EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
28
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
17
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5191 tot 5195 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 2 januari 2017

Centrale bank Italië denkt dat redding Monte dei Paschi 6,6 miljard euro kost

De Italiaanse overheid moet 6,6 miljard euro uittrekken om de noodlijdende Italiaanse bank Monte dei Paschi di Siena overeind te houden.

De Italiaanse overheid moet 6,6 miljard euro uittrekken om de noodlijdende Italiaanse bank Monte dei Paschi di Siena overeind te houden.

Dat stelt de Italiaanse centrale bank vrijdag in een eerste schatting van de omvang van de benodigde staatssteun.

Circa 4,6 miljard euro is nodig om de bank weer aan kapitaaleisen te laten voldoen. De rest is bestemd voor de compensatie van kleine spaarders die hun geld hebben gestoken in obligaties van de bank.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 1 januari 2017

Deutsche Bank: Geen banken redden met belastinggeld

De Duitse belastingbetaler hoeft zich geen zorgen te maken dat banken met belastinggeld overeind gehouden zullen worden. Dat zei Paul Achleitner, voorzitter van de Raad van Toezicht van Deutsche Bank, in een interview met de Frankfurter Allgemeine. Daarmee reageerde hij op de plannen van de Italiaanse overheid om Monte dei Paschi overeind te houden.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: zondag 1 januari 2017

Grootste Vermogensbeheerder ziet goudprijs $200 stijgen in 201

De grootste vermogensbeheerder heeft het koersdoel voor goud verhoogd naar......

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: vrijdag 30 december 2016

Goudmarkt in 2016: Jaaroverzicht

Het jaar 2016 zou je kunnen omschrijven als het jaar waarin de neerwaartse trend voor goud doorbroken werd. De combinatie van dalende aandelenkoersen en de dreiging van een langdurig lage of zelfs negatieve rente gaven de aanzet voor een vlucht richting edelmetalen. Halverwege het jaar stond de goudprijs bijna 23% hoger, terwijl zilver in de eerste zes maanden van dit jaar zelfs met 37% omhoog schoot. Daarmee was de eerste helft van 2016 het beste halfjaar voor goud sinds 1974.

Toch wisten de edelmetalen deze stijgende lijn niet vol te houden, want in de tweede helft van het jaar maakten goud en zilver een pas op de plaats. Met een goudprijs van iets meer dan €35.100 per kilogram op het moment van schrijven komen we uit op een jaarrendement van 11,5%. Zilver deed het dit jaar een stuk beter, want de huidige koers van ongeveer €490 per kilogram vertaalt zich naar een jaarrendement van 19%.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: vrijdag 30 december 2016

Economische realiteit

De economische realiteit wordt in 2017 volgens BNR-macro-econoom Kees de Kort niet prettiger dan het afgelopen jaar. 'En dan heb ik het nog niet gehad over alle mogelijke risico's die dat proces kunnen versterken.'

Er is een verschil tussen wat we hópen dat er gaat gebeuren en wat er daadwerkelijk gebeurt, zegt De Kort.

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs