EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
65
kliks
34
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5116 tot 5120
Geplaatst op: donderdag 27 oktober 2016

Poetin heeft het Westen herhaaldelijk gewaarschuwd

Het zal vele niet onopgemerkt zijn gebleven dat de spanningen in het Midden-Oosten, met name nu in Syrië met de dag verder toenemen. Onlangs nog stuurde Poetin een vloot bestaande uit acht oorlogsschepen richting Syrië om de slagkracht te versterken.

Te midden van deze vloot zit Ruslands enigste vliegdekschip dat meer dan 50 gevechtsvliegtuigen kan huisvesten dat enige dagen geleden langs de kust van Nederland en België voer en zich vervolgens provocerend recht door het Nauw van Calais heen manoeuvreerde omringd door 7 andere Russische oorlogsschepen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 27 oktober 2016

5 straffe redenen waarom de meeste mensen nog niet rijk zijn

Ongeacht onze afkomst, opleiding, beroep of levensstijl, de meeste onder ons staan financieel (nog) niet waar ze willen staan. Verrassend genoeg zijn de redenen daarvoor bij de meeste mensen gelijkaardig. Om onbegrijpelijke redenen maken veel mensen dezelfde fouten. Ben jij ook nog niet rijk, kijk dan of een van deze foute schoenen aan jouw voeten past.

Maar er is goed nieuws!

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 27 oktober 2016

Over 4 weken is het erop of eronder voor de oliemarkt

Zoals de meeste wel zullen weten, crashte de olieprijs in de zomer van 2014. 1,5 jaar later klokte het zwarte goud 75% lager af. Sinds begin dit jaar verdubbelde de olieprijs opnieuw om daarna ter plaatsen te trappelen. Maar over 4 weken kan daar verandering in komen. Dan is het erop of eronder.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 27 oktober 2016

Bitcoins beter begrijpen: een boek voor leken en voor gevorderden

Peter de ruiter heeft een boek geschreven genaamd "Bitcoins beter begrijpen". In dit boek beschrijft hij wat bitcoins zijn, wat je ermee kunt doen en wat de voor- en nadelen zijn. Ook gaat hij in op de technologie waarop Bitcoin is gebaseerd: de blockchain, die zich mag verheugen in een grote belangstelling van gevestigde bedrijven. In het boek komen diverse deskundigen uit binnen- en buitenland aan het woord en er zijn tal van praktische voorbeelden door het boek heen geweven.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: donderdag 27 oktober 2016

Zwakke broeder Italië

De meeste onrust binnen de EU is voorlopig te verwachten vanuit de zwakke broeders. Dus: hou de komende tijd het kwetsbare Italië maar in de gaten: een referendum in december, een grote vluchtelingenstroom en een zwakke economie zijn ideale ingrediënten voor de nodige turbulentie.

Lees verder op BNR.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs