EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
Bron: BNR.nl
30
kliks
28
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5241 tot 5245
Geplaatst op: vrijdag 21 oktober 2016

Rusland haalt uit: nieuwe recordaankoop goud

Het is al langer bekend dat het een absolute topprioriteit van de Russische centrale bank is om massaal goud en Amerikaanse bonds op te kopen. Op die manier zet Moskou druk op de petrodollar. Best een geniale strategie.

Deze week raakte bekend dat de Russische centrale bank in 2016 alleen al (januari tot september) 125 ton goud heeft ingekocht. Daarmee klokken de Russische goudposities af op 1543 ton, de vijfde grootste goudreserves ter wereld, en de sterkst groeiende goudreserves ter wereld. Zelfs China, dat een veel grotere liquiditeitspositie heeft, kan de Russische goudkoopwoede niet evenaren.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 21 oktober 2016

India overweegt importheffing goud te verlagen

De regering van India overweegt de importheffing op goud te verlagen, nadat de import van het edelmetaal naar nieuw dieptepunt was gezakt. India hanteert een invoerheffing van 10% op het edelmetaal om goud kopen te ontmoedigen, maar zou van plan zijn die belasting naar 4% te verlagen.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: vrijdag 21 oktober 2016

Italie: Nieuwe sancties tegen Rusland zinloos

De Italiaanse premier Matteo Renzi heeft zijn Europese collega’s ervan kunnen overtuigen om geen nieuwe sancties op te leggen tegen Rusland. Dat is het resultaat van een bijeenkomst van verschillende Europese regeringsleiders in Brussel.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: vrijdag 21 oktober 2016

Om over na te denken: 7 redenen waarom jij waarschijnlijk nog niet rijk bent

We weten het, rijk worden is niet eenvoudig. Soms ligt het aan kleine dingen. En dat maakte veel mensen angstig. Maar het is net die angst die alles nog veel moeilijker maakt. Denk maar eens na over onderstaande 7 angsten.

Hoeveel ervan staan er bij jou in de weg?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 21 oktober 2016

Deze miljardair beroofde duizenden van hun pensioen, Brits parlement zorgt voor gepaste reactie

Omdat hij tal van mensen van hun baan en pensioen beroofde, wordt de Britse miljardair Philip Green uit het ridderschap ontheven. Het is voor het eerst dat Groot-Brittanniƫ officieel overgaat tot deze stap.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs