu ook al wantrouwig is met grote biljetten van andere landen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 10 januari 2017

Geweldige chaos in India

In India is het door een experiment momenteel een geweldige chaos, weet BNR’s macro-econoom Kees de Kort. Het omruilen van bankbiljetten om zwart geld te onderscheppen gaat niet zonder slag of stoot.

De effecten op Indiase economie zijn door het experiment niet mis. De mensen die met creditcards werken en gewend zijn om met de bank zaken te doen hebben er niet zoveel last van, zegt De Kort. 'Maar India is een casheconomie. Er zijn daar 800 miljard mensen die geen bankrekening of pinpas hebben, of weten wat een bank is, die hebben gewoon cash. Nu zijn ze met de cash-transformatie bezig, dat is een grote verschrikkelijke chaos.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 10 januari 2017

Een tsunami van biljoenen komt op ons af

Een bizar jaar ligt achter ons. Een jaar waarin Groot-Brittannië de eurozone verlaten heeft, aandelen nieuwe hoogtes opzochten en een jaar waarin Trump de verkiezingen in Amerika gewonnen heeft. Wat niemand beseft dat deze ontwikkelingen aan de basis staan van een biljoenen-tsunami dat stellig op ons af zal komen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs