Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 511 tot 515
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 22 september 2017

Dit is wat je moet studeren wanneer je miljardair wilt worden

Miljardairs als Bill Gates en Mark Zuckerberg zijn uitzonderingen. Algemeen heb je toch een goed diploma nodig om veel geld te verdienen. Het ene diploma is ook waardevoller dan het andere. De meeste miljardairs vandaag zijn bijvoorbeeld ingenieurs. Maar ook andere diploma’s geven kansen.

Wervingsbureau Aaron Wallis keek eens naar de top-100 miljardairs. Ze onderzochten of er een verband was tussen hun rijkdom en de studies die ze gedaan hebben. Hieruit bleek dat naast ingenieurs, verkopers en aandelenhandelaars het ook goed doen.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 22 september 2017

Rusland koopt half miljoen troy ounce goud bij

De centrale bank van Rusland heeft in augustus opnieuw goud aan haar reserves toegevoegd, zo blijkt uit nieuwe cijfers van de centrale bank. In een maand tijd werd een half miljoen troy ounce bijgekocht, dat is omgerekend 15,55 metrische ton. Met deze laatste toevoeging komt de totale goudvoorraad van Rusland uit op 1.745 ton, wat omgerekend naar de actuele goudprijs een waarde van $73,5 miljard vertegenwoordigt.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 22 september 2017

China krijgt afwaardering van S&P

Kredietbeoordelaar S&P heeft de kredietscore van China met één stap verlaagd van AA- naar A+, de eerste afwaardering sinds 1999. In een verklaring noemt de kredietbeoordelaar de snel stijgende schulden in China als belangrijkste reden voor de afwaardering.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 21 september 2017

7 redenen waarom jij nooit miljonair zal worden

Iedereen kan rijk worden. Er zijn veel verhalen te vertellen waarin gewone mensen door eenvoudige dingen te doen rijk zijn geworden. De ene spaart veel geld, de andere belegt op de juiste manier of een nobele onbekende wordt rijk met zijn eigen bedrijf. Iedereen heeft zijn ding waarmee hij/zij rijk kan worden.

Wanneer dat niet het geval is, zoals bij zovelen, dan komt dat waarschijnlijk door een van onderstaande fouten die je maakt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 21 september 2017

Cyberleger Noord-Korea gevaarlijker dan velen vermoeden

Noord-Korea, ondertussen gekend als grootste gevaar voor de Aziatische economie is niet enkel militair een gevaar. Het grootste gevaar zijn namelijk niet de nucleaire wapens maar de opgebouwde cybercapaciteit welke wereldwijd kan toeslaan en bijzonder zware schade kan veroorzaken aan de Westerse economie.