Nieuws / Artikelen met het woord

57606 artikelen gevonden. Artikel 5076 tot 5080
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 7 september 2016

Wat gebeurt er als Trump aan de macht komt?

De beleggers lijken nog niet bepaald bezig te zijn met de naderende Amerikaanse verkiezingen, want de beurskoersen weten nog steeds de stijgende trend vast te houden. Toch kan het maar zo zijn dat Donald Trump de overwinning uiteindelijk naar zich toe weet te trekken. Wat voor effect zou dit gaan hebben op de beurskoersen?

Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 7 september 2016

Clinton: ‘Trump moet niet proberen economie omhoog of omlaag te praten’

,,Je moet geen kritiek leveren op activiteiten van de Fed als je in de race bent naar het Witte Huis of daar zit als president”, zei de Democratische kandidate dinsdag tegen journalisten die meereisden in haar campagnevliegtuig. ,,Woorden hebben gevolgen. Woorden brengen de markt in beweging. Woorden kunnen verkeerd worden begrepen.”

creëerde ‘valse economie’: Trump beschuldigde de centrale bank er maandag van de rente laag te houden om Barack Obama ter wille te zijn. Hij ventileerde de mening dat de Fed door dat besluit een ,,valse economie” heeft gecreëerd. ,,Ze houden de tarieven laag opdat al het andere niet naar beneden gaat. Nu zitten we met een onechte economie”, aldus de vastgoedmagnaat uit New York, die aandrong op een renteverhoging nog deze maand.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 6 september 2016

Overlegorgaan Saoedi-Arabie en Rusland voor stabilisatie oliemarkt

(ABM FN-Dow Jones) Saoedi-Arabië en Rusland gaan samenwerken om de oliemarkt te stabiliseren. Dit maakten de ministers van Energie van beide landen maandag bekend aan de zijlijn van de G-20 top in China.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 6 september 2016

De elite en haar desastreuze werktuigen met als doel uw vermogen te vernietigen

Jim Rickards zet op ‘The Crux’ zijn bevindingen uiteen over de globale vernietiging van welvaart. Dat lijkt in ieder geval het plan van het IMF, de G20, overheden, de Verenigde Naties, de centrale banken – laten we ze ‘de elite’ noemen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 6 september 2016

Welkom in de beste maand voor de goudprijs!

De goudprijs lijkt in rustig vaarwater terecht te zijn gekomen. De goudstieren lijken even een adempauze te nemen na de stijging van meer dan 30%. Maar, als we het verleden mogen geloven dan kunnen die stieren snel weer in actie gaan komen. Het verleden voorspelt immers voor deze maand iets heel moois voor de goudprijs.