EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
51
kliks
39
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
34
kliks
33
kliks
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5211 tot 5215 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 15 november 2016

Vlaamse Begroting heeft plots tekort van 1 miljard euro

Nadat de Belgische Federale Overheid duchtig in de problemen kwam op financieel en economisch vlak, is het nu de beurt aan de Vlaamse deelstaat.

Nadat de Belgische Federale Overheid duchtig in de problemen kwam op financieel en economisch vlak, is het nu de beurt aan de Vlaamse deelstaat.

De Vlaamse Regering, onder leiding van Geert Bourgeois (N-VA) dweept graag met haar zogenaamde ‘goede bestuur’. De Vlaamse begroting zou in evenwicht zijn, zo werd beweerd aan het einde van september.

Daar blijkt echter niets van te kloppen. Het Rekenhof heeft de boeken nog eens nagekeken en komt tot een kei harde analyse. Voor volgend jaar is er plots een gat van 1 miljard euro. Wie zal dat betalen?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 15 november 2016

Bankgeheim is dood. Fiscus krijgt 49.000 nieuwe namen uit Luxemburg

De Belgische fiscus verkreeg plots de namen van 49.000 landgenoten die bankrekeningen hebben in het Groot-Hertogdom Luxemburg. Nooit eerder in de geschiedenis van de Belgische belastingdiensten gebeurde er zo’n grote lek.

Op 30 september kwam de fiscus in het bezit van een hele boel data. Deze giga hoeveelheid aan gegevens werd doorgespeeld via Duitsland.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 15 november 2016

Het einde van een tijdperk?

Onevenwichtige wereldbalans voorspelt het einde van een tijdperk

Onevenwichtige wereldbalans voorspelt het einde van een tijdperk

De economie is onderdeel van iets dat groter is, namelijk de biosfeer. En die biosfeer is eindig. Vele problemen van vandaag zijn terug te voeren op dit harde feit. Eindeloze groei op een eindige planeet is biofysisch gewoonweg onmogelijk.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 14 november 2016

Twee grootste economieën ter wereld gaan nauwer samenwerken

De twee grootste economieën ter wereld, China en de Verenigde Staten van Amerika, hebben in een onderhoud besproken hoe de samenwerking na de Amerikaanse presidentsverkiezingen verder moet. Beide partijen zijn het er over eens dat er geen andere keuze is dan nauwer samen te werken en de onderlinge handelsrelatie te versterken.

Het gesprek tussen de Chinese president Xi Jinping en de Amerikaanse president Donald J. Trump verliep via telefoon, beide heren hebben elkaar nog niet ontmoet na de felbevochten presidentsverkiezingen. Als we één ding moeten onthouden uit dat telefoongesprek, is het dat beide wereldmachten dichter naar elkaar toe kruipen om de samenwerking te versterken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 14 november 2016

Zo ziet Doanld Trump’s privé-Boeing van $100 miljoen eruit

Wanneer Donald Trump met het vliegtuig van de Amerikaanse president, Air Force One, zou vliegen, gaat Trump er op achteruit. Trump heeft namelijk zijn eigen Boeing 757-200 airliner ter beschikking die naar schatting zo’n $100 miljoen heeft gekost.

Trump Force One, zoals het vliegtuig nu wordt genoemd, is een van de pronkstukken van de miljardair. Trump kocht het toestel in 2011 en heeft het sindsdien omgevormd tot een vliegend paleis.

Zo ziet de privé-Boeing van Donald Trump eruit:

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs