Nieuws / Artikelen met het woord

58205 artikelen gevonden. Artikel 5221 tot 5225
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 1 oktober 2016

Fed heeft een zorgwekkende verandering teweeggebracht

We leven vandaag de dag in een bijzondere tijd. Verschillende economen spreken van het tijdperk van de lage rentestanden en niemand weet echt hoe dit tijdperk ten einde zal komen. Wat we inmiddels wel weten, is dat we in een soort experiment terecht zijn gekomen. Het is namelijk sterk de vraag of lage rentestanden daadwerkelijk een economische groei weten te bewerkstelligen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 1 oktober 2016

Chinese yuan hoort voortaan bij "muntenclub" IMF

De Chinese munteenheid yuan is zaterdag toegetreden tot de elitaire club munten waarmee het Internationaal Monetair Fonds (IMF) de eigen munteenheid berekent.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 1 oktober 2016

Hoeveel pensioen krijgt jouw buurman?

De relatie tussen je beroep en het pensioen dat je daarvoor krijgt, is niet altijd vanzelfsprekend. Je moet sowieso rekening houden met drie belangrijke parameters: je salaris, de duur van je loopbaan, en je statuut. Heb je die gegevens, dan kan je je pensioen berekenen - of dat van je buurman.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 1 oktober 2016

Handel in fysiek goud terug big business in Zwitserland (en ontwijken van fiscus)

Diep in de Zwitserse Alpen vlakbij een kleine landingsstrip ligt één van de grootste goudvoorraden ter wereld. Deze goudvoorraad, opgeslagen in een bunker is zwaar beveiligd en enkel toegankelijk voor een zeer select publiek.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 30 september 2016

Dit saaie geheim garandeert dat ook jij rijk kan worden

Je moet niet alles geloven wat je ziet. Veel mensen gebruiken geld dat ze niet hebben, om dingen te kopen die ze niet nodig hebben, om indruk te maken op mensen die ze niet kennen. Met andere woorden, wanneer iemand dure kleren draagt, met een mooie auto rijdt en in chique villa woont, wil dat niet automatisch zeggen dat die mensen rijk zijn.