EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5146 tot 5150 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 2 januari 2017

‘De beurzen zullen blijven stijgen. Dat zeiden ‘experts’ ook begin 2009′

‘Ook in 2017 zullen de beurzen blijven stijgen. Zowat alle experts zijn het daarover eens,’ schrijft financieel adviseur Marc Fiorentino in zijn dagelijkse nieuwsbrief.

‘Ook in 2017 zullen de beurzen blijven stijgen. Zowat alle experts zijn het daarover eens,’ schrijft financieel adviseur Marc Fiorentino in zijn dagelijkse nieuwsbrief.

‘Dat is normaal, want wanneer de beurs stijgt – en dat doet ze nu al maanden lang – denkt men dat ze zal blijven stijgen. Doch wie de recente geschiedenis bestudeert komt tot een verbijsterende vaststelling. Nooit in de voorbije 20 jaar – nooit – heeft een meerderheid van experts bij het begin van het jaar voorspeld dat de beurzen zouden dalen. Ook niet begin 2009. Het begin van het jaar is een uitgekiend moment om aan te kondigen dat de beurzen zullen stijgen.’

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 2 januari 2017

Koffie, benzine, sigaretten: alles wordt (opnieuw) duurder voor Grieken

De Griekse bevolking heeft van de staat geen mooi nieuwjaarscadeau gekregen, wel een hoop nieuwe belastingen. Is het nu voor koffie, benzine of sigaretten: de Griek zal hoe dan ook meer betalen dit jaar.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 2 januari 2017

Overheidspropaganda met hallelujaverhalen

Het SCP meldde vorige week dat Nederlanders minder pessimistisch zijn over de stand van het land. Volgens BNR-economiecommentator Kees de Kort klopt dat echter niet. ‘Dit is de overheidspropaganda met hallelujaverhalen. Het gaat allemaal zo fantastisch met Nederland. Als je kijkt naar de economie, dan vindt een meerderheid dat de economie voldoende heeft. Maar economie is het punt niet meer in de samenleving. Immigratie wel. Daarom denken we opgeteld dat het de verkeerde kant op gaat.’

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 2 januari 2017

Amerikaans garantiestelsel spaargeld is schijnzekerheid

Het Amerikaanse garantiestelsel voor spaartegoeden is veel minder solide dan je zou verwachten, want tegenover de $6,8 biljoen aan spaartegoeden die gedekt worden door het Federal Deposit Insurance Fund (FDIC) is slechts $80,7 miljard gereserveerd om spaarders uit te keren bij het omvallen van een bank. Dat is een dekkingsgraad van 1,18% tegenover de totale spaartegoeden, een bedrag dat in een grote bankencrisis volstrekt ontoereikend is om alle spaarders te compenseren.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 2 januari 2017

TA Zilver Analyse Roy

In de verkorte kerst-oudejaarsweek was de handel vrij dun en ontstond er een poging tot bodemvorming. Ondanks dat het vorige week vrijdag nog leek dat de $16 definitief gebroken was ondernamen de stieren direct op dinsdag een tegenaanval in een poging de schade te herstellen.

Het hoogste punt werd bereikt op $16.11 zodat de doorbraak op dat punt was hersteld echter dit niveau kon niet worden vastgehouden. Het slot kwam nipt beneden de $16 op $15.99 tot stand.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs