EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 521 tot 525 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 11 mei 2018

3 tips van Warren Buffett

Warren Buffett is een van de meest succesvolle en rijkste mensen ter wereld. Zijn filosofie rond beleggen is zo eenvoudig, dat maar weinig mensen het willen volgen. De meeste beleggers gaan op zoek naar spanning, sensatie en superieure rendementen, terwijl eenvoud vaak de juiste weg wijst. Deze 3 tips van Warren Buffett kunnen beleggers weer op het juiste pad brengen.

Het is opvallend dat weinig beleggers interesse tonen in de manier waarop Buffett aandelen selecteert. Diegene die dat wel doen, halen vaak ook superieure rendementen. De manier waarop Buffett belegt, is saai en daar haken veel beleggers af.

Misschien dat deze 3 tips jou toch kunnen overtuigen. Het levert Buffett alvast een gemiddeld jaarrendement van meer dan 20% op.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 10 mei 2018

Chinese Big Brother gaat elke burger categoriseren in goed of fout

In 2020 treedt in China een zogenaamd Social Credit System in werking. Het wordt een soort Big Brother systeem maar dan in het super-kwadraat. Opzet is de trustworthiness oftewel betrouwbaarheid van haar inwoners te meten - en desgevallend ook te bestraffen. Officieel is de bedoeling uiteraard alleen maar nobel. To 'enhance "trust" nationwide and to build a culture of "sincerity".' Daar moeten we natuurlijk eens hartelijk of beter: groen om lachen. Want het zal alleen maar de reeds rigoureuze controle op de 1,3 miljard burgers nog tien maal versterken! De cruciale vraag bij dit soort 'controles' en officiële 'beoordellingen' stelt zich ook zoals steeds: wie controleert de controleurs?! Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 10 mei 2018

Trump versus Iran doet sterk denken aan het debacle dat Irak heet

President Trump heeft dan toch de overeenkomst over kernwapenbeheersing met Iran van 2015 eenzijdig opgezegd. En dit tegen alle redelijkheid en gezond verstand in van zowat alle andere betrokken wereldleiders. Het roept opvallend reminiscenties op aan wat in 2003 plaatsvond in de aanloop van de oorlog met Irak.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 10 mei 2018

Jamie Dimon: “Rente op Amerikaanse 10-jaars staatsobligatie kan stijgen naar 4%”

Op dit moment is de stijgende rente op het Amerikaanse staatspapier een van de grootste zorgen voor de beleggers. Zo wist de rente op het Amerikaanse 10-jaars staatspapier onlangs de grens van 3 procent te bereiken. De CEO van JPMorgan Chase & Co. is van mening dat we ons moeten voorbereiden op een verder stijgende rente.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 10 mei 2018

Hoe oliemachten van de wereld de deal met Iran zullen aangrijpen

Ondanks de duidelijke signalen die president Trump de afgelopen maand heeft afgegeven is zijn besluit om de nucleaire deal met Iran te verlaten nog steeds in staat de markt te shockeren. Het lijkt erop dat de markt, en de meeste Europese politici, niet geloofden dat Washington de stap zou zetten om eenzijdig de deal te verlaten. Ondanks intensieve Europese pogingen om Washington te overtuigen in de Iran-deal te blijven en opnieuw met Iran te onderhandelen, heeft de Amerikaanse president de wereld een duidelijke boodschap voorgelegd: de president zal zijn eerdere beloften met betrekking tot Iran nakomen.

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs