EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
30
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
30
kliks
26
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5081 tot 5085
Geplaatst op: dinsdag 1 november 2016

Clinton: Organiseer pas een verkiezing als je bepaald hebt wie er gaat winnen

Voor iedereen die zich afvraagt wat het betekent om ‘democratie’ te promoten in het Midden-Oosten, luister dan eens naar het volgende audiofragment van Hillary Clinton. In een gesloten bijeenkomst voor Joodse journalisten uit 2006 zei ze het volgende over de Palestijnse presidentsverkiezingen die in dat jaar gehouden werden:

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 1 november 2016

Europese banken hebben €1.200 miljard aan slechte leningen

Acht jaar na de val van Lehman Brothers hebben Europese banken nog steeds €1.200 miljard aan slechte leningen op hun balans staan en de kans is groot dat ze daar nog decennia mee opgezadeld blijven zitten. Dat concludeert accountantsbureau KPMG in een nieuw rapport dat begin deze week naar buiten werd gebracht.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 1 november 2016

Dit zijn de grootste sponsoren van Clinton en Trump

Over een week gaan de Amerikanen naar de stembus om hun nieuwe president uit te kiezen. Maar welke bedrijven en instanties gaven het meeste geld aan de presidentskandidaten Hillary Clinton en Donald Trump? Statista verzamelde de cijfers en maakte daar een overzicht van.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 1 november 2016

High frequency trading versterkt volatiliteit

High frequency trading versterkt de volatiliteit op de financiële markten, zeker op de momenten dat er meer onrust is. Die conclusie trekt de Duitse Bundesbank na bestudering van deze elektronische handel. Eerder werd altijd aangenomen dat de razendsnelle computerhandel, ook wel 'high frequency trading' (HFT) genoemd, meer liquiditeit en meer efficiëntie bracht.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: dinsdag 1 november 2016

'Griekenland kan in 2017 terugkeren op financiële markten'

De Griekse overheid kan mogelijk volgend jaar weer geld lenen op financiële markten als het huidige tempo van economische hervormingen wordt doorgezet. 

De Griekse overheid kan mogelijk volgend jaar weer geld lenen op financiële markten als het huidige tempo van economische hervormingen wordt doorgezet. 

Dit vertelde Klaus Regling, hoofd van het Europese steunfonds ESM, tijdens een conferentie in Nicosia.

"Wij hebben vijf landen ondersteund tijdens de crisis: Griekenland, Ierland, Portugal, Spanje en Cyprus. Vier van deze landen zijn nu succesverhalen", verklaarde Regling.  

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs