EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 516 tot 520 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 11 mei 2018

'Perfecte storm' op de oliemarkten komt er aan: 5 indicaties

De olieprijs is sinds vorige zomer met 60% gestegen en de conflicten in het Midden Oosten en de langzame instorting van het regime Maduro in Venezuela dreigen de prijs ook de komende 12 à 18 maanden opnieuw op een niveau te katapulteren dat we de voorbije 10 jaar niet hebben gezien. In Californië moest donderdag meer dan 4 dollar betaald worden voor een gallon (3,8 liter). Het was bijna 1.000 dagen geleden dat die grens in de ‘Golden State’ nog eens werd doorbroken. 

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 11 mei 2018

Venezolaanse olieschok belangrijker dan die in Iran

Er is de voorbije dagen vooral gesproken over de impact van Amerikaanse sancties tegenover Iran op de internationale oliemarkt, maar volgens Spencer Jakab, columnist bij de Amerikaanse zakenkrant Wall Street Journal, zou er eerder naar Zuid-Amerika moeten worden gekeken. Volgens Jakab is er immers een aanzienlijke kans dat de oliesector in Venezuela helemaal zal instorten.

De columnist wijst er immers op dat Venezolaanse olieproductie door twee belangrijke problemen wordt bedreigd. Indien die bedreigingen zich daadwerkelijk doorzetten, moet volgens Jakab met een even zware impact rekening worden gehouden als door een vernieuwing van de sancties tegenover Iran.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 11 mei 2018

Hash Power voorspelt Bitcoinprijs van $36.000 in 2019

De groei van Bitcoin gaat gepaard met de groei van computerkracht in het mijningsproces van de cryptomunt. Deze computerkracht of Hash Power zorgt ervoor dat gesofisticeerde computers moeilijke ‘puzzels’ kunnen oplossen. Naarmate er meer Bitcoins gemijnd worden, worden deze puzzels moeilijker en stijgt de Hash Power die nodig is om de Bitcoins te mijnen. Op basis daarvan is een Bitcoinprijs van $36.000 in 2019 niet onrealistisch.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 11 mei 2018

De rijken hamsteren $10 miljard aan Bitcoins in beveiligde bunkers

Wie dacht dat de rijke elite niets moet weten van Bitcoin, heeft het verkeerd. Een startup genaamd Xapo heeft namelijk een netwerk van beveiligde bunkers waar volgens Bloomberg de rijken der aarde momenteel al zo’n $10 miljard aan Bitcoin bewaren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 11 mei 2018

“Grootste winstkloof ooit tussen Europa en de VS”

De Amerikanen steken op dit moment, op het gebied van winstgroei, met kop en schouders boven de Europeanen uit. Nog nooit eerder was er sprake van een dergelijk groot verschil qua winstgroei. Is deze kloof van lange duur?

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs