EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5286 tot 5290 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 28 januari 2017

Deze ochtendroutine van 10 minuten maakt self-made miljonair Tony Robbins zo succesvol

De ochtend is voor veel mensen het meest productieve moment van de dag. Bestseller auteur Tim Ferriss zegt zelfs ‘Als je de ochtend wint, win je de dag’. Een succesvolle ochtendroutine is dan ook het begin van een succesvolle dag. De ochtendroutine van self-made miljonair en succesgoeroe Tony Robbins duurt slechts 9 à 10 minuten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 27 januari 2017

Europese Commissie wil Eurobonds?

De Europese Commissie werkt samen met de ECB aan een nieuw voorstel voor de invoering van Eurobonds, een nieuw soort obligatie die gezamenlijk door alle Europese landen uitgegeven zou kunnen worden. Er zouden plannen zijn om de obligaties van verschillende Eurolanden te bundelen en als nieuwe 'European Safe Bonds' weer op de markt te brengen, zo schrijft het Duitse Handelsblatt.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: vrijdag 27 januari 2017

Elk halfuur nieuwe uitspraken

De Amerikaanse president Donald Trump zaait met zijn uitspraken onzekerheid, stelt BNR-macro-econoom Kees de Kort. Niet alleen bij de Mexicanen, maar wereldwijd.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 27 januari 2017

'Brexit kost Nederlandse bedrijven nu al geld'

Het dreigende vertrek van Groot-Brittannië uit de Europese Unie kost bedrijven in Nederland nu al geld. Door de onzekerheid over de uitkomst van het brexitproces zien veel ondernemers bijvoorbeeld orders uitgesteld worden. Dat stelt de belangenvereniging Evofenedex vrijdag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 27 januari 2017

Bill Clinton over illegale immigranten (1995)

"Overal in ons land maakt men zich terecht zorgen over de grote aantallen illegale immigranten die ons land binnen komen. Ze hebben banen die ook van burgers en legale immigranten hadden kunnen zijn. De publieke voorzieningen die ze gebruiken leggen een last op de belastingbetalers." Bill Clinton pleitte voor meer grenscontroles en hardere aanpak van illegale immigranten.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs