EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
30
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
30
kliks
26
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 516 tot 520
Geplaatst op: dinsdag 6 februari 2018

Beurs van Tokio tuimelt naar beneden bij opening na verliezen Wall Street

De beurs van Tokio is vandaag bij opening meer dan 4 procent gezakt. De beurs gaat daarmee Wall Street achterna, waar sterindex Dow Jones bijna 1.600 punten verloor op één dag, een ongeziene daling, om 4,6 procent lager te eindigen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 6 februari 2018

Vrouw wint 560 miljoen, maar wil anoniem blijven. En dat blijkt een probleem

Een Amerikaanse die 560 miljoen dollar gewonnen heeft met de loterij, zit met een serieus probleem. Doordat ze op het ticket haar naam schreef, dreigt die bekendgemaakt te worden. Dat ziet ze echter niet zitten. Ze is haar prijs dan ook nog niet gaan ophalen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 5 februari 2018

Besteedbaar inkomen huishoudens stagneert al 40 jaar

Het besteedbare inkomen van huishoudens in Nederland is de afgelopen veertig jaar amper toegenomen, zo blijkt uit een nieuw onderzoek van de Rabobank. De stagnatie is voor een deel te verklaren door het feit dat huishoudens gemiddeld steeds kleiner worden, maar veel bepalender is dat er meer geld bij bedrijven blijft hangen en dat de overheid een steeds groter deel van het nationale inkomen naar zich toe trekt.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: maandag 5 februari 2018

Koers bitcoin gaat opnieuw flink onderuit

De bitcoin is maandag opnieuw stevig in waarde gezakt. Afgelopen weekend krabbelde de cryptomunt weer wat op na verliezen van de voorgaande week, maar wereldwijde vrees op de aandelenmarkten lijkt nu ook overgeslagen naar de digitale munt.

Sinds vrijdag staan de aandelenmarkten onder druk door vrees voor een renteverhoging. Veel beleggers zoeken hun toevlucht in veilig geachte beleggingen, zoals goud. Tot voor kort werd de bitcoin door sommigen ook gezien als veilige toevlucht.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 5 februari 2018

Bende oplichters richt nepfiliaal Vaticaanse Bank op en maakt slachtoffers over de hele wereld

De Spaanse politie heeft een bende oplichters opgerold die doodleuk een vals filiaal van de Vaticaanse Bank had opgericht. Vanuit hun bankkantoor in de badstad Fuengirola lichtten ze ‘klanten’ van overal ter wereld op. Hoeveel geld dat hen heeft opgeleverd is nog niet duidelijk.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs