EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
Bron: BNR.nl
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5136 tot 5140
Geplaatst op: maandag 31 oktober 2016

Nog geen akkoord OPEC-landen om olieproductie te beperken

Een reeks gesprekken tussen olieproducerende landen heeft niet gezorgd voor een akkoord over het beperken van de productie en zo de olieprijs te verhogen. 

Een voorlopige overeenkomst om de productie met 2 procent te verlagen, komt hiermee in gevaar. Tijdens de nieuwe gesprekken bleek dat Irak en Iran de eigen productie niet willen beperken.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 31 oktober 2016

'Minstens 10.000 banen weg bij VW door verschuiving naar stekkerauto's'

De transitie van auto’s op fossiele brandstoffen naar schonere auto’s die op elektriciteit rijden, gaat bij Volkswagen banen kosten. De personeelsdirecteur gaat uit van een cijfer met vijf getallen. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 30 oktober 2016

Bizar! Er is een verband tussen vuilnis en de economie

Bij het lezen van de titel zult u wellicht even achter uw oren hebben moeten krabben. Hoe kan er nou een verband zijn tussen vuilnis en de economie? Hoe bizar de titel er ook uitziet, de waarheid liegt er niet om.

Deutsche Bank is recent naar buiten getreden met een interessant verband tussen het Amerikaanse bruto binnenlands product en het aantal vuilnis dat op de vuilnisbelt terecht weet te komen. Torsten Slok, strateeg bij Deutsche Bank, laat weten dat er een redelijk goed argument te geven is over de correlatie tussen de groei van het Amerikaanse bbp en de toename van vuilnis.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 30 oktober 2016

Poetin: Maak een Marshallplan voor het Midden-Oosten

De wereld zou haar krachten moeten bundelen om gezamenlijk de strijd tegen terrorisme te voeren, zo suggereerde de Russische president Vladimir Poetin in zijn toespraak voor het Valdai discussieforum. In zijn 25 minuten durende toespraak opperde hij zelfs een Marshallplan voor het Midden-Oosten, om de vrede en veiligheid in een door oorlog en conflicten verscheurd gebied te herstellen.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: zondag 30 oktober 2016

Solar-roof van Musk onthuld, Elon Musk blijft innoveren

Deze week bracht Elon Musk een lang verwacht nieuw item aan, namelijk een volledig dak dat zonne-energie opwekt. Dit als resultaat van de overname van SolarCity Corp. waarmee Musk volop blijft inzetten op hernieuwbare energie.

De ambities (en het budget) van Elon Musk, CEO van Tesla Motors Inc. lijken geen grenzen te kennen. Terwijl Tesla Motors Inc. onverwacht positieve cijfers wist voor te leggen deze maand is het nieuwe solar-roof product in combinatie met een Tesla-batterij de ontbrekende schakel die nu wordt aangeboden.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs