EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5126 tot 5130 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 3 januari 2017

Bitcoin wint aan populariteit

De digitale eenheidsmunt, de bitcoin, lijkt opnieuw in de schijnwerpers te staan. Met de evolutie van de koers van de afgelopen weken trekt de digitale eenheidsmunt de aandacht van menig beleggers en investeerders. Deze week is de bitcoin een waarde van 1000 dollar per ‘munt’ aan het naderen.

De bitcoin is in drie jaar niet zoveel waard geweest als nu. Een bijzonder opmerkelijke evolutie van de koers vermits deze digitale eenheidsmunt een half jaar geleden nog maar 500 dollar waard was en twee jaar geleden slechts 200 dollar.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 3 januari 2017

Gazprom levert recordvolume aardgas via Nord Stream

Gazprom heeft op 1 januari een recordhoeveelheid aardgas getransporteerd via de Nord Stream. Op de eerste dag van het nieuwe jaar stroomde er 160,75 miljoen kubieke meter gas door de 1.224 kilometer lange dubbel uitgevoerde pijpleiding door de Oostzee. Op jaarbasis gezien is dat zelfs een paar procent meer dan de geplande capaciteit van 55 miljard kubieke meter aardgas.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 3 januari 2017

Nieuwe kapitaalcontroles in China

De Chinese overheid neemt extra maatregelen om de waardedaling van de munt af te remmen. Het State Administration of Foreign Exchange (SAFE), dat de valutareserves beheert, gaat voortaan meer informatie vragen van Chinezen die hun yuan willen omwisselen voor andere valuta. De regering wil meer inzicht in de geldstromen richting buitenlandse valuta, naar eigen zeggen om witwassen en het illegaal doorsluizen van vermogen in buitenlands vastgoed tegen te gaan.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 3 januari 2017

Bedrijfsartsen waarschuwen voor steeds hogere pensioenleeftijd

Veel Nederlanders zijn niet in staat om langer door te werken dan hun 65e. Daarvoor waarschuwt de Nederlandse Vereniging voor Arbeids- en Bedrijfsgeneeskunde dinsdag in het AD.

Vooral veel laagopgeleiden zijn fysiek niet in staat om langer door te werken. De NVAB stelt in de krant dat er te weinig aandacht uitgaat naar de consequenties voor de fysieke en geestelijke gesteldheid van werknemers.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 3 januari 2017

Dit is de meest bizarre obligatie-uitgifte ooit!

Het socialistische regime in Venezuela is in een lange doodstrijd verwikkeld. Al jaren gaat het van kwaad naar erger. Het land heeft een tekort aan dollars om basisgoederen in te voeren. Maar nu geeft het land plots onverwacht een obligatie uit… van 5 miljard dollar!

Ongelooflijk, aangezien de verzekering op deze obligaties aanduidt dat de kansen op een wanbetaling meer dan 90% bedragen.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs