Nieuws / Artikelen met het woord

57282 artikelen gevonden. Artikel 5166 tot 5170
Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 12 augustus 2016

Beleggers kiezen meer dan ooit voor goud

Meer dan ooit tevoren wordt er belegd in goud, zo blijkt uit het jongste halfjaarrapport van de World Gold Council. Het edelmetaal doet zijn reputatie als veilige haven in onzekere tijden dus alle eer aan.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 12 augustus 2016

“24 miljard pond minder belastinginkomsten door Brexit”

De ‘Institute for Fiscal Studies’ heeft afgelopen woensdag een rapport gepubliceerd waarin de mogelijke gevolgen van de Brexit zijn te lezen. Volgens deze institutie kan de Britse economie de komende jaren te maken gaan krijgen met een strenge recessie als gevolg van de uittreding uit de EU.

In het rapport kwam voornamelijk naar voren dat de Britse export voor het grootste gedeelte afhankelijk is van Europa. De landen binnen de Europese Unie halen voor ruim 90 miljard pond goederen en diensten uit het Verenigd Koninkrijk en deze kapitaalinstroom kan in gevaar gaan komen.

Bron: z24.nl
Geplaatst: vrijdag 12 augustus 2016

Rijk worden met een gouden medaille? Het kan in Singapore en Kazachstan

Anna van der Breggen krijgt 25.500 euro voor haar gouden plak in Rio. Een flink bedrag, maar niet zo veel als ze in Singapore zou hebben gewoond. Daar was de eerste plek goed geweest voor 750.000 dollar.

De stadstaat is de koploper van het lijstje dat Fox Sports samenstelde naar de vergoeding die goudenmedaillewinnaars krijgen. Marketwatch maakte het overzicht.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 12 augustus 2016

Deze 5 miljardairs werden arm geboren

Niet iedereen wordt geboren met een volle bankrekening. Meer nog, 2/3 van de miljonairs bouwde zijn fortuin zelf op. Onderstaande miljardairs werden zelfs arm geboren. En toch weerhield armoede hen niet om financieel succes te bereiken. Wat is jouw excuus?

Wanner je nog inspiratie nodig hebt, loont het om eens naar het levensverhaal van deze miljardairs te luisteren.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 12 augustus 2016

China breidt goudreserve uit naar $78,8 miljard

De waarde van de Chinese goudvoorraad bereikte in juli naar een recordniveau van $78,89 miljard. Cijfers van de centrale bank laten zien dat de centrale bank in juli 5,3 ton goud aan de reserves heeft toegevoegd, waarmee de totale goudvoorraad van het land stijgt naar 1.828 ton. Daarmee heeft China de zesde grootste voorraad edelmetaal van alle landen in de wereld.