EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
26
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5276 tot 5280 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 25 december 2016

9 tips om rond de wereld te reizen terwijl je €5.000 per maand verdient

Jarryd Salem en Alesha Bradford besloten in 2014 om met hun rugzak van Thailand naar Zuid-Afrika te trekken zonder een vliegtuig te nemen. Onderweg zouden ze met hun avonturen geld verdienen om de reis te betalen. En dat lukt wonderwel. Nu verdienen ze zo’n €5.000 per maand.

Na 1 jaar had het koppel al een inkomen rond €2.000 per maand. Maar sindsdien gaat het alleen maar beter. Ze hebben dan ook 9 manieren gevonden om geld te verdienen terwijl ze de wereld rond reizen. Iedereen kan dit dus voor elkaar krijgen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 25 december 2016

2016 stevent af op recordjaar stakingen

We dreigen 2016 af te sluiten als een van de zwaarste stakingsjaren van de voorbije twee decennia. Van april tot en met juni waren er maar liefst 247.300 stakingsdagen. Daarmee bereikte de sociale onrust in het tweede kwartaal met voorsprong het hoogste niveau in 25 jaar tijd. Dat blijkt uit cijfers die de Rijksdienst Sociale Zekerheid (RSZ) bekendmaakte voor de eerste helft van dit jaar.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 25 december 2016

Deutsche Bank treft miljardenschikking in VS

Deutsche Bank heeft naar eigen zeggen een schikking getroffen met de Amerikaanse autoriteiten over de misstanden bij de verkoop van hypotheken. Het financiële concern liet deze nacht weten dat er een akkoord is met het Amerikaanse ministerie van Justitie.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 25 december 2016

Italiaanse regering stemt in met reddingsplan voor Monte dei Paschi-bank

De Italiaanse regering heeft een nooddecreet goedgekeurd om de noodlijdende bank Monte dei Paschi di Siena te redden. Dat heeft premier Paolo Gentiloni deze nacht gemeld na een vergadering met zijn kabinet.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 25 december 2016

Volgens deze grafiek kan de goudprijs nog verder dalen

Voor de goudmarkt is het een bewogen jaar geweest. Aan het begin van dit jaar was de goudsector de absolutie uitblinker, maar de afgelopen maanden weet deze sector met name in negatieve zin op te vallen. De goud- en zilverprijs hebben zelfs bijna al hun winst van dit beursjaar moeten inleveren.

Steeds meer beleggers vragen zich af of de opleving van de goud- en zilverprijs slechts een opgaande beweging was binnen de lange termijn dalende beweging. De afgelopen tijd zijn er daarnaast genoeg analisten geweest die opnieuw lagere koersen voor de edelmetalen voorspelden. De laatste keer toen deze analisten ook al zo negatief gestemd waren, wisten de edelmetalen juist enorm veel aan waarde te winnen. Het is dus maar de vraag of we deze keer de kenners wel serieus moeten nemen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs