EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5241 tot 5245 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 26 december 2016

Welke woning koop je in Europa met 200.000 euro?

Hoe oostelijker een land gelegen is in Europa, hoe lager de prijs van vastgoed daalt. Ook Spanje en Portugal zijn relatief goedkoop. Dat blijkt uit de vijfde editie van de jaarlijkse Property Index van Deloitte, die de residentiële vastgoedmarkten in Europa vergelijkt. In Hongarije, Polen en Portugal krijgt men voor 200.000 euro gemiddeld een woning van ongeveer 200 m². In het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk is dat respectievelijk maar 39 m² en 50 m². België bevindt zich samen met Nederland en Duitsland midden in het peloton met een oppervlakte van ongeveer 100 m².

Op het niveau van de steden is het verschil nog groter. In Londen zou men voor 200.000 euro maar 11 m² kunnen kopen. In Brussel is dat 69 m², in Gent 78 m² en in Antwerpen 75 m².

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 26 december 2016

Koers bitcoin dit jaar meer dan verdubbeld

De koers van de virtuele munt bitcoin is dit jaar al meer dan verdubbeld. Vrijdag ging de koers van de virtuele munteenheid al even door de grens van 900 dollar, meldt de Volkskrant.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 26 december 2016

Belgische kredietwaardigheid verlaagd van AA naar AA- door "budgettaire ontsporingen"

Kredietbeoordelaar Fitch heeft vandaag de Belgische kredietwaardigheid verlaagd van AA naar AA- vanwege "budgettaire ontsporingen". De vooruitzichten zijn wel stabiel, wat betekent dat Fitch geen nieuwe verlaging van de rating verwacht op middellange termijn.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 26 december 2016

7 boeken die je moet lezen om in 2017 rijk te worden

Uit onderzoek blijkt dat 88% van de rijke mensen minstens 30 minuten per dag leest. De rijkste persoon ter wereld, Bill Gates, leest 1 boek per week. De 2e rijkste persoon ter wereld, Warren Buffett, leest minstens 6 uur per dag. Als het voor hen werkt, kan het ook voor jou werken.

Onderstaande 7 boeken van persoonlijke financiën tot beleggen kunnen jou de komende 12 maanden op weg zetten naar een rijkelijk leven vol geld en plezier.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 26 december 2016

In 2017 ligt het internet minstens 24 uur plat over heel de wereld

Het is de periode van voorspellingen voor het nieuwe jaar. Maar 1 voorspelling valt dit jaar pas echt op. Chief information security officer James Carder van LogRhythm voorspelt namelijk dat het internet in 2017 volledig plat zal vallen. En de financiële markten zullen crashen wanneer dit gebeurt.

In 2016 zagen we al verschillende keren tot waar hackers in staat zijn. Maar dat is volgens James Carder enkel oefening geweest. Het waren testraketten in de oceaan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs