EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
33
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5256 tot 5260
Geplaatst op: donderdag 20 oktober 2016

Silk Road, de eeuw van Azie?

China timmert hard aan de weg met de Silk Road en het ‘One Belt One Road’ initiatief. De volgende kaart laat zien waar de belangrijkste handelsroutes van de 21e eeuw lopen en waar de Aziatische investeringsbank (of Euraziatische investeringsbank, gezien het aantal Europese landen dat meedoet) nog gaat investeren in nieuwe wegen, spoorlijnen, havens en pijpleidingen voor olie en gas.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 20 oktober 2016

Saoedi-Arabië leent 17,5 miljard dollar

Saoedi-Arabië heeft 17,5 miljard dollar opgehaald met de uitgifte van overheidsobligaties. Dat zegt de bank HSBC, die de operatie mee begeleidde.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 20 oktober 2016

Deutsche Bank: "Belgische banken zullen nog 20.000 jobs schrappen"

De voorbije tien jaar verdwenen al 20.000 jobs in de Belgische bankensector, maar volgens Alain Moreau, topman van Deutsche Bank België, is daarmee de kous niet af. "Belgische banken kunnen de komende tien jaar nog eens 20.000 jobs schrappen", zei hij in een interview met De Tijd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 20 oktober 2016

Altijd fluitend naar het werk? Deze lezers doen hun job met hart en ziel

Niet iedereen werkt voor het geld. Een belangrijke en vaak onderschatte reden waarom we een job uitoefenen is omdat het ons eenvoudigweg gelukkig maakt. Drie gepassioneerde werknemers getuigen waarom hun maandloon bijzaak is.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 20 oktober 2016

Franse senaat wil proef met basisinkomen van 500 euro per maand

De Franse senaat roept de departementen op 20.000 à 30.000 mensen 3 jaar lang bij wijze van experiment een basisinkomen van 500 euro te verschaffen.

In een rapport dat woensdag werd gepubliceerd en de titel «Le revenu de base en France: de l’utopie à l’expérimentation» meekreeg, schrijven de senatoren dat ze op die manier willen kijken of ze de automatisering van jobs, de armoede en de werkloosheidsval kunnen tegengaan.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs