EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
63
kliks
32
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5146 tot 5150
Geplaatst op: woensdag 26 oktober 2016

Blockchain gaat bijzondere toekomst tegemoet

Blockchain, de technologie achter crypto-valuta’s als bitcoin, wordt niet alleen onderzocht door verschillende grote financiële marktpartijen. Ook het Amerikaanse ministerie van Defensie is geïnteresseerd in de techniek.

Het Department of Defense is zelfs actief bezig met de techniek om te kijken of het gebruikt kan worden om militaire computersystemen veiliger te maken, inclusief die systemen die gebruikt worden voor de beveiliging van Amerikaanse kernwapens.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 26 oktober 2016

Belgische toezichthouder vermoedt witwasfraude van 36 miljard

De Bijzondere Belastinginspectie (BBI) in België denkt dat er voor 36 miljard euro aan zwart geld is witgewassen tussen 2004 en 2015.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 26 oktober 2016

Opnieuw wint Belg jackpot Euromillions

Het geluk blijft maar duren voor Belgen die deelnemen aan Euromillions. Nadat een landgenoot twee weken geleden een recordbedrag won, mag opnieuw een Belg juichen om de winst van 50 miljoen euro.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 25 oktober 2016

Marc Faber: dit zijn de twee factoren die zullen leiden tot hogere grondstofprijzen

Marc Faber heeft gewoonlijk een radicaal andere mening dan de doorsnee econoom. Dat blijkt ook uit het laatste interview dat hij gaf. Daarin voorspelt hij een olieprijs van $70 per vat.

De Zwitserse beursgoeroe die in Thailand woont is positief over de grondstoffen in het algemeen en negatief over aandelen in de VS.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 25 oktober 2016

Panama is dé topbestemming voor belastingontduikers

Tijdens de verschillende fiscale regularisatierondes de voorbije jaren zijn honderden dossiers geregulariseerd waarbij de belastingontduiker gebruikmaakte van structuren in Panama en andere exotische oorden. Dat hebben leden van het Contactpunt regularisaties vandaag gezegd in de Kamercommissie over de Panama Papers.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs