Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 516 tot 520
Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 22 september 2017

Blair: 30% kans dat Brexit er niet komt

Er is een behoorlijke kans dat de scheiding tussen de Europese Unie en Groot-Brittannië alsnog zal zullen worden belet. Dat heeft de voormalige Britse premier Tony Blair gezegd.

De meest recente Britse parlementsverkiezingen hebben volgens Blair duidelijk gemaakt dat er voor een brexit in Groot-Brittannië zeker geen algemene steun meer kan worden gevonden.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 22 september 2017

Achtergrond: Dit verandert er als vrijhandelsakkoord CETA in werking treedt

Donderdag treden delen van CETA in werking. Dit vrijhandelsakkoord moet de handel tussen Canada en de Europese Unie vergemakkelijken.

CETA staat voor Comprehensive Economic and Trade Agreement (letterlijk: breed economisch- en handelsakkoord) en bestaat grotendeels uit de opheffing van veel handelsbarrières tussen Canada en de EU.

Welke zijn dat precies? De belangrijkste veranderingen op een rij.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 22 september 2017

In deze jobs is leeftijd juist een troef

Werk vinden als 45-plusser, het is niet altijd evident. In je zoektocht naar een job kom je heel wat drempels tegen. Toch zijn er een aantal jobs waar jouw leeftijd en ervaring troeven zijn.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 22 september 2017

Rente op woonleningen nog steeds op laagste peil ooit

Wie wil lenen voor de aankoop of bouw van een woning kan nog altijd gouden zaken doen. De rentevoeten stonden nog nooit zo laag als vandaag. De voorbije maanden en jaren werd nochtans geregeld geopperd dat het laagste peil nu wel werd bereikt en er een ommekeer zat aan te komen, maar keer op keer bleek dat voorbarig, al zal het er natuurlijk eens van komen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 22 september 2017

Wat heet dan gelukkig zijn? 3.533 euro in de maand krijgen

Het is een cliché maar er blijkt toch een kern van waarheid in te zitten: met geld koop je geen geluk. Want zelfs op de werkvloer ben je met een hoger loon niet noodzakelijk gelukkig(er).

Over het algemeen is de Belg redelijk tevreden over zijn loon. Twee derde (67%) van de werkende Vlamingen zegt dat hun beloningspakket voldoet aan de behoeften. Zowat 62,2% meent ook dat hun totale beloningspakket in verhouding staat tot het werk dat zij verrichten. De meerderheid van de ondervraagden (66,3%) zou wel meer inspraak willen hebben bij de samenstelling van hun loonpakket. Dat blijkt uit een tweejaarlijkse rondvraag van HR-dienstverlener SD Worx.