EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
39
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
28
kliks
27
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5261 tot 5265
Geplaatst op: woensdag 19 oktober 2016

'Grondstoffenmarkt krabbelt langzaamaan op'

De wereldwijde grondstoffenmarkt begint langzaamaan op te krabbelen. Dat zegt topman Andrew Mackenzie van 's werelds grootste mijnbouwbedrijf BHP Billiton woensdag.

Vooral olie en gas kunnen volgens Mackenzie in de periode tot 2018 weer groei laten zien. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 19 oktober 2016

De grootste economie ter wereld staat op het punt in elkaar te storten

Wie dacht dat de Amerikaanse presidentsverkiezingen ‘the event of the year’ gaat zijn, mist een belangrijk stuk van de wereldgeschiedenis. Er staat namelijk nog iets op het programma dit jaar. Een referendum in Italië kan het einde betekenen van Europa, als blok de grootste economie ter wereld.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 19 oktober 2016

Het geheim van de 120 piramides

De zaak Bernie Madoff dateert van 2009, die ligt alweer een goeie 7 jaar in het verleden. De joods-Amerikaanse oplichter lichte Amerikaanse spaarders en investeerders op voor een bedrag van ongeveer 170 miljard dollar.

Maar met Madoff is de ponzi-fraude niet verdwenen. Wel integendeel. In Rusland zijn ruim 100 Madoffs actief. Dat betekent een zware hypotheek op de Russische economie en de groei voor de komende jaren.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 19 oktober 2016

ECB wil meer grip op virtueel geld

De ECB heeft de EU gevraagd om strengere regels maken over het gebruik van virtueel geld zoals Bitcoin. De centrale bank is bang dat ze haar grip op het monetaire beleid kwijtraakt als het gebruik van virtueel geld populair wordt.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 19 oktober 2016

Oliver Stone: Er is een media-oorlog gaande

Volgens documentairemaker Oliver Stone is er een media-oorlog gaande, die als doel heeft het publiek te misleiden en de waarheid te verhullen. Daarmee reageert hij op het blokkeren van verschillende bankrekeningen van televisiezender Russia Today door de Britse bank NatWest. De bank, die onderdeel is van de Royal Bank of Scotland, liet weten de relatie niet meer voort te willen zetten.

Lees verder op Marketupdate

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs