EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5141 tot 5145 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 6 februari 2017

De kans dat Italië uit de euro stapt, wordt steeds groter

Europa heeft zijn les nog steeds niet geleerd. Er hangen donkere wolken boven het politieke landschap van het oude continent. Hoewel velen niet geloven dat Italië uit de eurozone zal stappen, komt die dag toch steeds dichterbij. Het politieke landschap in de laars van Europa ligt in duigen waardoor de kans groot is dat er een anti-Europa partij aan de macht komt.

Het enige wat er nog ontbreekt aan een exit van Italië uit de eurozone zijn vervroegde verkiezingen. En juist dat komt dichterbij.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 6 februari 2017

Venezuela: van inflatie naar hyperinflatie

Het nieuwe jaar is voor de meeste Venezolanen allerminst fijn begonnen. De economie van Venezuela draait totaal niet, de straten zijn onveilig en de Venezolaanse bolivar is haast niets meer waard. Hoe heeft het kunnen gebeuren dat een land met veel natuurlijke rijkdommen, zoals olie en goud, in zo’n vreselijke situatie terecht is gekomen?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 6 februari 2017

Olie-exploratie ondernemingen worden hard geraakt

De oliesector heeft niet bepaald een gemakkelijke periode achter de rug liggen. Sinds het jaar 2014 staan de winsten al onder druk en heel wat energieondernemingen hebben de afgelopen twee jaar hun deuren moeten sluiten. Gelukkig hebben de meeste energiebedrijven weer wat lucht gekregen nu de olieprijs weer een stuk hoger staat in vergelijking met een jaar geleden.

In het bijzonder worden heel wat Amerikaanse energiebedrijven op dit moment hard geraakt. En de harde tikken die ze moeten incasseren hebben alles te maken met het reisverbod dat door Trump is ingesteld. Burgers die afkomstig zijn van een land dat op de ‘zwarte lijst’ staat, komen er in Amerika niet meer in.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 6 februari 2017

TA Zilver Analyse Roy

De vorige week uitgesproken verwachting dat hogere koersen in het verschiet lagen werd afgelopen week ingelost.

De vorige week uitgesproken verwachting dat hogere koersen in het verschiet lagen werd afgelopen week ingelost.

Na een korte adempauze op maandag werd dinsdag de weg naar boven vervolgd waarbij de koers ruim boven het vorige topje ven $17.36 uitkwam en zelfs kon afsluiten boven de $17.50. Na deze tweede langere candle op dinsdag viel de opmars echter wat stil.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 6 februari 2017

De dollar overgewaardeerd?

Sinds de overwinning van Trump heerst in beleggersland blijkbaar de overtuiging dat de dollar nu enkel nog lager kan. In zijn inaugurele rede heeft Trump immers duidelijk het protectionistische pad gekozen: America First. Daarin heeft ie mijns inziens groot gelijk – ik deel de neoliberale dromen van de meeste mainstream-economen niet.

Dit neemt echter niet weg dat zijn economische verwachtingen in mijn ogen hoogst onrealistisch zijn. Trump rekent op het terugkeren van jobs naar de VS door het verlagen van de dollar. Die staat al jaren veel te sterk in vergelijking met bijvoorbeeld de yuan, wat maakt dat de Amerikaanse industrie niet meer competitief is met het buitenland. Trump werd groot in de sixties, en wil duidelijk terug naar het pre-Nixon tijdperk, toen achter de dollar nog goud zat.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs