EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
52
kliks
39
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
34
kliks
33
kliks
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5226 tot 5230 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 14 november 2016

Texaanse superrijken maken zich klaar voor ‘Dag des Oordeels’

Een aantal rijke inwoners van de Amerikaanse staat Texas investeert in het ondergrondse luxeproject Trident Lakes, dat hen bij zware rampen een veilig toevluchtsoord zou moeten kunnen bezorgen. Trident Lakes, dat zich ten noordoosten van Dallas situeert, omvat onder meer vierhonderd ondergrondse woningen en moet een gemeenschap worden die volgens de deelnemers minstens twee eeuwen zou moeten kunnen overleven.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 14 november 2016

Bulgarije, de volgende barst in de EU-muur?

In Bulgarije heeft de pro-Russische kandidaat Rumen Radev de presidentsverkiezingen gewonnen. Premier Boyko Borisov gaf de nederlaag van zijn eigen kandidaat Tsetska Tsacheva toe, nadat de exit-polls de socialistisch geïnspireerde Radev 58% van de stemmen zagen behalen. Radev is een voormalig officier in het Bulgaarse leger die als onafhankelijke opkwam. Borisov had zijn lot als premier aan de uitslag van de verkiezingen verbonden. Bulgarije – het armste van alle EU-landen – gaat een onzekere toekomst tegemoet, tot volgende lente nieuwe vervroegde verkiezingen worden gehouden, die een opvolger voor de huidige minderheidsregering moet aanduiden.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 14 november 2016

Waarde euro opnieuw flink omlaag

De waarde van de euro ten opzichte van de dollar ging maandagochtend opnieuw stevig omlaag. De Europese munt zakte daarbij naar de laagste koers sinds het begin van dit jaar.

De euro bereikte in de ochtendhandel een dieptepunt van 1,0752 dollar, tegen 1,0840 dollar bij het slot van de Europese aandelenbeurzen op vrijdag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 14 november 2016

TA Zilver Analyse Roy

Afgelopen week zorgde voor een zeer verrassend eind.

Na de terugval beneden het 50 d. MA aan het eind van vorige week moesten de stieren opnieuw aan de bak om het positieve momentum in leven te houden. Dat viel op maandag nog zwaar tegen omdat de beren in de flow zaten maar op dinsdag wisten de stieren de schouders eronder te zetten en het 50 d. MA te heroveren,al duurde dat niet erg lang aangezien de beren de koers toch weer naar beneden konden dirigeren.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 14 november 2016

'Tienduizenden banen financiële sector Londen op de tocht door Brexit'

Het Britse vertrek uit de Europese Unie zet tienduizenden banen in de financiële sector van Londen, de City, op de tocht. 

Alleen al het verlies van de rol bij de afhandeling van effectentransacties in euro's ('clearing') kan zo'n 83.000 banen kosten in de City, meldde de Britse zakenkrant Financial Times maandag op basis van onderzoek van consultancybureau EY.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs