EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
Bron: BNR.nl
30
kliks
28
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5191 tot 5195
Geplaatst op: dinsdag 25 oktober 2016

Het totale falen van het monetair beleid

In de VS kampen ze met een enorm begrotingstekort en een nog grotere staatsschuld, in Japan zet de economische verwoesting door en in Groot-Brittannië pleit May volgens macro-econoom Kees de Kort voor oneerlijke concurrentie.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 25 oktober 2016

Heb jij voldoende financiële zekerheid in je leven?

Wat is financiële zekerheid? Slechts een minderheid slaagt erin om zonder financiële zorgen door het leven te gaan. Financiële zekerheid is een van de basisbehoeftes in ons leven, maar wel diegene waar we het minst goed in slagen. Mensen die er wel in slagen, hebben alvast 4 eigenschappen met elkaar gemeen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 25 oktober 2016

Oostenrijk schrijft obligatie van 70 jaar uit

Oostenrijk profiteert van de extreem lage rente door een nieuwe staatsobligatie met een looptijd van 70 jaar uit te schrijven. Daarmee volgt ze het voorbeeld van België, Ierland, Frankrijk, Italië en Spanje, andere Europese landen die ook al obligaties met een extreem lange looptijd hebben uitgegeven. Het is nog niet duidelijk hoeveel geld de Oostenrijkse regering met deze lening zal ophalen, die in november 2086 afgelost zal worden.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 25 oktober 2016

Minister: “Saudisch ambtenaar werkt 60 minuten per dag”

Saudi-Arabië moet dringend zijn ambtenarij saneren, want indien niet wordt ingegrepen dreigt het land over drie jaar met een faillissement te worden geconfronteerd. Dat heeft Khaled Al Araj, Saudisch minister van openbare diensten, gezegd.

Al Araj benadrukte dat de Saudische ambtenarij, die meer dan 70 procent van de totale nationale arbeidsmarkt vertegenwoordigt, extreem onproductief is en gekenmerkt wordt door een armzalige werkethiek.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 25 oktober 2016

Positie pensioenfondsen verslechterd in derde kwartaal

De positie van pensioenfondsen is in het derde kwartaal verder verslechterd.

De positie van pensioenfondsen is in het derde kwartaal verder verslechterd.

De gemiddelde beleidsdekkingsgraad zakte met 1,5 procentpunt naar 98,1 procent, meldt De Nederlandsche Bank (DNB) dinsdag. Deze indicator ligt daarmee onder het minimaal vereiste niveau. Voor de meeste fondsen is dit op of iets boven de 104,2 procent.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs