EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
40
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 511 tot 515
Geplaatst op: zondag 4 februari 2018

VS overweegt nieuwe sancties tegen Venezuela

De Verenigde Staten overwegen de import van olie uit Venezuela en de export van geraffineerde olieproducten naar het land te blokkeren. Dat zei de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Rex Tillerson zondag tijdens een persconferentie in Argentinië. Met een dergelijke sanctie kan de regering van de Venezolaanse president Maduro verder onder druk worden gezet om weer terug te keren naar de grondwet, zo verklaarde Tillerson.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: zondag 4 februari 2018

Poetin over het reduceren van kernwapens

Het Amerikaanse Ministerie van Defensie wil minder krachtige kernwapens ontwikkelen, met als argument dat ze dan eerder ingezet kunnen worden in extreme omstandigheden. Volgens een nieuw onderzoeksrapport van het Pentagon moeten dit soort ‘kleinschalige’ nucleaire wapens ontwikkeld worden om een antwoord te klaar te hebben voor de ‘agressieve uitbreiding’ van het wapenarsenaal van China en Rusland.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: zondag 4 februari 2018

China wil militaire basis in Afghanistan?

China zou van plan zijn een nieuwe militaire basis op te zetten in Afghanistan, zo schrijven verschillende media deze week. Een delegatie van de Chinese regering zou daarover gesprekken hebben gevoerd met de regering van Afghanistan. De geplande locatie voor deze nieuwe basis is de bergachtige Wakhan Corridor in het uiterste noordoosten van het land, waar het land grenst aan China en Pakistan.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: zondag 4 februari 2018

Drie banken in VS besluiten verbod op aankoop bitcoin met creditcard

De grote Amerikaanse banken JPMorgan Chase, Bank of America en Citigroup leggen de koop van bitcoins en andere digitale munten via hun creditcards aan banden.

De grote Amerikaanse banken JPMorgan Chase, Bank of America en Citigroup leggen de koop van bitcoins en andere digitale munten via hun creditcards aan banden.

De banken willen niet meer te maken hebben met de risico's die transacties in digitale valuta via hun creditcards met zich meebrengen.

Bank of America en Citigroup besloten vrijdag betalingen tussen zijn creditcards en handelsplaatsen voor cryptomunten te stoppen. De maatregel geldt voor zowel particulier als zakelijk gebruik van de creditcards.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 4 februari 2018

"Pa zei: 'Zie maar dat ge trouwt met een rijke dokter, meiske'"

‘Zie maar dat ge trouwt met een rijke dokter, meiske.’ Dáár lag een kwarteeuw geleden de lat voor Conny Vandendriessche (53). Vandaag is ze de ‘hr-koningin’, één van onze rijkste onderneemsters én de leeuwin die de volgende maanden op VIER samen met enkele haantjes op zoek gaat naar de nieuwe kip met gouden eieren.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs