EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5226 tot 5230 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 11 januari 2017

Chinese bedrijven krijgen toegang tot Europese kapitaalmarkt?

Chinese bedrijven krijgen later dit jaar waarschijnlijk de mogelijkheid via de Duitse beurs in Frankfurt aandelen uit te geven, waardoor het voor Europese beleggers makkelijker wordt in deze bedrijven te investeren. Volgens de Shanghai Stock Exchange onderzoekt de China Europe International Exchange (CEINEX) de mogelijkheid om aandelen uit te geven via de Deutsche Börse.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 11 januari 2017

Bitcoin in 2016: De cijfers en statistieken

Jameson Lopp is gek op cijfertjes en data, Bitcoin-data welteverstaan. Naast het feit dat hij een site heeft met info over zijn full-node heeft hij een interessante opsomming gemaakt van allerlei gegevens mbt Bitcoin in 2016. Zo valt er te lezen dat Bitcoin 3580 keer genoemd is in wetenschappelijke artikelen, dat de Bitcoin Blockchain 2x zo groot is geworden en dat er meer Bitcoin transacties werden verwerkt dan ooit. Het volledige artikel kan je hier vinden. Twitter

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: woensdag 11 januari 2017

Wereldbank ziet economie sterker groeien

De wereldeconomie groeit in 2017 waarschijnlijk iets sterker dan vorig jaar. Dat stelt de Wereldbank in dinsdag gepresenteerde nieuwe voorspellingen.

De ontwikkelingsbank rekent op een plus van 2,7 procent voor de internationale economie in 2017. Dat zou een lichte verbetering zijn nadat in 2016 het laagste peil van de afgelopen jaren werd bereikt.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 10 januari 2017

Self-made miljonair: ‘Vergeet geld (be)sparen, dit zijn de enige 5 manieren om rijk te worden’.

Veel ‘rijk worden tips’ zijn gebaseerd op geld (be)sparen. Maar volgens deze self-made miljonair is dat allemaal larie en apekool. Wanneer je geen geld hebt, kan je ook niet sparen. Het beste wat je kan doen is werken aan je inkomsten. En daar heeft hij 5 belangrijke tips voor.

Je kan iedere dag €5 besparen door geen broodje te eten ’s middags, maar boterhammen van thuis mee te nemen. Dit is zo’n algemene aanname die mensen moet helpen om rijk te worden. Self-made miljonair Grant Cardone is het daar niet mee eens.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 10 januari 2017

Uitspraak May doet pond tuimelen

Het plan voor de Britse uittreding uit de Europese Unie begint stilaan vorm te krijgen. Marktkenners en analisten verwachten een vlot en gestructureerd verloop zonder te veel turbulentie, maar de uitspraak van Theresa May zorgt voor flinke opschudding. Afgelopen weekend waarschuwde ze de wereld voor een ‘harde brexit’ met alle zware gevolgen van dien.

De uitspraak was genoeg om een enorme druk te zetten op het Britse pond, de munt verloor maar liefst 1,3 procent van zijn waarde ten opzichte van de Amerikaanse dollar en de euro. De voorkeur van Theresa May om te opteren voor een ‘harde brexit’ heeft te maken met de immigratiebeperking.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs