EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5176 tot 5180 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 6 februari 2017

Roubini ziet 6 redenen waarom de financiële markten kunnen crashen door het beleid van Trump

We hadden al een tijdje niets interessants meer gehoord van Nouriël Roubini, maar deze keer komt hij nog eens scherp uit de hoek. Hij ziet maar liefst 6 redenen die ervoor kunnen zorgen dat de aandelenmarkt kan crashen. Het beleid dat Trump voert, is niet bepaald vriendelijk voor de aandelenmarkt, aldus Roubini.

De rally op de aandelenmarkt verliest kracht. Is dit een tijdelijke adempauze of is het vet van de soep?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 6 februari 2017

5 minuten per dag. Meer heb je niet nodig om rijk te worden

5 minuten, meer heb je niet nodig. Sommige mensen denken dat succesvol worden veel werk is. Als dat echt zo was, zouden er niet zo veel succesvolle mensen rondlopen. Kijk maar eens rond in je omgeving. Er zijn veel mensen succesvol, ieder op hun eigen manier. En dat moet echt niet veel inspanning kosten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 6 februari 2017

Arizona wil goud en zilver terug als betaalmiddel

In Arizona is een nieuw wetsvoorstel aangenomen dat het gebruik en bezit van goud en zilver moet stimuleren. In het wetsvoorstel worden goud en zilver erkend als een valuta en worden beide edelmetalen uitgezonderd van de zogeheten 'capital gains tax', een vorm van vermogensbelasting die je betaalt over de winst op beleggingen.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 6 februari 2017

Goud is de ultieme wereldmunt

Goud is de ultieme wereldmunt, terwijl de dollar een valuta is die als wereldmunt gebruikt wordt. Dat zei de voormalig gouverneur van de Indiase centrale bank, Y Venugopal Reddy. Volgens hem heeft goud een aantal eigenschappen van geld, maar is het ook een alternatief voor financiële activa als aandelen en obligaties.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: zondag 5 februari 2017

Een transitiefase waarin onzekerheid de boventoon voert

Dat ‘the Donald’ meer is dan ‘the mouse that roared’ is intussen wel duidelijk geworden. Ook al is hij uiteindelijk met een miniem verschil verkozen, wist hij in minder dan een week een “sterk” visitekaartje af te geven. Zelden werd er zo driftig gespeculeerd omtrent het volbrengen van de nieuwe doelstellingen van deze 45e president.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs