EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5116 tot 5120 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 4 januari 2017

Inflatie in eurozone stijgt hard

De inflatie in de eurozone is in december bijna verdubbeld ten opzichte van de voorgaande maand. Dat blijkt uit een eerste raming die Europees statistiekbureau Eurostat woensdag heeft gepubliceerd.

De inflatie in de eurozone is in december bijna verdubbeld ten opzichte van de voorgaande maand. Dat blijkt uit een eerste raming die Europees statistiekbureau Eurostat woensdag heeft gepubliceerd.

Het prijspeil in de eurolanden steeg vorige maand gemiddeld met 1,1 procent, na een inflatie van 0,6 procent in november. De toename werd vooral gestuwd door de olieprijs, die hoger lag dan een jaar eerder. Energie was hierdoor in doorsnee 2,5 procent duurder dan in december 2015.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 4 januari 2017

Grootste daling ooit voor Spaanse werkloosheid

Het aantal geregistreerde werklozen in Spanje is in december 2016 gedaald met 86.849 personen ten opzichte van de voorgaande maand. In dat land is niet eerder zo’n sterke daling van werkloosheid voorgekomen.  

Spanje heeft ongeveer 46,8 miljoen inwoners, waarvan in december zo’n 3,7 miljoen mensen ingeschreven stonden als werkloos.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 4 januari 2017

1 bitcoin is nu meer dan 1000 Euro waard

Vandaag weer een historisch momentje met een gemiddelde Bitcoin koers van boven de 1000 Euro. Dit feit opzich zal waarschijnlijk weer een hoop nieuwe (media)aandacht opleveren voor Bitcoin wat mij doet vermoeden dat we voorlopig nog niet klaar zijn met deze rally.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: woensdag 4 januari 2017

Zit Washington achter verbod op cash in India?

De Amerikaanse organisatie USAID is mogelijk nauw betrokken geweest bij het omstreden besluit van de Indiase regering om een groot deel van de bankbiljetten uit omloop te halen. In oktober lanceerde deze Amerikaanse organisatie in samenwerking met het Indiase ministerie van Financiën namelijk een nieuwe campagne om de transitie richting een cashloze samenleving te versnellen. Minder dan een maand later werden alle bankbiljetten van 500 en 1.000 roepie ongeldig verklaard.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 4 januari 2017

Nederlandse pensioenfondsen vieren feestje door Trump

Nederlandse pensioenfondsen beginnen 2017 met nét genoeg geld in kas om nu en in de toekomst aan hun verplichtingen te voldoen. De meeste fondsen hoeven ook niet op de pensioenen van hun deelnemers te korten.

Dat danken ze aan een herstel van de aandelenmarkten na de verkiezing van Donald Trump als president van de Verenigde Staten begin november. De laatste twee maanden van 2016 hebben voor de Nederlandse pensioenfondsen veel goed gemaakt.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs