EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5211 tot 5215 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 12 januari 2017

Beleggers verliezen het vertrouwen in goud

De goudprijs heeft er een bewogen beursjaar opzitten. In het jaar 2016 wist het gele edelmetaal tijdens de eerste maanden van het jaar flink in waarde te stijgen en het edelmetaal was zelfs even het best presterende product binnen de financiële markten.

Sinds de zomer zijn de rollen echter omgedraaid. De goudprijs zit sinds augustus in een dalende trend en steeds meer beleggers beginnen hun vertrouwen in het edelmetaal te verliezen. Per saldo wist de goudprijs in 2016 in waarde te stijgen, maar gezien de winsten die er in de zomer nog op de borden stonden, is dat slechts een schrale troost.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 12 januari 2017

Kan de Europese inflatie gaan doorstijgen?

Het jaar 2017 is voor de Europese centrale bank goed begonnen. Afgelopen week werd namelijk duidelijk dat de Europese inflatie in de lift zit en dat is toch iets waar de ECB al langere tijd naar verlangt. Mario Draghi liet al meerdere malen weten dat de Europese inflatie richting het doel van 2% moet gaan bewegen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 12 januari 2017

Hervormingen nodig om euromunt te redden

Een straffe uitspraak van de Franse presidentskandidaat Emmanuel Macron, volgens hem zal de euro verdwijnen binnen de tien jaar indien er geen doeltreffende hervormingen worden doorgevoerd. Het Europese muntsysteem is dringend toe aan vernieuwing en verandering, zowel Berlijn als Parijs moeten hier volgens Macron werk van maken de komende jaren.

Eurosceptici en -tegenstanders beweren al langer dat de Europese Unie en de euro gedoemd zijn om te mislukken, de uitspraak van de Franse presidentskandidaat Emmanuel Macron bevestigt deze vermoedens en moet een wake-up call zijn voor de Europese regeringsleiders.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 12 januari 2017

Eenvoudig uitgelegd: hoeveel moet je sparen om aan €1 miljoen te komen?

We weten allemaal dat je enkel rijk kan worden wanneer je minder geld uitgeeft dan je verdient. Dat kan door zo weinig mogelijk geld uit te geven, zo veel mogelijk geld te verdienen of een combinatie van beide. Maar hoeveel moet je nu aan de kant zetten om dat magische getal van 1 miljoen te bekomen?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 12 januari 2017

Nieuwe Nederlandse huizenbubbel?

Zeepbellen, ze zijn soms te herkennen op voorhand, en meestal wordt een zeepbel door de massa pas opgemerkt wanneer het te laat is. Namelijk wanneer het opgeblazen boeltje uit elkander spat. En dan zijn er, zoals steeds, traantjes.

Over de Belgische en Nederlandse huizenmarkt valt veel te schrijven. Nederland kreeg zware klappen tijdens en na de crisis van 2008. Vooral in grote steden, Amsterdam voorop, zakte de waarde van vastgoed aanzienlijk. In sommige segmenten daalde prijzen met meer dan 30 procent.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs