EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5106 tot 5110 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 8 februari 2017

Onzekerheid in de markt niet direct zichtbaar

Een voormalige TV ster als president van de Verenigde Staten zorgt niet gelijk voor onzekerheid op de markten, zo blijkt.

Een voormalige TV ster als president van de Verenigde Staten zorgt niet gelijk voor onzekerheid op de markten, zo blijkt.

De Dow Jones Industrial Average staat comfortabel boven de 20.000 en ook de S&P 500 noteert dicht bij haar all-time high van afgelopen januari.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 8 februari 2017

Goudmijnsector terug op overnamepad

Na een aantal moeilijke jaren gaan de goudmijnen opnieuw op overnamepad. Door de stijging van de goudprijs en door kostenverlagingen staat de sector er beter voor, waardoor ze eindelijk de ruimte hebben hun ondergrondse goudreserves aan te vullen. Dat doen ze niet alleen door nieuwe investeringen in bestaande mijnen, maar ook door andere bedrijven in de sector over te nemen.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: woensdag 8 februari 2017

Europa kan stimuleringsbeleid VS niet volgen

In de Verenigde Staten trekt de economische groei aan. Ook de inflatie loopt dankzij de plannen van nieuwe president Donald Trump weer op. Voor Europa is het lastig om de Trump-strategie te kopiëren. Het is tevens afwachten of het continent profiteert van de Amerikaanse opleving.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 8 februari 2017

Nieuwe dollarcrisis vergelijkbaar met jaren tachtig komt eraan

We krijgen een nieuwe dollarcrisis vergelijkbaar met die van de jaren tachtig. Dat zegt David Marsch, mede-oprichter van het Official Monetary and Financial Institutions Forum (OMFIF), in een interview met CNBC. Hij verwacht dat er binnen twee jaar een nieuw internationaal akkoord bereikt zal worden om de waarde van de munt omlaag te brengen, net zoals dat in de jaren ’80 gebeurde met het Plaza akkoord.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: woensdag 8 februari 2017

Voeren de Duitsers een valuta-oorlog? Volgens Washington wel

Peter Navarro, de nieuwe topman van de Amerikaanse National Trade Council haalt uit naar Merkel: hij beschuldigt de Duitsers ervan om de euro artificieel goedkoop te houden om een exodus van bedrijven naar de VS uit te stellen. Het is om soortgelijke redenen dat de EU nochtans in 2016 de “upgrade” van China tot markteconomie tegenhield.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs